Kakvim vas prijateljem čini vaš horoskopski znak?

Možda ste požrtvovani i spremni da pređete bilo koji put da biste pomogli prijatelju, ili ste možda ona duhovita osoba oko koje se celo društvo okupi da sluša priče i smeje se. Pročitajte koje osobine vezane za prijateljstvo nosi vaš horoskopski znak.

.

Ovan
Ovnovi su uvek okruženi velikim brojem ljudi. Što više različitih tipova ljudi oko njih to bolje. Veoma brzo i lako stvaraju prijateljstva i uvek imaju veliki broj kontakata. Međutim, prijateljstva na duge staze su sasvim druga priča. A s obzirom da je ključna reč ovog horoskopskog znaka "aktivnost", samo oni koji imaju podjednaku dozu energije i spremni su da ih prate, mogu da im budu prijatelji za ceo život.

Bik
Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju dobar smisao za humor i veoma su inteligentni zbog čega su veoma dobro društvo. Takođe, Bikovi se u društvu veoma često pitaju za mišljenje i savet. Jednom kada pronađu prijatelja kojem veruju, njihovo prijateljstvo će trajati ceo život. Lojalni su i uvek hoće da pomognu. Najviše prijatelja koje bikovi steknu su prijateljstva iz ranog detinjstva. Obećanja koja daju drugima shvataju ozbiljno.

Blizanci
Rođeni u znaku blizanca su veoma socijalne osobe i vole da provode dosta vremena sa prijateljima ali i porodicom. Sa osobama sa kojima se ne podudaraju u intelektu i ljubavi veoma brzo se razilaze. Vole veoma mnogo da pričaju kao i da znaju šta se dešava kod drugih. Ukoliko razogovor sa sagovornikom ne ispunjava njihova očekivanja, blizanci će vrlo brzo izgubiti interesovanje. Veoma često stvaraju prijateljstva među rodbinom.

Rak
Kada steknu prijatelje rakovi su veoma požrtvovani i uvek žele da pomognu. Veoma cene svoja prijateljstva i ukoliko ih ikad ugroze, to rade samo zbog porodice koja im je na prvom mestu. Rakovi su saosećajni zbog čega ih često ne razumeju u društvu. Vreme je lek za to.

Lav
Jedan od najvelikodušnijih horoskopskih znakova sigurno je lav. Lavovi su lojalni i darežljivi prijatelji. Čak i ukoliko je bilo međusobnog konflikta među prijateljima, kada treba da se pomogne, lavovi stavljaju konflikt sa strane i prvi su da pruže pomoć. Jaki su i samouvereni zbog čega se svi osećaju prijatno u njihovom društvu. Vole da organizuju žurke i zabavne događaje. Lav će retko kad biti sam i sposoban je u roku do sekunde ostvari kontakt s nekim. Bliski prijatelji lava su oni koji mogu da prate njihovu energičnost, snažan osećaj dostojanstva i posvećenost individualnim vrednostima.

Devica
Device su veoma korisni prijatelji. One daju odlične savete i zaista znaju da reše probleme. Devica će vas uvek podsećati da treba da dobro brinete o sebi, a zdravlje im je uvek na prvom mestu.

Vaga
Ljubitelji zabave i uvek spremne da pomognu, vage su zaista odlični prijatelji. Iako znaju često da zakasne, a neodlučnost je njihova prepoznatljiva odlika, onda kada dođu, nezamenjive su. Druželjubivošću i ljubaznošću privlače ljude oko sebe, a imaju i posebnu sposobnost da oko sebe stvore auru harmonije zbog čega svi vole da im budu blizu. Veoma dobro rešavaju probleme.

Škorpija
Na iskrenost i istinu uvek računati od prijatelja u znaku škorpije. Trebaće sigurno dosta vremena dok ne budete zaista bliski, ali jednom kada se prepreke sklone, Škorpija će uvek biti posvećena i lojalna. Škorpije uživaju u društvu duhovitih i ležernih ljudi.Pune su iznenađenja, tako će vam sigurno za rođendan kupiti majicu koju ste tek usput spomenuli nekada da je želite. Ipak, ukoliko se jednom raziđu, škorpije se nikada ne vraćaju starim prijateljstvima.

Strelac
Bilo da imaju neobavezan razgovor u kafiću ili se penju na najviši planinski vrh, strelčevi su uvek okruženi prijateljima. Beskrajno su zabavni i ponekada stvarno otkačeni. Vole da se smeju i da se svi nalaze oko njih. Strelčevi stvaraju prijatelje po celoj planeti i uživaju u kulturnim i životnim različitostima. Veoma su velikodušni.

Jarac
Zbog duhovitosti i ljubavi prema humoru, Jarčevi su sjajni prijatelji za one koje oni odaberu. Oko sebe će okupiti ljude koji su iskreni, lojalni i istomišljnicima po pitanju poslovnih vrednosti. Cene sve koji su im bliski i preći će kilometre da bi pomogli prijatelju ili članu porodice. Otkrivanj emocija im nije jača strana, tako da će radije svojim delima pokazati šta osećaju nego što će to reći.

Vodolija
Iako su veoma dobri prijatelji u društvu, problem nastaje kada vodolije treba da se zaista zbliže sa nekom osobom. Veoma nežne, osetljive i oprezne svako ko im je prijatelj ne sme olako da shvati njihovu ranjivost. Zbog svoje direktnosti i privrženosti jakim vrednostima nije ih lako upoznati i razumeti. Ali, oni koji ih razotkriju i uspeju da im se približe, njihovo prijateljstvo traje ceo život. Od svojih prijatelja traže intelekt, kreativnost i iskrenost.

Ribe
Nežnost riba čini ih jednim od najboljih prijatelja. Ribe neretko potrebe prijatelja stavljaju ispred svojih potreba. Lojalne su, posvećene, saosećajne i uvek tu da podrže. Ne postoji razlog zbog kojeg ribe neće biti uz svog prijatelja kada mu trebaju i svu snagu će dati da se problem reši. Zbog dobre intuicije, i pre nego što im se kaže Ribe znaju da se i šta se dešava.