Strelčevi će procvetati u ljubavi dok će Ribe će u novoj nedelji i dalje biti u šašavom ljubavnom periodu

Stigao je horoskop za novu nedelju. Jarčevi da čuvaju svoje genijalne ideje od drugih, dok će Device biti nervozne i nestrpljive. Šta očekuje vaš horoskopski znak?

.

OVAN

Hrana

Pred vama je jedna energetski zahtevna sedmica u kojoj je potrebno pojačati ishranu, ali I više konzumirati čajeve ili eventualno toplu čokoladu ili kakao. Neka na vašem stolu češće bude juneće ili pileće meso, a poželjni su I tvrdi sirevi, jaja, sušeno voće I koštunjavi plodovi.

Ljubav

Kvadrat Merkura sa Marsom koji je aktuelan u ovoj sedmici može doneti kratkotrajne rasprave sa partnerom, najpre zbog nerazumevanja, ali I obostrane impulsivnosti. No, dobar aspekt Venere koja već u ponedeljak prelazi u STrelca sa vašim vladarem Marsom govori o tome da se odnos može brzo srediti, a čak I pojačati strasti između vas dvoje. Izgleda će to biti ona varijanta – malo se svađamo, a onda u krevetu mirimo…No, ova je nedelja pogodna I za tajne aktivnosti, pa zauzeti – oprez! Vi slobodnjaci – možete upoznati nekoga na putovanju ili nekoga ko ne živi blizu vas, a ko je recimo – u provodu ili poslovno u vašem gradu. Lepo se možete zainteresovati jedno za drugo, pa izvolite – uživajte!

Posao

Potrebno je da sa nadređenima I autoritetima ove sedmice imate valjanu komunikaciju, ne shvatajte odmah sve kao kritiku ili kao napad na sebe I ne reagujte u trenutku. Možete biti pod izvesnim pritiscima, ali od vaših reakcija I mira u glavi dosta zavisi kojom ćete brzinom I koliko kvalitetno ovo rešiti. A možete. Imate više nego dovoljno energije da se izborite za ono što želite. Sve što se vezuje za inostranstvo kreće jednim užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive predloge.

Novac

Lepe mogućnosti za novčane prilive I dobitke početkom nedelje. U drugom delu sedmice izbegavajte bilo kakve mahinacije Ili nelegalne načine za zaradu.

Zdravlje

Stariji Ovnovi neka obrate pažnju na poledice. Mlađi – više opreza u saobraćaju, ali I prilikom obavljanja rekreativnih, sportskih aktivnosti.

BIK

Hrana

Trebali bi da izbegavate jednoličnu ishranu, kao I suvu hranu. Izbacite slatkiše I grickalice I izborite se sa napadima gladi koji će obično kretati u večernjim satima. Najviše bi vam odgovarala variva, supe ili čorbe sa junećim mesom.

Ljubav

Biće ovo jedna gorko – slatka, ali definitivno vatrena nedelja kada su vaše emotivne ili bračne relacije u pitanju. Očekuju vas klackalice – mnogo strasti ali I dosta napetih momenata koji mogu odvesti u rasprave. Da, vaša vladarka Venera jeste ušla u znak Strelca I pravi dobar aspekt sa Marsom, planetom koja označava vaše partnere – ali ne sastoji se ni jedna veza niti brak samo od strasnih momenata. Treba komunicirati, treba se uklopiti po mnogim pitanjima – a taj put će tokom ove sedmice biti pomalo truckav….Ukoliko ste slobodni, može vas privući ili osoba koja je zauzeta ili neko ko vam ne može posvećivati dovoljno vremena. No, pitanje je da li će vam to smetati, bar u ovoj početnoj fazi….

Posao

Moguće su manje trzavice sa kolegama. Ili – ukoliko radite u sektoru usluga, verovatno ćete imati zahtevne klijente koji će vam povremeno baš igrati po živcima. No, vas lično nosi jedna fina energija pa ćete lako prevazilaziti i još brže zaboravljati ove neugodne momente. Ukoliko u nečemu ne uspete iz prvog pokušaja, to vas neće zaustaviti – samo ćete promeniti taktiku i nastaviti dalje. Moguće je da dobijete neko obećanje po pitanju novog poslovnog projekta, ali ne računajte mnogo na to.

Novac

Venera je ušla u vaše polje naplate potraživanja i sigurno je da u prvom delu sedmice možete računati na par solidnih novčanih priliva.

Zdravlje

Raspoloženiji ste nego inače I sada bi vam baš prijalo da se pokrenete. Ako ništa drugo – makar češće uživajte u šetnjama po snegu.

BLIZANCI

Hrana

Blizancima je sada potrebno ili dovoljno vremena za svaki obrok, ili pak namirnice koje su lako svarljive I koje neće opterećivati vaš želudac I varenje. Metabolizam vam je donekle usporen, pa ne smete da se pretovarujete jelom, pogotovo ne slatkišima I grickalicama.

Ljubav

I Blizancima u emotivnim vezama I brakovima ova sedmica donosi klackalice u raspoloženju I funkcionisanju sa partnerom. Voljena osoba je trenutno dosta korektnija I prilagodljivija od vas, a vi možete biti stegnuti, zahtevni, nespremni za pravu komunikaciju, čak I nervozni. Bilo koji partnerov postupak može vas isprovocirati da pokrenete raspravu. Svoju nervozu stišajte, pogotovo ako nema nikakve veze sa odnosom sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, Venera koja baš I vlada vašim poljem ljubavi I zabave – već u ponedeljak ulazi u polje partnerstava. Velike mogućnosti da preko prijatelja, izlaska ili kontaktom preko društvenih mreža upoznate nekog vrlo interesantnog.

Posao

Upornost, zrelo I racionalno razmišljanje imate u ovoj sedmici, ali ne I prilagodljivost I spremnost na ustupke. Iz tog razloga treba izbegavati konflikte sa onima iz najbližeg poslovnog okruženja, a može ih biti, pogotovo ako neko od kolega bude konstantno nametao svoju volju I svoj način funkcionisanja. Koliko vam je ovo slaba tačka, toliko je jako sve ono što se vezuje za poslovne saradnje, I one postojeće ali I nove – jer baš u ovoj sedmici možete pokrenuti vrlo značajne dogovore.

Novac

Vrlo solidan period za prilive, pogotovo u prvoj polovini sedmice. Trenutno umete da povučete ručnu kočnicu kada su nepotrebni troškovi u pitanju, pa iskoristite ovo da možda nešto I uštedite.

Zdravlje

Mogućnosti padova I povreda. Na oprezu moraju biti I stariji, ali I mlađi Blizanci, pogotovo ako se bave sportskim aktivnostima. Takođe starijima moguće I reumatske tegobe.

RAK

Hrana

Biće par dana u ovoj sedmici u kojima će vas hvatati napadi gladi, I to isključivo noću. Ako ste rešili da svoju ishranu dovedete u red, pokušajte da se u ovim momentima uzdržite. Popijte čašu soka, ili skuvajte čaj – da biste zavarali svoj želudac.

Ljubav

Kvadrat Merkura iz vašeg polja partnerstava sa Marsom može u ovoj sedmici pokrenuti nervozu I negativnu energiju između vas I partnera, pogotovo ako oboje pokušavate da nametnete svoju volju I svoj način funkcionisanja drugoj strani. Vi ste u donekle boljem položaju, kada mnoge neprijatne situacije možete preokrenuti, uneti pozitivnu energiju u odnos nekim lepim predlozima ili samo – jačim pokazivanjem emocija. Ništa nije toliko strašno kao što na prvi pogled može izgledati. Ukoliko ste usamljeni, poznanstvo koje je pokrenuto preko poslovnog segmenta sada ima priliku da se razvije u nešto dublje. Do kraja sedmice biste mogli ostvariti svoje emotivne želje.

Posao

Sam početak sedmice je pomalo naporan I može doneti tenziju u odnosu sa saradnicima, ali I sa šefovima. Najbolje što možete da uradite jeste da pustite da se drugi svađaju sami sa sobom, a vi da se posvetite rešavanju obaveza koje imate. Ionako će ove negativnosti brzo splasnuti. Ovo može biti sedmica u kojoj se značajnije pokreću dogovori koji su vam bitni. Imaćete malo problema sa dokumentacijom, ali ništa nije nerešivo.

Novac

Stoje vam mogućnosti za neke značajnije prilive. Najava ide u prvom delu sedmice, dok bi isplata verovatno bila u drugom.

Zdravlje

Vrlo solidna zdravstvena situacija. Nešto više pažnje obratite na ishranu, sve ostalo je pod kontrolom.

LAV

Hrana

Željni ste prave, domaće atmosfere I obroka u krugu porodice I onih koji su vam najbliskiji. Sedmica u kojoj ćete više planirati način ishrane, ali I više uživati u povremenim, malim zadovoljstvima. Samo nemojte da konzumirate previše “suve” hrane – potrebno vam je više jela “na kašiku”.

Ljubav

Dosta toga se u ovoj sedmici može srediti između vas I voljene osobe. Neka blaga nervoza postoji, ali je vrlo lako rešiva, pogotovo što ste I vi I partner u dosta bolojem raspoloženju I spremni ste da prećutno pređete preko povremenih, sitnih problema. Šta više – ako se samo malo, malkice potrudite – biće neuporedivo više smeha I zabavnih momenata između vas dvoje. Oni koji su slobodni neka otvore četvore oči – nedelja koja je savršena da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom itekako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima. Prilika imate, samo nemojte da se zatvorite u sebe, kukate nad svojom sudbinom I ne učinite ništa da se pokrenete.

Posao

Kvadrat Merkura iz polja poslovne svakodnevice sa Marsom može vam doneti pokretanje neprijatnih tema sa kolegama I najbližim saradnicima. No, sa druge strane – isti ovaj aspekt vam daje ogromnu energiju I vetar u leđa da završite sa poslovima koje ste započeli, kao I da pokrenete komunikaciju sa nekim osobama za koje se nadate da biste sa njima mogli u budućnosti sarađivati. Ideja I kreativnosti vam trenutno ne manjka, vodite samo računa sa kime delite svoje zamisli…

Novac

Ne brljekajte sa novcem ovih dana, pogotovo u drugom delu sedmice. Tada vodite računa i da vas neko ne ošteti, možda čak i pokrade.

Zdravlje

Ova vas sedmica može dosta iscrpeti I odneti vam energiju. Stariji Lavovi neka paze na sebe – mogući su padovi I povrede.

DEVICA

Hrana

Samo od vas zavisi u kom ćete pravcu pokrenuti aspekte koji trenutno deluju na vas. Neke Device će se okrenuti zadovoljstvima I uživanju u hrani, dok će druge sada moći da naprave odgovarajući model ishrane koji će im jako prijati.

Ljubav

Venera ulazi u vaše polje doma I stabilnosti, pa je sada moguće znatno popraviti situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Šta više, I pored neke vaše sitne nervoze, mogli biste u ovu nedelju zakoračiti u dosta prijatnom raspoloženju I skladnom odnosu sa voljenom osobom. Drugi deo sedmice već donosi mogućnosti da se neka sumnja uvuče između vas dvoje – gledajte da stvari raščišćavate odmah I da ne ostavljate ništa nedorečeno. Oni koji su slobodni mogu osetiti jaku strast za osobom koja je u isto vreme jako privlačna ali I čudna I misteriozna. Valjda neće ispasti da je ta misterioznost u stvari samo paravan za mnogo toga što ova osoba ne želi da znate o njoj….na primer – da je zauzeta….

Posao

Može u ovoj sedmici, pogotovo u njenom prvom delu, biti nekih nervoznih momenata. Dosta nestrpljenja se provlači u odnosu sa onima sa kojima poslovno sarađujete I trebali bi da gledate da ne povlačite neke ishitrene poteze u ovom trenutku. Vaša racionalnost, praktičnost, ali I sposobnost da hladne glave sagledate sve sada je na vrhuncu – pa iskoristite ono što vam je dato da biste doneli prave odluke. Ne verujte obećanjima, tražite dokaze I crno na belo….

Novac

Same sebe možete spotaknuti time što ćete povlačiti poteze koji vam mogu samo isprazniti džepove. Ne upuštajte se ni u kakva bitnija ulaganja ili veće troškove.

Zdravlje

Mlađi neka izbegavaju osobe koje im donose nervozu. Najbitniji vam je vaš mir. Stariji – mogućnost padova i povređivanja.

VAGA

Hrana

Vi ste već u prethodnih par dana preduzeli korake da poboljšate svoj način ishrane I dovedete ga na neku razumnu meru….pogotovo kada su slatkiši u pitanju. Ova sedmica vam dodatno ide na ruku, pogotovo što ćete eventualni višak kalorija lako trošiti kroz fizičku aktivnost.

Ljubav

Za one u vezama I brakovima – sa jedne strane – konačno je vaša vladarka izašla iz znaka Škorpije, a samim tim – I vi izlazite iz perioda mračenja, ljubomorisanja, opsesivnosti. To je odlično – imate priliku da polako smirite prvo sebe, da se osetite bolje, a onda I da se bolje povežete sa voljenom osobom, na svaki mogući način. S druge strane – Merkur u vašem polju doma, stabilnosti – pravi kvadrat sa Marsom koji vlada vašim partnerima u prvom delu ove sedmice. U prevodu – ne tražite razlog za svađu, jer ćete ga pronaći. Bolje ovo okrenite na to da sa partnerom ostvarite zacrtane planove jer je ovo jaka pokretačka energija. Usamljeni – vi ste I zvanično I nezvanično ušli u doba zaljubljivanja. Hajd sa srećom!

Posao

Od nekih informacija vas može glava zaboleti početkom nedelje. Najbolje po vas jeste da ne reagujete, već da pustite da se stvari iščiste. Neko će u ovoj sedmici pokušavati da vam prodaje maglu, ali dovoljno ste sposobni da to provalite i da ne potpadnete pod ovaj uticaj. I pored ovih manjih distrakcija i problema, pred vama je jedna vrlo solidna i kreativna sedmica. Ukoliko imate neku ideju kako biste mogli poboljšati svoje poslovanje – pokrećite je, sada je pravi trenutak za tako nešto!

Novac

Troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Pa dobro, na nešto I morate potrošiti te silne pare koje sada zarađujete.

Zdravlje

U drugom delu sedmice može biti nekih oscilacija pritiska kod starijih Vaga. Mlađi – vreme je za rekreaciju, I to koliko odmah!

ŠKORPIJA

Hrana

Hajd što je Jupiter u vašem polju hrane, nego se sad tu nacrtala I Venera. Drage moje Škorpije, pa kao da vam se ne da da se konačno ustalite po pitanju ishrane. Ništa nije strašno – samo bežite od slatkiša I grickalica koliko vas nožice nose!

Ljubav

Ulazak Venere koja vlada vašim partnerstvima u znak Strelca zvanično otvara period kada će Škorpije u emotivnim vezama I brakovima bolje funkcionisati sa voljenom osobom. Neki od vas su bili pomalo zabrinuti, jer im se činilo da se partner distancira, čak su sumnjali da tu postoji neka treća osoba – no, sada će ti strahovi polako početi da nestaju jer će voljeno biće konačno da vas primeti na pravi način I okrene se samo vama. Ukoliko ste usamljeni – pa drage I dragi moji – vreme je da se I vama pojavi onaj pravi ili ona prava. U ovom periodu – najpre preko poslovnog segmenta, ali ništa ne bi bilo iznenađujuće ukoliko se umeša i neki vaš prijatelj ili se kontakt ostvari preko društvenih mreža.

Posao

Sedmica u kojoj ne treba juriti I žuriti niti sa izjavama niti sa nekim odlukama. Sada imate više nego dovoljno sposobnosti da dobro promislite, donesete pravu odluku i izvršite je. Zato nemojte da dozvolite da vas neki ljudi požuruju ili da dopustite da vas nervoze i čine ishitrenim. Sa malo promišljenosti možete izbeći sukobe sa nekim osobama koje pokušavaju da negativno utiču na vas. S druge strane – ova sedmica može pokrenuti dogovore u željenom pravcu. Dovoljno ste mudri da uspete u svemu.

Novac

Venera je ušla u vaše polje novca i obećava da ćete u narednim nedeljama imati više dobrih prilika za zaradu. Neki troškovi stoje početkom nedelje, ali ako se mora – šta da se radi, platite.

Zdravlje

Pazite na povrede – dosta su vam osetljivi zglobovi, naročito kolena. Kod starijih – moguće su glavobolje kao posledica vremenskih prilika.

STRELAC

Hrana

Uporni vi da se hranite zdravo, a sa druge strane – uporni I izazovi koji vas sprečavaju u tome. U ovoj sedmici I Venera ulazi u vaš znak – birajte kako ćete iskoristiti njen uticaj – da li na taj način što ćete želeti sebi vitku liniju I dobro zdravlje….ili na taj što ćete želeti da uživate I da na sutra ne mislite…

Ljubav

Venera odmah u ponedeljak ulazi u vaše polje ličnosti, pa je vreme da Strelčevi malo procvetaju, da se prolepšaju (ne skačite odmah, I do sada ste bili lepi I prelepi), da privlače zainteresovane poglede suprotnog pola I da malo deluju kao magnet za isti….Što se tiče slobodnih, sve je ovo super I svakako će vam ili u ovoj nedelji ili u nekom skorijem periodu doneti baš prave šanse. Mislim, prave šanse da se zaljubite….da li će ove novo započete veze biti trajne to već zavisi od mnogo faktora….ali ko će sada o budućnosti razmišljati kada je sadašnjost toliko lepa I inspirativna? A što se zauzetih tiče – I vi ćete privlačiti suprotni pol, samo nemojte baš mnogo – da bi bilo mira u postojećim emotivnim relacijama..

Posao

Sada imate pravu inicijativu, a imate I neke vrlo povoljne okolnosti na svojoj strani. Sa Venerom u svom znaku – gde god nastupite uz ljubaznost, vedrinu I naravno – želju da se pokažete, uklopite I dogovorite – sigurno ćete postići uspeh. Šta više, već prva polovina nedelje može doneti pokretanje nekih važnih priča I dogovora koji vas mogu odvesti ka pravim poslovima. Ukoliko ste privatnik – više pažnje obratite na obećanja koja vam drugi daju, ali I na ono što vi obećavate – biće problema sa ispunjenjem…

Novac

Spiskaćete neki novac na brzinu, ali se mora priznati – uživaćete u tome, jer odlazi na vaše zadovoljstvo. Pa ako je tako, onda – uživajte!

Zdravlje

Vrlo je važno da ni u čemu ne preterujete. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema sa krvnim sudovima. Uradite analizu krvi.

JARAC

Hrana

Znate i sami da su vam potrebne neke promene u načinu ishrane, ali vi to ili odlažete ili se tvrdoglavo držite trenutnog stanja. Uzmite u ovoj sedmici više vremena za sebe, za neke opuštene obroke sa porodicom, ne jurite i ne žurite !

Ljubav

Emotivni ili bračni partner vam lagano skakuće po živcima. Mora se priznati da se vi držite dobro, ne date se isprovocirati i izbaciti iz takta, ali vam onako fino kuva u stomaku. Taman ćete u prvom delu nedelje završiti uspešno sa jednom partnerovom tiradom, kad gle čuda – evo i sledeće u drugom delu sedmice. Držite se Jarčevi – umesto da padnete u vatru, bolje partneru predložite neku zajedničku aktivnost, bolje ćete proći. Da, jedna napomena – u drugom delu sedmice otvoreno je sve i da upoznate nekog ko bi vas mogao baš baš baš zainteresovati….Budite dobriiiiii…..Oni koji su usamljeni sad mogu preko posla ili preko društvenih mreža da se muvaju – samo gledajte da se ne smuvate sa zauzetom osobom…

Posao

Vi ste u ovom periodu super - imate i inicijativu i energiju, ali imate i sposobnost odličnog rasuđivanja, praktičnost, korektnost I odlične ideje. Dakle, u punom ste zaletu i pod punom ratnom opremom za osvajanje poslovnih ciljeva. E da, sve je to super – ali gde su ti rezultati ? Nešto ih ni od korova nema….Biće i njih, samo nastavite putem kojim ste krenuli. Da, usput gledajte da ne pričate mnogo o svojim planovima svima okolo – neko vam čak može ukrasti ideju ili kreativno rešenje.

Novac

Para ima, ne možda u toj meri koja bi vam davala potpunu sigurnost, ali ih ima. I biće ih i na dalje, pogotovo u ovoj sedmici.

Zdravlje

Malo vas može boleti glava, a neke može i mnogo. Čuvajte sinuse, bez kape ne izlazite na minuse (vidi, rima!).

VODOLIJA

Hrana

Jao, kako ste vi to divno i čvrsto i samouvereno rešili – od ponedeljka se hranite zdravo i kako treba ! Uh, u ponedeljak je praznik, hajd onda pomerićemo za utorak. Uh, u utorak idete kod prijatelja a njegova/njena mama pravi one kolače koje obožavate….Pa dobro onda, od srede, ili petka…neki dan….

Ljubav

E nekog ćete upoznati baš ove sedmice ! I taj neko će vas baš zainteresovati. I mnogo će vam biti zanimljiv I inspirativan, čas će vas zasmejavati, čas ćete imati žustru razmenu mišljenja, čas ćete skakati s teme na temu….a kroz sve to će se provlačiti jedna jaka hemija I seksualna energija. Odavno vas neko nije baš ovako u cugu zaintrigirao! Pa šta je problem u tome? Ništa, ako ste slobodni….onda uživajte I čačkajte I dalje. Eeeee, ali šta ako niste slobodni, hm? Šta ćemo onda? Pa onda možete da birate – ili da se svesno ukopavate I upetljavate sve dublje I dublje….ili da isto tako svesno ipak odlučite da se okrenete osobi koja je već vaša. Jes da vas ova vaša nervira, ali šta sad – nervirate I vi nju….

Posao

I Venera je ušla u Strelca, juhu juhuuu! Sad će da se malo udruži sa Jupiterom i da zajedničkim snagama Vodolijama donose neke fine prilike i poslovne šanse. No, dok to sve ne proradi kako treba, vi gledajte da u međuvremenu ne pravite karambol u postojećim saradnjama i dogovorima. Neko vas nervira i iritira, ali bilo bi baš fino ako biste tu osobu ili osobe iskulirali. Takođe – imate neke super ideje i vreme je da ih pokrenete, bez obzira na to sviđaju se drugima ili ne. Vama se dopadaju, to je jedino bitno.

Novac

Bežite od bilo kakve mutljavine kada je novac u pitanju. Takođe, gledajte da vas neko ne obmane, ne zakine, ne prevari ili ne pokrade.

Zdravlje

Potrebno je da se krećete I budete fizički aktivni. No, morate gledati da se ne polomatate negde….a ako ste sportista – čuvajte kolena I zglobove.

RIBE

Hrana

Šest puta započinjete sa nekim režimom ishrane I šest puta odustajete. No, nije problem – startovaćete vi I sedmi put, ako je to već potrebno. Šta bi bilo najbolje za vas – grilovano meso I povrće sa što manje začina, bez mnogo mlečnih proizvoda, a sa što više svežeg voća. Slatkiši…..može, malkice.

Ljubav

Nastavlja se taj neki, potpuno šašavi period u vašim emotivnim vezama I brakovima. Povremeno ste sigurni u partnerovu emociju sto posto….a povremeno niste sigurni ni u šta I nemate pojma u kom pravcu idete. Opet – povremeno osećate da ste na istim talasnim dužinama, razumete se samo pogledom….a u nekom sledećem momentu pokačite se očas posla I to vrlo žestoko – tada ste u stanju da kažete jedno drugom sve I svašta…Ne sporim – nije vam lako sa voljenom osobom, ali nije vam lako ni sa samim sobom. Samo polako – izaći ćete vi I iz ovog mutnog emotivnog tunela. Ukoliko ste usamljeni – e tu je tek igranka bez prestanka! Dešavanja definitivno ima, i novih osoba ima i onih koji vas muvaju ima!

Posao

I Venera ulazi u vaše polje karijere, gde je već čeka moćni Jupiter da zajedničkim snagama donesu Ribama boljitak u poslovnom segmentu! Ako već ljubav funkcioniše muljavo, daj da se radi I zaradi, a volećemo se posle, kad bude vreme za to! Skakutaće vam neke osobe po živcima, ali oni su toliko nebitni I toliko ispod vas I toliko vam ne mogu ništa, da ne vredi niti da se nervirate niti da se uplićete sa njima u bilo kakve rasprave ili dokazivanja. Ma vaš rad I vaše sposobnosti govore više od million reči!

Novac

Nešto će vam isterati pare iz džepa početkom nedelje, ali to je samo minorni trošak. Vrlo brzo ćete vi to nadoknaditi I zaraditi.

Zdravlje

Malo ste “mutni” – ne znači da vam bilo šta fali, samo se povremeno osećate čudno, iscrpljeno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs