Danas Devicama sve ide “kao po loju”, Vage osećaju leptiriće u stomaku…

Da li je vaša subota idealna za ljubav?

.

OVAN
Iako nije radni dan, očigledno je da obaveze koje niste stigli da završite tokom prethodnih dana, sada možete privesti kraju. Dobro je vreme I da rešite nešto što je vama lično važno, bez obzira da li je to odnos sa nekim članom porodice ili sa emotivnim partnerom.

BIK
Sve stvari počinju da dolaze na svoje mesto I vi se osećate kao da ste veliku brigu skinuli sa vrata. Dobijate odobrenje za poslovni projekat od strane šefova. Osećate se danas opuštenije u svim relacijama, pa ćete ovo dobro raspoloženje preneti I u kontakt sa simpatijom ili voljenom osobom.

BLIZANCI
Razmišljate o poslovnoj ponudi koju vam je dao neko od prijatelja. Potreban vam je dodatni finansijski podstrek, I spremni ste čak I na malo rizika. Opterećuje vas nerešena situacija sa jednom osobom. Ukoliko je to emotivni partner, vreme je za razgovor.

RAK
Sve ono što ste isplanirali za danas završićete mnogo brže nego što ste mislili I ostaće vam dovoljno vremena prvenstveno za sebe I neke svoje lične potrebe. Iako želja za susretom sa voljenom osobom stoji, čini mi se da ćete se pre okrenuti prijateljima koje ste u poslednje vreme u potpunosti zapostavili.

LAV
Odlično ste se snašli u nekim poslićima u privatnoj režiji I jako ste zadovoljni finansijskom nadoknadom koja dolazi sa ove strane. Razgovor sa prijateljima može vam doneti još dobrih ideja I rešenost da se pokrenete u većoj meri. Partner očekuje da danas odete zajednički na neku proslavu.

DEVICA
Ovaj će dan Device iskoristiti za dogovore svake vrste. Danas ste samouvereni, dopadljivi, ubedljivi, pa će kontakti sa ljudima ići lako. Mogu se ugovoriti neke zanimljive saradnje, pokrenuti priče o poslovima I u privatnoj režiji. Dobro je vreme da se vidite sa jednom osobom.

VAGA
U boljem ste raspoloženju, odmorniji, veseliji, pa ćete zabavljati svoje kolege pričama I šalama I dizati atmosferu na radnom mestu. Dosta je dobro vreme da završite nešto što ste prethodnih dana propustili, pa se aktivirajte više. Jedna osoba u vama izaziva leptiriće…..

ŠKORPIJA
Primetićete danas da se sve na poslovnoj sceni odvija lakše po vas. Kao da je sa problemima I otežanim okolnostima završeno I pred vama se otvaraju situacije koje su do sada bile zatvorene. Vrlo ste raspoloženi zbog ovoga I spremniji da sa voljenom osobom razgovarate na drugačiji način, opuštenije.

STRELAC
Nešto što ste propustili tokom prethodnih dana sada ponovo može doći na dnevni red. Osoba sa kojom ste razgovarali je spremna da vas sasluša još jednom, pa se potrudite da budete ubedljivi. Današnji dan može doneti pokretanje jednog novog poznanstva, I to preko prijatelja ili društvenih mreža.

JARAC
Sve ono što ste u prethodnim danima zanemarili, sada možete početi da rešavate. U ovo spadaju I sve vaše emotivne relacije, jer je današnji dan baš dobar da se u ovom segmentu uzdignete I sredite odnose koji su vam bitni. Emotivni partner će sa zadovoljstvom prihvatiti vašu inicijativu.

VODOLIJA
Raduje vas što su neke stvari krenule na bolje I ne možete da sakrijete svoje zadovoljstvo. Iako nije radni dan, Vodolije danas mogu ostvariti kontakt sa potencijalnim poslodavcem, ukoliko su zainteresovane za posao ili dodatnu delatnost. Dobro raspoloženje I u kontaktu sa prijateljima I voljenom osobom.

RIBE
Jedna lepa šansa ide preko prijatelja u toku današnjeg dana. Krajnje je vreme da se ozbiljnije posvetite nekim svojim talentima I da ih pretvorite u nešto što će biti finansijski isplativo. Mislite da partner preteruje što se tiče nekih primedbi na vaše ponašanje, ali niste spremni da ovo menjate.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs