Astro

Blizanci danas lako savladavaju sve prepreke, a Strelčevi se trude da održe dato obećanje

Šta su vama priredile zvezde za ovaj 9. januar?
09.01.2019. - 09:06h

OVAN

Dobar dan za jačanje poslovnog segmenta kroz kontakt i komunikaciju sa poslovnim partnerima. Drugi su zainteresovani da vas podrže. Ne sedite i ne čekajte da se stvari dese same od sebe. Izuzetno vam prijaju reči osobe koju ste od skora upoznali. Za sada vam odgovara u kom pravcu se priča razvija.

BIK

Drago vam je što neke situacije uspevate da raščistite i sredite na vreme, pa ćete veći deo dana provesti u dobrom i podsticajnom raspoloženju. Danas možete uraditi mnogo toga. U emotivnom segmentu ste uspeli da dođete do stabilnosti sa voljenom osobom, ali je ovo najviše odraz vaše upornosti.

BLIZANCI

Jedan rasterećujuć dan je pred vama. Ovo ne znači da problema neće biti, već da ćete vi mnogo uspešnije uspeti da ih savladavate. Osećate se podstaknuto i želite da se više angažujete u zajedničkim projektima sa kolegama. Voljena osoba će vas obradovati nekim sitnim poklonom ili lepim rečima.

RAK

Dobar i poslovni i emotivni dan je pred vama. Neke stvari ste uspeli da završite i osećate se rasterećeno i podstaknuto da se posvetite novim obavezama. Pošto ste u prethodnim danima vi i partner imali izvesnih problema, danas ćete pokušati da se približite jedno drugom. Obradovaćete voljenu osobu.

LAV

Olakšane poslovne okolnosti i saradnje tokom dana. Osećate se više nego dobro, pa ćete biti blagonakloni čak i prema greškama saradnika. Ne želite da vam bilo šta pokvari raspoloženje. Zanimljiva osoba dolazi u vašu blizinu, prija vam konverzacija sa njom.

DEVICA

Danas ste u dobrom raspoloženju. Podrška od kolega postoji i mogli biste tokom ovog perioda završiti mnogo toga što ste već danima razvlačili. Razmena dobrih ideja i podsticajni razgovori. Slična je situacija i u emotivnom segmentu, gde je lako popraviti odnose ili ostaviti dobar prvi utisak na nekog.

VAGA

Želja za skladnim odnosima u poslovnom okruženju i rado ćete se upuštati u podsticajne razgovore i razmenu mišljenja sa kolegama. Iz svega ovoga se može izroditi i neka zanimljiva ideja o privatnom poslu. Jedna osoba izaziva kod vas radoznalost i želite da joj se približite više.

ŠKORPIJA

Jako se dobro osećate jer ste raščistili poslovnu problematiku i sada sa elanom radite na svakodnevnim obavezama. Obradovaće vas vesti o finansijskom dobitku. Smirenost u emotivnim odnosima, obe strane žele da se neka napeta situacija sredi, pa vam danas predstoji susret koji bi mogao biti više nego dobar.

STRELAC

Danas se lako snalazite u svim poslovnim situacijama, a i okolnosti se nameštaju u vašu korist. Moguće je da nova poslovna saradnja danas bude pokrenuta na vaše veliko zadovoljstvo. Emotivnom partneru ste nešto obećali i sada pokušavate da završite sve na vreme, da biste to obećanje i ispoštovali.

JARAC

Jedna odlična poslovna ponuda ili predlog bi danas mogli doći na dnevni red. Obavezno se ovome posvetite i dobro razmotrite, jer vredi. Strpljivi ste u ponašanju sa emotivnim partnerom, jer shvatate koliko je zauzet svojim obavezama i rastrgnut na sto strana.

VODOLIJA

Neko vam može dati pravi podsticaj u poslovnom segmentu danas. Razgovor sa nekim iz vašeg okruženja probudio je zainteresovanost i kreativnost kod vas. Voleli biste da pokušate da se uključite u ono što vam ova osoba predlaže. Dobar dan za emotivne susrete i razgovor sa simpatijom.

RIBE

Imate ciljeve koje ste zacrtali i od ranog jutra ćete se usmeriti da ih rešavate. Poslovi teku glatko, povremene sitnije probleme, rešavaćete bukvalno u hodu i bez većih napora. Ukoliko ste u prethodnim danima pokvarili odnose sa voljenom osobom, danas se možete posvetiti izmirenju i rešavanju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs