Škorpije su danas željne pažnje i nežnosti, Rakovima baš ništa danas neće funkcionisati kako treba

A šta vama predviđaju zvezde ovog petka?

.

OVAN

Neko vam svojim upadicama I mešanjem remeti koncentraciju I unosi pometnju. Pokušavaćete da se distancirate I da obavite ono što se od vas zahteva. Mogući problem sa telefonom, kompjuterom, komunikacijom sa drugima. Malo nervoze u emotivnim odnosima, ne potencirajte rasprave.

BIK

Svakodnevne poslovne okolnosti su danas teren za tenzije, ali to neće u većoj meri uticati na ono što morate da završite. Sposobni ste da u ovom trenutku posvetite svoju pažnju I koncentrišete se na ono što vam je važno. Partner izbegava razgovore o određenim temama.

BLIZANCI

Pokušaji da svima udovoljite I izađete u susret samo će se obiti vama o glavu. Možda ćete I uspeti da nekome pomognete, ali ćete sebi odmoći. Vrlo lako se može desiti da nešto propustite da odradite. Očekivani susret sa nekim ko vam je simpatija teško da ćete uspeti da realizujete danas. Odlaganje.

RAK

Bojim se da ćete svoje planove morati da promenite. Ništa danas neće funkcionisati kako treba, em vi niste na nivou zadataka koji vam se daju da obavite, em na pomoć od strane drugih ne računajte. Jedva ćete čekati da ostavite obaveze za sobom I da se prepustite nekom koga ste ceo dan žudeli da vidite.

LAV

Ukoliko od skora radite sa nekim saradnikom, još uvek se niste navikli na njegove metode rada. Dogovori se generalno odvijaju teško, a bojim se da vas čeka I neki finansijki trošak. Neko kome pokušavate da se približite se ponaša tako da ne znate da li uopšte vredi nastavljati da se trudite I dalje.

DEVICA

Ne možete da odbijete neke osobe koje vam se obraćaju za pomoć, a svesni ste da time zapostavljate ono što vi morate da uradite. Ni sa emotivnim partnerom nećete proći bolje – njemu je pod hitno potrebna vaša pomoć I podrška I moraćete da mu izađete u susret.

VAGA

Ako danas budete rekli baš sve ono što mislite ljudima sa kojima sarađujete, sigurno je da ćete napraviti problem u odnosima. Možda bi bilo bolje neke stvari zadržati za sebe ili ih makar saopštiti na malo “mekši” način. Odnosi sa voljenom osobom više nego dobri, ona je vaše sklonište od svih poslovnih bura.

ŠKORPIJA

Neko bi rekao da ste suviše oštri, ali to nije tačno. Vi niste neko ko govori bez dobrih I pravih razloga I zato smatrate da imate pravo da skrenete drugima pažnju na neke stvari. Vaše reči uvek imaju težinu I druga strana će ih shvatiti ozbiljno. Dan je savršen za emotivne kontakte, željni ste pažnje I nežnosti.

STRELAC

Morate danas da obavite posliće koji su vama lično važni, a koji I ne moraju biti direktno vezani za poslovnu tematiku. Gledaćete da izvrdate obaveze I da se posvetite onome što vam je neophodno da završite za sebe. Prija vam nečija pažnja I razmišljate da toj osobi date priliku I upoznate je malo bolje.

JARAC

Čak I u trenucima kada neke stvari među saradnicima ne funkcionišu, vi uspevate da nađete prave reči I smirite situaciju. Vaša sposobnost procene danas vam može biti od pomoći da odredite kojim obavezama treba dati prioritet. Smeta vam što partner danas baca akcenat na vaše sitne mane, koje vi smatrate nebitnima.

VODOLIJA

Danas nije nešto naročit dan, najviše zbog toga što je vaša koncentracija slaba I što se jako teško fokusirate čak I na neke obaveze koje inače automatski obavljate. Pazite da neko ne iskoristi vaše trenutke nepažnje. Velika očekivanja od jednog susreta mogla bi se pokazati kao itekako opravdana.

RIBE

Čini vam se da vas niko ne razume I da saradnici I vi pričate potpuno različitim jezicima. Doduše, ne može se poreći da će vam misli danas često biti na nekoj drugoj strani a da će se poslovna tematika samo povremeno provlačiti. Jedna osoba je učinila da ne možete tek tako lako skrenuti svoje misli….

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs