Kakav donji veš vole horoskopski znaci?

Bez obzira kupujete li poklon za Dan zaljubljenih, rođendan ili neku drugu priliku, za seksi donji veš uvek ima mesta u ormaru.

.

Ali pogoditi tačno nečiji ukus nije uvek lako, pa možda pomognu generalne smernice koje nudi horoskop. 

OVAN 

Ovnovi vole donji veš u bojama, posebno narandžastoj i crvenoj. Ako zaista želite napaliti muškarca Ovna, obucite kombinaciju narandžastog i crnog satena ili svile. Vole i bebidol stil, pogotovo ako u kombinaciji ima mesta za pompone. Ovnovi će bez problema pasti i na crne podvezice ili najlonke, a ako ih upotpunite vrtoglavo visokim potpeticama, to je pun pogodak. Mnogi Ovnovi imaju fetiš na potpetice, što više, to bolje. Remenje s mini lancima i narukvice za gležnjeve takođe su im jako seksi. 

BIK 

Bikovi vole sve što je ili jako izazovno ili jako detinjasto. Ružičasta i crna njihove su omiljene kombinacije. Žene rođene u tom znaku obožavaju kožne štikle, mrežaste čarape i gaćice s prorezom, kao i izgled školarke. Budući da pripadnici tog znaka vole voditi ljubav nešto duže od deset minuta, pobrinite se i za to da uz sebe, osim seksi donjeg veša, imate i dovoljno lubrikanata. Muške pripadnike znaka privlače žene s tetovažama i pirsinzima. Neki Bikovi su skloni i vezivanjima, lisicama, okovratnicima i sličnim SM igricama. 

BLIZANCI 

Blizanci obično imaju dozu prilično perverzne strane u sebi koja uključuje sklonost raznoraznoj opremi za igrice u krevetu. Kako i inače vole igrati uloge, tako uživaju i u seksi uniformama, poput medicinske sestre, školarke, policajke... Ali ženu blizanca možete videti i kako nosi neki skupi kimono ili kožni triko poput Žene-mačke, jer posebno cene bilo kakav egzotični element u seksi kostimima. Žene rođene u znaku Blizanaca posebnu pažnju pridaju šminkanju s neizostavnim veštačkim trepavicama i noktima, a seksi će doživeti i šuškanje haljine od tafta. 

RAK 

Žene rođene u znaku Raka vole dugačke, prozirne spavaćice, prekrivene šljokicama s vezivanjem. Omiljene boje za donje rublje su im najčešće zelena i crvena, a obožavaju izgled satena i kako se presijava poput vode na suncu. Rakovi takođe vole bele bele dokolenice, a privlačni su im i dugački nokti obojeni u boje bisera. Mnoge žene rođene u znaku Raka vole se oblačiti infantilno, poput devojčica, a izgled upotpunjuju konjskim repom. I muškarci i žene zapravo najviše vole zvuk paranja odeće ili otkopčavanja dugmića ili bilo čega sličnog što proizvodi osoba dok se skida. 

LAV 

Lavice vole donje rublje sa životinjskim uzorkom. One su senzualna i putena bića koja takođe vole i osetiti malo krzna na svojoj koži. Svaki kostim koji u sebi sadrži neku vrstu repa ili ušiju biće im privlačan i seksi. Način na koji osećaju stvari na svom telu jako je bitan ovome znaku pa ne zato ne čudi što voli svilu, saten i baršun. Lav zna biti i zaigran pa će uživati i u mašnicama na donjem rublju ili u uskom čipkastom 'vintage' izgledu koji na neki način parodira modu pedesetih i šezdesetih godina. 

DEVICA 

Žena rođena u znaku Device prilično je skromna i preferira praktično donje rublje, poput dugačke pamučne spavaćice. Ipak, ako se sprema za neku seksi akciju, odabraće korsete i stisnuti ih koliko god može u struku, a oseća se seksi i u samostojećim čarapama i u donjem rublju koje je ukrašeno kukicama i dugmićima. Mnoge Device pale se na uniforme školarki, a bele košulje i donji veš uvek će biti njihov prvi izbor u krevetu. Udobnost i korisnost će im uvek biti na prvom mestu pri odabiru veša pa ne čudi što se znaju odlučiti i za gaćice s rasporom na sredini.

VAGA 

Vagama vlada boginja Venera pa će žene uvek odabrati što luđe i najseksi donje rublje koje pronađu. Ružičasta, žuta i plava omiljene su boje ovog seksi znaka, ali vole nositi i zlatno rublje kao i platforme, mrežaste čarape, haltere, gaćice s rasporom i prozirno donje rublje. Žene rođene u ovom znaku uvek će se odlučiti za bilo šta što u sebi ima nekog pletiva ili čipke. Kožne gaćice i korseti u ludim bojama takođe su zaštitni znak Vage. 

ŠKORPION 

Škorpioni su vrlo seksi po prirodi i vole kožu i plastiku. Omiljene boje su im grimizna i crna. Imaju i neke samo sebi slične karakteristike pa su im, recimo, dugačke rukavice s mnogo dugmića vrlo seksi. Često padaju na fetiš opremu, poput psećih ogrlica, japanskih sprava za vezivanje i lanaca svakakvih vrsta, ali vole i uske visoke čizme s najvećom mogućom štiklom. Takođe će u ormaru imati čizme ili cipele s najšiljastijim vrhom koji su pronašli. Mnoge žene rođene u ovom znaku nosiće perike, veštačke trepavice i upadljive senke kako bi istaknule svoj izgled. 

STRELAC 

Žene Strelci vole igrati uloge i zaista uživaju u odevanju kostima. Obožavaju senzualnost korseta i seksipil koji daju dugačke rukavice, čizme i donje rublje s puno patentnih otvarača za lakše skidanje. Jako vole plišane tkanine poput baršuna i odevne predmete koje imaju puno vezivanja i mašnica. Žena rođena u ovom znaku najradije će u krevet obući veš sa životinjskim printom, kao i pravo krzno. Ljubičasta, crvena i zelena su im omiljene boje. 

JARAC 

Jarac je vrlo osećajan znak i smatra da je pamuk vrlo senzualan i seksi. Visoko kvalitetna spavaćica s mnogo vezica vrlo je seksi ovom znaku, čak i ako je zakopčana do grla. Uzbudiće ih i odevni predmeti pod indijskim i azijskim uticajem s puno šljokica. Mnoge žene rođene u ovom znaku vole nositi platforme, mrežaste čarape i tange. Vole i satenske grudnjake i gaćice u omiljenim im bojama – ružičastoj, plavoj ili žutoj. 

VODOLIJA 

Ovaj vizionarski znak voli izrazito usko donje rublje, po mogućnosti od futurističkih i sjajnih materijala, poput plastike, poliestra i likre, a seksi su im i patentni zatvarači i guma. Svetlo crvena i tamno ljubičasta njihove su omiljene boje, a perje, maske, svilene tračice i šalovi omiljeni su im dodaci. Jako će ih uzbuditi viktorijanske kožne čizme, ženstvene rukavice bez prstiju, a za upotpunjavanje seksi izgleda Vodolije preferiraju samostojeće najlon čarape. 

RIBE 

Ribe nisu toliko žive i divlje seksualno, ali jako vole lepe pamučne spavaćice s decentnim ružičastim ili plavim tračicama, kao i spavaćice od likre s cvetnim uzorkom. Obožavaju štikle, naročito ako su prozirne na mestima, izrađene od satena ili imaju pompone. Ribama će se svideti žena koja nosi muško donje rublje ili preveliku mušku majicu za spavanje. Uzbuđuje ih i izgled školarke, ali ne mogu odoleti ni seksi halterima ili najlonkama upotpunjenima kravatom ili leptir-mašnom.

 

Izvor: tportal.hr