Da li vam zvezde ove zime predviđaju ljubav?

ZA ljubav je uvek pravo vreme, naročito zimi kada su nečije lepe reči, stisak ruke ili toplo srce dovoljni da krv brže prostruji venama. Da li vas, već na početku ove godine, čeka neka nova ili možda stara ljubav? Evo šta kažu zvezde...

.

Astrološki simboli ljubavi, komunikacija, moći i harizme, Venera, Merkur, Pluton i Sunce u znaku Jarca, svakom znaku donose ponešto, novu ljubav, staru simpatiju, ali i prinovu.

OVAN - Vaša duhovitost, spontanost a posebno vaš neprevaziđeni, drski šarm, ove zime naročito dolazi do izražaja. Za vas se može zainteresovati neka starija, dominantna osoba koju poznajete preko posla ili će vas zagolicati susret sa starom simpatijom.

BIK - Vaš ležerni šarm ove zime svakako izbija u prvi plan, naročito ako planirate odmor u nekom planinskom ambijentu u inostranstvu. Uz kuvano vino i domaću trpezu, vašu pažnju može da privuče jedna veoma šarmantna osoba ili neko ko dolazi iz drugog grada.

BLIZANCI - Vaša popularnost kod suprotnog pola vodi vas ka novim ljubavnim doživljajima. Lako sklapate poznanstva, plenite duhovitošću i neodoljivim šarmom, pa se na nekoj proslavi, moguće rođendanskoj, možete sjajno provesti u društvu vrlo harizmatične osobe.

RAK - Vaš prefinjeni senzibilitet dolazi do izražaja u nekom restoranu pored reke gde se na prvi pogled možete zaljubiti u vrlo atraktivnu osobu. Ukoliko ste u zrelijim godinama, partner vam sprema neko iznenađenje, a ako ste mladi, moguće je uvećanje porodice.

LAV - Elegantnom pojavom i urođenim magnetizmom izazivate pažnju suprotnog pola, gde god se pojavite. Na nekom slavlju, u luksuznom restoranu ili kućnom ambijentu, verovatno će pokušati da vam se približi jedna harizmatična, ali najverovatnije zauzeta osoba.

DEVICA - Iako vas bije glas da samo radite, ipak ćete ove zime naći načina da se opustite. Mnoštvo planeta u astrološkom polju ljubavi može u vaš život doneti osobu sa kojom možete ući i u dužu vezu, pa čak i brak. Ako ste zauzeti, moguće je uvećanje porodice.

VAGA - Na nekom porodičnom skupu, u prijatnoj atmosferi vašeg ili doma nekog člana familije, vaša elegantna pojava može privući pažnju osobe koja će se potruditi da vas osvoji. Ukoliko ste zauzeti, očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA - Bilo da ste mladi ili u zrelijim godinama, elegantni ste i zavodljivi pa kao magnet privlačite suprotan pol. Ako putujete, na nekoj zabavi sa "živom" muzikom, očekuje vas susret sa starom simpatijom ili osobom od koje vas deli razlika u godinama.

STRELAC - Uvek otmeni i odeveni sa puno šika, lako uspostavljate kontakte i sklapate poznanstva. Nema teme o kojoj se sa vama ne može popričati. U društvu prijatelja, kod kuće ili u nekoj kafani, možete da upoznate osobu koja će dati sve od sebe da vas osvoji.

JARAC - Iako vas bije glas da glavu ne dižete od posla, i vi umete da uživate. Plenite duhovitošću i stavom. Dobri prijatelji mogu vas pozvati na neki veseli skup, na kojem ćete među mnogobrojnim zvanicama odmah primetiti jednu zavodljivu, markantnu osobu.

VODOLIJA - Vaš ležeran stav i autentična pojava, ne mogu da ostanu neprimećeni, gde god se pojavite. Na nekom muzičkom događaju, koncertu ili proslavi rođendana nekog vašeg prijatelja, možete lako da postanete "plen" osobe koja će svakako želeti da vas osvoji.

RIBE - Vaš tihi šarm nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ako ste dama, u romantičnom ambijentu nekog restorana pored vode, očekuje vas poznanstvo sa vrlo markantnom i dominantnom osobom. Ako ste muškarac, možete da sretnete nekoga ko vam je nekada bio vrlo drag.

Izvor: Novosti