Nedelja je: Blizanci sumiraju utiske, Vodolije podvlače crtu i odbacuje sve što ih opterećuje

Kakva je današnja astro situacija?

.

OVAN
Dan koji je najviše podređen onome što se dešava u vašoj porodici I domu. Ovde ćete provesti najviše vremena, ali I jako dobre trenutke, jer je moguće da se organizuje neko slavlje ili okupljanje. Dan je dobar I da se u emotivnom segmentu pokrenete..

BIK
Dan je dobar za sve. Porodične obaveze koje imate završite u prepodnevnim satima I posvetite se sebi, svojim prijateljima I osobama koje su vam drage. Ukoliko ste usamljeni, ovo je odlično vreme da sa nekim ostvarite značajniju komunikaciju I pokrenete jednu zanimljivu priču.

BLIZANCI
Danas pokušavate da saberete sve ono što ste uradili u prehodnoj nedelji I razmišljate na koji biste način mogli da se postavite u nekim odnosima na dalje. Popodne je rezervisano isključivo I samo za uživanje, za posvećenost sebi I osobama koje želite u svom okruženju.

RAK
Današnji dan bi trebalo provesti u odmoru, punjenju baterija, okrenuti se svojim potrebama. Kada se lepo relaksirate I opustite, onda možete razmišljati šta želite da radite I koga želite da vidite. Pošto je vreme idealno da pokažete emocije I naklonost, predlog je da se voljenoj osobi posvetite.

LAV
Moguće je da vas danas uhvati I sitnija zdravstvena problematika, koja je posledica umora od prethodnih dana. Ako se osećate slabo I iscrpljeno, ako imate temperaturu, najbolje je da odležite I da ostavite sve ono što ste planirali za neko drugo vreme. Najbitniji ste sami sebi, sve drugo može da sačeka.

DEVICA
Prijatelji, društvo, provod, izlazak. Sve ovo je na dnevnom redu I vi ni jednu od ovih stavki nećete propustiti. Ako bude vremena, uglavićete u svoj raspored I simpatiju ili voljenu osobu. Danas vam više prija društvo, pa će I susret sa partnerom verovatno biti na nekom javnom mestu.

VAGA
Danas vas mesto ne drži I definitivno je vreme za izlazak. Prema tome, drage moje, sredite se, namontirajte I pravac sa prijateljima ili voljenom osobom na neko javno mesto, u grad, u provod, ma gde god vas srce vuče. Želite da budete u pokretu I ovo vreme iskoristite I da sebi priuštite neku lepu sitnicu.

ŠKORPIJA
Sto planova, a samo dvadeset I četiri sata da ih ispunite. Ono što ste vi isplanirali nemoguće je postići I nema šanse da stignete na svako mesto na koje želite. Odaberite ono što vam je najzanimljivije ili najpotrebnije I posvetite se tome. Obavezno nađite vremena I za partnera, dan je emotivno dosta lep.

STRELAC
Dan kada je najbolje započeti nešto novo što želite da pokrenete, uvesti novine u svoj život. Ovo može biti sve I svašta – drugačiji stil oblačenja, drugačija frizura, odricanje od nekih loših navika ili promena režima ishrane. Više je nego sigurno da će se rezultati jako brzo videti.

JARAC
Danas batalite sve drugo osim ljubavi, osim emotivnog partnera, osim osoba koje su vam drage I koje volite. Najbolje je vreme da dan provedete I u porodičnom okruženju, jer vam je potrebna ušuškanost, vaše “srećno mesto” na kome se osećate zaštićeno od svih nedaća ovoga sveta….

VODOLIJA
Danas ćete uzeti da raspremate I odbacujete sve ono što vam je nepotrebno. Doduše, tu se može dogoditi I da neki ljudi zauvek budu otpisani iz vašeg života jer shvatate da za njih više nema mesta sa vama. Sklonite sve ono što vas sputava I vodi unazad.

RIBE
Sve obaveze sklonite u stranu, sva opterećenja, sve brige I probleme. Ništa vam od ovoga nije potrebno. Samo osoba koju volite I ceo svet je vaš. Danas provedite vreme sa partnerom u smehu, u šali, u šetnji, u restoranu na ručku, u ljubavi. Napunićete se pozitivnom energijom za celu narednu nedelju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs