Horoskopski znaci na Božić: Blizanci će se rastrčati na sto strana da bi sve stigli, Strelčevima neće teško pasti obaveze

Šta vama kažu zvezde, kako ćete provesti ovaj božićni dan?

.

OVAN

Praznična atmosfera, malo užurbanosti da sve bude na svom mestu i da se sve pripreme završe na vreme. Ipak, tokom celog dana ćete se osećati više nego dobro. Pustite neka vas pozitivni trenuci sa onima koje volite ponesu.

BIK

Jako lepa atmosfera u porodičnom domu, a za pojedine Bikove i prilika da možda odu do rodbine ili do nekog od članova familije. Bez obzira, slavili u svom domu ili proveli sa roditeljima i najbližima – proslavite ovaj praznični dan na najbolji način, opustite se i uživajte!

BLIZANCI

Malo ćete se rastrčati na sto strana da bi stigli sve da uradite što ste planirali, pogotovo ako organizujete proslavu praznika u svome domu. Ne brinite, sve će doći na svoje mesto i sve stižete na vreme, slobodno potražite pomoć od ukućana jer su danas voljni da vam izađu u susret..

RAK

Kao veliki tradicionalista, gledaćete da sve bude baš „pod konac“. Sve je to u redu, dokle god vam ne oduzima previše vremena i ne kvari uživanje u ovom danu. Zapamtite da je ovo prvenstveno vreme opuštenosti i slavlja. Provedite praznik u radosti i veselju sa svojim najmilijima!

LAV

Pozitivno uzbuđenje, dobra atmosfera i puno veselih i nasmejanih lica oko vas. Pa ko može da zamisli bilo šta bolje od ovoga? Što više se družite sa najmlađima jer vam deca donose dodatno osmeh na lice i čine da se osećate veselo i rasterećeno. Provedite praznik u radosti i veselju sa ljudima koje volite.

DEVICA

Mnogo razgovora i dobre atmosfere u krugu porodice, klinci koji vam se motaju oko nogu i teraju vas da se smejete dok vas ne zaboli stomak. Pravo je vreme da sednete sa ljudima koje volite i da zaboravite na svaku brigu i problem. Neka vam je srećan praznik, i da ga provedete u radosti i veselju!

VAGA

Vi ćete danas biti baš dobro raspoloženi, spremni i da pređete preko nekih sitnica, možda nestašluka od strane najmlađih članova porodice. U svakom slučaju – očekuju vas lepi trenuci sa porodicom i onima koje volite. Neka vam je srećan praznik i provedite ga u radosti i veselju!

ŠKORPIJA

Pravi momenat da se družite sa porodicom, a najviše će vam prijati mlađi članovi vaše familije. Možda ćete i veći deo dana provesti baš u igri i začikavanju sa njima. Najlepše je kada se sa osobama koje su vam drage okupite na zajedničkom ručku i proslavi. Neka vam je srećan praznik!

STRELAC

Dobro znate koje su vaše obaveze danas – da pomognete oko priprema za porodično okupljanje i da posvetite svoje vreme naročito starijim članovima porodice. Te obaveze ćete izvršiti sa velikim zadovoljstvom. Provedite praznik u uživanju i opuštenoj atmosferi sa ljudima koje volite!

JARAC

Pošto ste veliki tradicionalista, svakako ćete se truditi da ispoštujete i ovaj praznik i njegove običaje. Budite okruženi porodicom i onima koje volite, opustite se i zaboravite na sve nebitne sitnice. Najvažniji su mir i ljubav. Provedite se u radosti i veselju, ispunjeni pozitivnom energijom!

VODOLIJA

Ovaj praznik uvek u vama budi pozitivno uzbuđenje, a volite i sve njegove običaje. Ipak, najviše od svega vam prijaju trenuci sa porodicom i ljudima koje volite. Bićete dobro raspoloženi, i dodatno aktivirati atmosferu. Provedite ovaj dan u radosti i veselju!

RIBE

Dobra porodična atmosfera, žamor najmlađih oko vas i vama je srce potpuno ispunjeno. Najviše vam prijaju ovi trenuci, kada su nasmejana lica oko vas, okupljeni oko porodičnog ručka i u proslavi velikog praznika. Uživajte sa ljudima koje volite!

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs