Blizanci danas arogantni, nadmeni i sujetni, Ribe imaju posla preko glave

Šta kažu zvezde, šta danas očekuje vaš horoskopski znak?

.

OVAN

Jedna osoba vas nervira, pogotovo što se ponaša kao da je pokupila svu pamet ovog sveta. Niste u baš strpljivom raspoloženju tokom ovog dana, pa je moguće da nećete moći da se uzdržavate. Ne budite arogantni prema drugima, to stvara pogrešnu sliku o vama. U ljubavi ste impulsivni I nemate takta.

BIK

Vaši predlozi danas mogu biti zanimljivi sagovornicima, ali je potrebno da nastupite sa više samopouzdanja. Ovo je važno I za poslovni I za emotivni segment. Emocije – može doći do komunikacije sa osobom koja vam je simpatična od ranije, ali sa kojom niste uspevali da ostvarite jači kontakt.

BLIZANCI

Danas možete biti arogantni, nadmeni I sujetni I u kontaktima sa kolegama, a ovo ponašanje možete preneti I u razgovore sa saradnicima ili klijentima. Niko ne osporava vašu vrednost, ali imajte malo razumevanja I spustite se na zemlju. Ovakvo ponašanje vam danas može pokvariti I susret sa partnerom.

RAK

Danas ste u potpunosti okrenuti obavezama, jedini je problem što ćete, zbog manjka vremena, veći deo dana provesti užurbano I pod stresom. U odnosu sa voljenom osobom biće potrebno da se opustite I pokažete više emocija I pažnje. Nemojte dozvoliti da nervoza utiče na vas.

LAV

Nemogućnost da uskladite poslovne obaveze sa ličnim planovima. Šta god da ste drugima obećali, moraće da bude pomereno – jer imate vremena samo za ono što vam je najbitnije, a to je posao. Emotivni partner pokazuje razumevanje, mada će vam na blag način staviti do znanja da je razočaran.

DEVICA

Ono što je izgledalo kao relativno lako za ostvariti, sada vas stavlja na muke. Ni vi niste baš sto posto skoncentrisani pa vam promiču bitne stvari, detalji vezani za posao koji obavljate. U odnosu sa voljenom osobom trudićete se da zaobiđete ozbiljnije teme jer sada ne možete još I time da se opterećujete.

VAGA

Malo je verovatno da će vaše oslanjanje na pomoć drugih biti uspešno. Ljudi su spremni da vas “iskuliraju” I ostave vas da se snalazite, I to danas kada vam je jako bitno da napravite jedan ozbiljan dogovor. Baš I niste raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Samo strast funkcioniše kako treba.

ŠKORPIJA

Vi I nadređene osobe danas – kao rogovi u vreći. U suštini ni vi ni druga strana ne dozvoljavate da vaš autoritet bude doveden u pitanje, a vama smeta što šef pokušava da se meša u nešto što vi, realno, mnogo bolje radite od njega. U emotivnim odnosima razmimoilaženje sa voljenom osobom.

STRELAC

Neko za vas ima korisne savete, informacije, ili vam pak može pribaviti dokumentaciju ili papire koji su vam potrebni. Jedna dobra prijateljska usluga koja će vam itekako pomoći u današnjim obavezama. U odnosu sa voljenom osobom izbegavate neka pitanja koja ona nameće.

JARAC

Postoje osobe koje će se tokom dana pojaviti kao kočnice u onome što morate obavitil. Biće teško izaći sa današnjim situacijama na kraj jer ćete se teško uklapati sa saradnicima. Niste raspoloženi za partnera.Potrebno vam je da se opustite i odmorite.

VODOLIJA

Dok drugi pokušavaju da kritikuju vaš način rada ili vam ometaju koncentraciju upadicama, vi se trudite da vam sve ovo na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodite trenutno neku svoju politiku zvanu – ja na prvom mestu, pa svi ostali. Ovo je najpametnije što možete uraditi.

RIBE

Posla preko glave, a nervoza od ranog jutra. I kao da ništa ne ide kako treba. Moguće su distrakcije, problemi sa tehničkim sredstvima, klijentima. Kad izađete iz ovog dana imaćete utisak da ste ceo dan proveli radeći u rudniku. I ko još ima volje pored ovoga da se vidi sa voljenom osobom? Vi sigurno ne.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs