Uz pomoć horoskopa do posla iz snova

S obzirom na to da većina ljudi koristi astrologiju kako bi pronašla ljubav i sreću, ona vam takođe može pomoći da pronađete idealan posao.

.

Ovan

Pošto u vašem slučaju Mars određuje pravila, onda idealan posao podrazumeva akciju. Vaša boja je crvena, što je verovatno razlog zbog kojeg među vatrogascima ima dosta muških Ovnova. Drugi potencijalni poslovi koji kao da su stvoreni za vas podrazumevaju rad u vojsci, zatim preduzentništvu i naravno mestu gde ima najviše akcije - na berzi.

Bik

Vođeni senzualnom Venerom, vi prirodno naginjete ka poslu terapeuta ili ka karijeri koja podrazumeva rad u spa centru ili frizerskom salonu. Kustos umetničkog muzeja je svakako još jedan posao koji je kao stvoren za vas. Volite komfort i stil, stoga težite tome da i radna atmosfera bude upravo takva. Ako radite posao koji volite, nijedan dan svog života nećete morati da idete na posao.

Blizanci

Komunikacija je vaša specijalnost, zato razmislite o poslu u medijima koji će vam dozvoliti da iskoristite britki jezik i vešti um. Sa takvim poslom prosto ćete poželeti da ustajete rano i trčite u kancelariju. Zbog prirodne sposobnosti nesvesnog manipulisanja ljudima prodaja je sledeći i svakako odličan izbor za vas, a dizajn takođe nešto u čemu biste se odlično snašli.

Rak

Osobe rođene u znaku Raka stvorene su za poslove kuvara i generalno ugostiteljski biznis. Napredujući u ovom svetu, često jednog dana postaju i vlasnici sopstvenih restorana. Osim toga, oni se takođe odlično snalaze u poslu s nekretninama pa se među agentima može videti sve više Rakova. Sve dok radite okruženi ljudima, neće biti problema pri izboru pravog posla.

Lav

Rođeni ste da radite u odnosima s javnošću, a marketing je vaše srednje ime. Javnost vas voli, a vi još više volite dramu. Ne zaboravite na izuzetnu sposobnost povezivanja sa decom, te razmislite o poslovima nastavnika ili trenera. Lavovi će obavljajući bilo koji posao biti u centru pažnje, što će doprineti njihovom napretku na poslovnoj lestvici.

Devica

Merkur vas postavlja u centar IT sveta, pošto ste prirodni analitičari i u mogućnosti da rešite bilo koju zagonetku. Zdravlje, ishrana i vežbanje su vaše omiljene teme, zato se pronađite i u polju medicine ili postanite instruktor vežbanja. Potpuno ste posvećeni poslu, a to je nešto što poslodavci veoma cene. Smirenost i profesionalnost su dve najbolje osobine vaše ličnosti.

Vaga

Modni dizajn je odličan poziv za vas. Venera vam dozvoljava da otkrijete tajne stila koje možete dobro naplatiti. Uđite u modni svet i probajte da se bavite maloprodajom. Bavite se kreiranjem kolekcija i maksimalno ih promovišite. S druge strane i muzika je nešto što vam je urođeno, te nije loše razmisliti o poslu profesionalne pevačice ili pak, nastavnice u muzičkoj školi.

Škorpija

Naklonost ka tamnoj strani života može vas podstaći da postanete novi Toni Soprano, ali vi znate i za bolje! Istraživački rad u državnim obaveštajnim službama pozicionira se visoko na vašoj listi poslova, kao i zanimanje hirurga, psihoanalitičara ili seks terapeuta. Sve što može uneti intrigu u vaš um i postavljati vam zagonetke, dobrodošlo je za vaše buduće zanimanje.

Strelac

Za originalnog Don Kihota Zodijaka, ekstraordinarni filozof bi moglo biti vaše glavno zanimanje. Osim ovog neisplativog zanimanja, razmislite o istraživačkom novinarstvu zbog kog ćete puno putovati. To su zanimanja za koja ste rođeni. Međutim, pošto jako volite životinje razmislite o veterinarskom pozivu. Izuzetno ste humani i predani radu, a to je posao koji vas zaista može usrećiti.

Jarac

CEO kompanije! Ipak, do takvih pozicija je nemoguće doći za kratko vreme stoga počnite sa stažiranjem kao poslovni konsultant, finansijski guru ili blagajnik u banci. Sudbina Donalda Trampa vas očekuje. Arhitektura i inženjerstvo apsolutno su krojeni za vaš instinktivni smisao za strukturu. Strpljivi ste i veoma vredni, te vam neće biti teško da gradite karijeru onako kako treba - korak po korak.

Vodolija

Kao pisac naučno-fantastičnih dela zaista biste prodrmali tržište, ali takođe kao naučnik i pronalazač. Ukoliko je previše nemoguće ili neisplativno baviti se ovim pozivom vi takođe naginjete ka humanitarnom radu, te uvek možete volontirati u toj oblasti. Na taj način oprobaćete se u radu sa ovakvim organizacijama, što će biti dragoceno iskustvo pre pravog zaposlenja.

Ribe

Slikari, pesnici, režiseri, sanjalice... Kao jedan od najkreativnijih znakova, potražite posao koji će vam pomoći da integrišete umetničke spospobnosti u njega. Fotografija je nešto što jako volite, ali ne zaboravite i na humane pozive pošto vas empatija čini odličnim savetnikom, terapeutom ili sestrom.

Izvor: B92.net/superzena