Astro

Subota: Bikovi spajaju lepo I korisno, Škorpije “oštre” jezik, Vodolijama u mislima samo jedna reč - ljubav

Ovnovi raspoloženi samo za flert, ne traže više od toga... A vi?
05.01.2019. - 08:30h
Foto Thinkstock
Foto Thinkstock

OVAN

Dan kada je potrebno da u potpunosti ispremeštate svoje obaveze da biste ispunili nešto što ste obećali. Niste trenutno zadovoljni kako funkcioniše odnos između vas I voljene osobe. Ukoliko ste tek u postupku muvanja sa nekim, niste raspoloženi za neku jaču komunikaciju.

BIK
Društvena dešavanja ili obaveze prema prijateljima oduzeće vam dosta vremena. Moguće je da ćete prepodne morati da provedete u nekoj formi priprema ili kupovine. Ako sve ovo budete obavljali zajedno sa osobama sa kojima se družite ili sa emotivnim partnerom, spojićete lepo I korisno.

BLIZANCI
Neće vam odgovarati što će vas danas neko podsećati na greške ili propuste koje ste napravili u prethodnim danima. U odnosu sa voljenom osobom prepustite se onome što osećate I ne preispitujte previše svaki njegov postupak. Nije vreme za bezrazložne razmirice.

RAK
Verovatno ćete morati da odbijete poziv za izlazak ili druženje jer niste sigurni da ga možete uklopiti u svoje dnevne obaveze. Doduše, možda će vam u nekim kasnim popodnevnim satima biti žao zbog ovoga, ali šta sad…provešćete vreme na neki drugi način ili se opustiti sami.

LAV
Verovatno je da ćete danas pokušavati da funkcionišete na više strana odjednom, pa ćete se pomalo pogubiti u raznoraznim obavezama. I pored ovoga, jako ste dobro raspoloženi I lako ćete dizati atmosferu I pozitivno uticati na ljude oko vas. Partner je danas previše zahtevan I traži vašu punu pažnju.

DEVICA
Čućete stvari koje vam ne prijaju, informacije za koje se brinete kako će se odraziti u poslovnom segmentu na dalje. Posvetite se onome što morate odraditi danas, a brigu o sutrašnjici ostavite za neko drugo vreme. Potrudite se da slušate ono što vam voljena osoba govori.

VAGA
Morate da odredite ono što vam je najbitnije I da prvo tome posvetite pažnju, jer danas imate sklonost da skačete sa jedne obaveze na drugu. Na taj način će vam samo ostati gomila nezavršenog posla. Moguće je da će jedan susret od koga ste mnogo očekivali da vas ostavi nezadovoljnim I ravnodušnim.

ŠKORPIJA
Danas vam sve smeta. Uopšte nije bitno da li će to biti poslovne ili emotivne relacije, važno je da se vi osećate nezadovoljno. Itakako je moguće da danas padnu I neke malo jače reči I rasprave, naročito u emotivnim vezama. Potrudite se da ne povredite suviše drugu stranu svojim oštrim jezikom.

STRELAC
Moguće je da ćete u jutarnjim satima biti u zbrci I da nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Ipak, ovo bi trebalo da regulišete u dovoljnoj meri da možete da nastavite sa redovnim dnevnim aktivnostima. Potreban vam je neko mnogo više nego što želite da mu pokažete.

JARAC
Čas usmeravate svoju pažnju na jednu, čas na drugu stranu, ali generalno gledano – teško je da bilo čemu možete u potpunosti posvetiti. Čak ni prema voljenoj osobi nećete moći da se postavite onako kako bi trebalo – ako već dajete obećanja, onda se potrudite I da ih ispunite.

VODOLIJA
Ako imate poslovnih obaveza danas – onda neka vam je sa srećom. Jer, pitanje je da li ćete uspeti da odradite bilo šta u onoj meri u kojoj je to zaista I potrebno. Prosto rečeno – mrljavićete I praviti se da radite. Današnji dan je samo I isključivo dobar za emotivne kontakte.

RIBE
Prihvatili ste poziv za poslovni susret I iznenadićete se koliko ćete novih I podsticajnih stvari saznati. Ono što vam ova osoba predlaže smatrate pravom prilikom da pokrenete sebe u poslovnom segmentu. Drugi deo dana vam donosi izuzetno dobro raspoloženje koje ćete želeti da podelite sa bliskim osobama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs