Eto razloga da se ove subote raduju: Bikovi parama, Device i Vage partnerima

Šta vama donosi astro subota, saznajte!

.

OVAN

Tokom današnjeg dana ste puni samopouzdanja pa ako radite iskoristite ovo da pokrenete neka pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – neko želi komunikaciju sa vama i angažovaće se da vas animira i eventualno ubedi na susret. U postojećim vezama jačanje strasti, veliko zadovoljstvo.

BIK

Ako ste danas u dilemi po bilo kom pitanju, najbolje bi bilo da uzmete malo vremena za sebe i dobro razmislite o svom sledećem potezu. Bitno vam je da uradite ono što je najbolje za vas, ali ne želite ni da drugi budu oštećeni. Dan kada možete neplanirano dobiti neki finansijski priliv. Zadovoljstvo u ljubavi.

BLIZANCI

Potrebno vam je da vas neko podrži u onome što ste sebi dali u zadatak tokom današnjeg dana, ali je pitanje da li će drugi biti u mogućnosti ili u raspoloženju za tako nešto. U odnosu sa partnerom možete delovati nezainteresovano ili distancirano, pa voljena osoba može potencirati na objašnjenju.

RAK

Danas se pred vas mogu postaviti neke komplikovane situacije koje ćete morati brzom brzinom da rešavate. Ukoliko radite ovo može biti vezano za dogovor sa saradnikom. Ili se, pak, može prebaciti u vaše emotivne odnose gde ćete morati da se objašnjavate sa voljenom osobom oko sitnica.

LAV

One ideje koje imate danas možete iskoristiti vezano za posao, ako radite, ili se pak, ako ne radite, posvetiti organizaciji druženja sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Povremeno ste nešto napetiji, pa bi vam prijalo da izbacite svu tu energiju iz sebe u jednom danu koji obećava dobro raspoloženje.

DEVICA

Danas ćete se posvetiti svim onim poslovnim obavezama koje niste stigli da odradite u prehodnim danima. Neće ovoga biti puno, a i vi ste u dobrom raspoloženju, pa sve ide brže nego što ste očekivali. Stići ćete i da se odmorite kod kuće i spremite za večernji izlazak sa prijateljima ili voljenom osobom.

VAGA

Jaka, podsticajna energija tokom celog dana, pa ćete verovatno završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Ništa vam nije teško, nosi vas talas optimizma i inspiracije, pa ćete i u kontaktu sa simpatijom ili voljenom osobom biti dobro raspoloženi, spremni na ustupke i sitne znake pažnje. Odlično se osećate.

ŠKORPIJA

Imate još neke poslovne obaveze koje morate odraditi, a onda se spremate na susret sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Budite sigurni da ćete danas verovatno potrošiti dosta, ali daleko od toga da ćete žaliti. Osećate se dobro i želite da svoje raspoloženje podelite sa ljudima koji su vam najbliži.

STRELAC

Promenljivo raspoloženje u toku današnjeg dana, pa ćete se čas nadmudrivati sa ljudima oko vas, čas se povlačiti u sebe i izigravati ćutologa. Takav modus ponašanje će biti i prema voljenoj osobi, koja neće moći da pohvata šta vam se dešava u glavi. Neki put stvarno umete biti teški i po sebe i po druge.

JARAC

Razmišljate da li da poslušate jedan savet i kalkulisaćete u svojoj glavi „za“ i „protiv“. Na ovaj način samo možete uspešno blokirati sebe u nekim dnevnim obavezama, pa ostavite odluku za kasnije, kada vam neke stvari budu malo bistrije i jasnije. Prećutkujete neke stvari voljenoj osobi. Nemojte.

VODOLIJA

Razmišljate da li da reagujete na neke reči ili ponašanja od strane kolege ili prijatelja. Mislim da je trenutno najbolje da povučete ručnu kočnicu i sačekate na dalji rasplet događaja. Danas možete uživati u nečijem društvu ako se samo malo više opustite i budete otvoreniji i spremniji na komunikaciju.

RIBE

Neke ste stvari rešili sami sa sobom i sada vam je jasno šta morate činiti. Sa lekoćom ćete prolaziti kroz neke komplikacije koje se mogu postaviti pred vas, bilo da su one u poslovnom, materijalnom ili emotivnom segmentu. Prema voljenoj osobi pokažite malo više dobre volje i želje za susretom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs