Astro

Zanimljivo društvo čeka Ovnove, Blizanci su se trgli pa razmišljaju “samo jednom se živi”

Kakva će biti ova nedelja.
20.01.2019. - 08:30h

OVAN
Usmereni ste na svoj dom I porodično okruženje. Odatle crpite potrebnu snagu I energiju za sledeću radnu sedmicu. Uživaćete u ispunjenom danu, a kasni popodnevni I večernji sati vam donose I mogućnost susreta sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.

BIK
Polje pokreta, izlazaka, kratkih putovanja je danas naglašeno, pa bi bilo najlepše provesti dan u društvu sa ljudima koje volite I koji su vam bliski. Još ako bi moglo da se ode makar na par sati van grada I prošeta po svežem vazduhu…zar možete da zamislite nešto lepše od toga….

BLIZANCI
Svi razmišljaju o provodu I opuštanju, a vi razmišljate šta morate uraditi sledeće nedelje I već u glavi pravite plan rada. Doduše, stići ćete I da se opustite sa voljenom osobom, ali I da zajedničkim snagama potrošite više novca nego što ste planirali. Pa jednom se živi, treba uživati, makar s vremena na vreme…

RAK
Mesec je danas u tranzitu kroz vaš znak I polje ličnosti I sigurno je da ćete imati promenljiva raspoloženja. Često ćete biti na ivici da zaplačete. Umesto da jadikujete, opustite se negde ili se malo rekreirajte I ne brinite – uvek posle kiše dolazi sunce.

LAV
Bacilli ste se u razmišljanje. Gde ste trenutno I gde želite dalje. Svesni ste da ste pri kraju sa nekim problemima I opuštenije razmišljate o budućnosti. Nadate se da će naredni period pokazati da ste bili u pravu. Mislite na nekog ko trenutno nije blizu vas.

DEVICA
Dan kao stvoren za proslave I veselja, u suštini – za okruženost dragim ljudima I prijateljima. Jedino što će smetati u svemu ovome jeste što emotivni partner očekuje da ide sa vama, a vi niste raspoloženi za tako nešto. Želite vreme samo za sebe, to vam je potrebno I bićete isključivi po tom pitanju.

VAGA
Vreme je da malo mrdnete iz kuće. Doduše, nećete baš biti raspoloženi za takve aktivnosti, ali će vas prijatelji ili voljena osoba ubediti da je pravi trenutak da se ode negde u zanimaciju, šetnju, provod. I nećete se pokajati. Opustićete se maksimalno.

ŠKORPIJA
Ako juče niste otišli na put, danas nemate nikakav izgovor za tako nešto. Sve, samo da se ne sedi kod kuće I gubi vreme. Potrebno je izaći, najbolje sa voljenom osobom I provesti jedan fenomenalan dan. Kada na kraju vikenda saberete koliko ste potrošili, verovatno vam neće biti dobro. Ali šta da se radi….

STRELAC
Želite da uvedete neke pozitivne promene I kod sebe, ali I u emotivnom odnosu u kome ste trenutno. To će biti prihvaćeno na najbolji mogući način od strane voljene osobe. Možda se ošišate, možda odete da kupite neke stvarčice koje inače nisu u vašem stilu. Sve u svemu – dan lepih I podsticajnih dešavanja.

JARAC
Najveći deo vaših misli I događaja će biti usmeren na emotivne odnose. Ovaj dan provedite sa voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, pravi je trenutak da izađete sa prijateljima, jer vam je potrebno društvo, a kroz ovu zanimaciju se može postaviti I jedna interesantna prilika za vas.

VODOLIJA
Morate se posvetiti obavezama koje ste u poslednje vreme u potpunosti zapostavili. Danas je aktuelna I briga o zdravlju, pa je pravi trenutak da se opustite I relaksirate I povedete više računa o sebi. Pitanje je koliko ćete biti raspoloženi za kontakte sa drugima, potrebno vam je da budete sami.

RIBE
Dok Mesec tranzitira znakom Raka I vašim poljem ljubavi, vi se pokrećete u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno vam je njeno prisustvo I bliskost, pogotovo što se osećate malo nesigurno. Pojedini će provesti dan u društvu sa prijateljima, druženju sa decom ili u sportskim aktivnostima. Lep dan za vas.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs