Kakav savršen dan za Jarčeve, mada ni Ribama nije loše, a tek Vodolijama - na vidiku su im "parice"

Kakva Nova godina je pred vama?

.

OVAN

Nestrpljivi ste da što pre dobijete informacije koje su vam bitne i završite sa obavezom koju ste planirali za danas. A onda vas očekuju pripreme za novogodišnju noć i veče kojem se unapred radujete. Želimo vam da se provedete lepo i u divnom raspoloženju uđete u novu 2019!

BIK
Od prepodnevnih sati imate osećaj kao da se sve situacije nameštaju baš vama u korist. Stoji žurba, ali niste loše raspoloženi jer ste svesni da ćete sve privesti kraju na vreme. Provedite se lepo večeras I uživajte – srećan ulazak u novu 2019!

BLIZANCI
Nemojte previše razmišljati I odugovlačiti kada su neki poslovni detalji u pitanju, time samo sebi skraćujete vreme koje vam je potrebno za pripremu za novogodišnje veselje. Uđite u novu godinu veseli I raspoloženi I provedite se za pamćenje!

RAK
Odličan dan za poslovna dešavanja, prepustite se da vas okolnosti vode, vi samo pratite. Unapred se radujete večerašnjoj noći, pogotovo što znate da ćete se susresti sa nekim ko vam je bitan ! Želimo vam lep provod i divan ulazak u novu 2019 !

LAV
Neke stvari se pokreću u poslednjem trenutku, ali opet – taman na vreme da možete da obavite što vam je bitno I mirne duše krenete kući – u susret proslavi za koju se već danima pripremate. Uživajte večeras okruženi onima koje volite. Srećan ulazak u novu 2019!

DEVICA
Svoj deo obaveza ste odradili na vreme I sada samo čekate momenat kada ćete napustiti posao I otići svom domu. Čekaju vas prijatelji I provod koji ste planirali. Uživajte u novogodišnjem veselju I neka vam je srećan ulazak u novu 2019!

VAGA
Vi ste isplanirali svaki momenat ovog dana i ne dajete sebi ni sekund predaha, jer želite da sve završite na vreme. Samo polako, nemojte svu energiju potrošiti na posao, biće vam potrebna I večeras, za provod I uživanje. Srećan vam ulazak u novu 2019!

ŠKORPIJA
Danas vreme na poslu iskoristite da završite dogovore koji su vam bitni. A onda mirne duše možete da se posvetite sebi i pripremama za večerašnje slavlje. Bićete posebno motivisani i istinski uživati u svakom trenutku. Želimo vam srećan početak 2019!

STRELAC
Savršen dan za bilo šta što vam je važno po pitanju posla. Sve će ići tako lako i glatko – izgleda da svi žure da što pre stignu kući i niko ne želi da se nepotrebno zadržava duže nego što je to potrebno. Provedite se lepo večeras i u dobrom raspoloženju uđite u novu 2019!

JARAC
Dan je savršen za odnose svake vrste, I za poslovna ali I za emotivna partnerstva I saradnje. Lako ćete se dogovoriti oko svega što je vezano za posao, a onda možete opušteno da se pripremate za doček. Očekuju vas lepi trenuci sa onima koje volite. Srećan ulazak u novu 2019 !

VODOLIJA
Iako je poslednji dan u godini, očekuje vas neki manji priliv koji će vas baš obradovati. Taman ćete moći opuštenije da se uputite na doček. Želimo vam da se dobro provedete i uživate u svakom trenutku. Srećan ulazak u novu 2019!

RIBE
Danas je jedan opušten dan – imate dovoljno vremena, dovoljno pravih okolnosti da sve obavite što ste isplanirali. Očekuje vas jedno savršeno veče i provod kakav niste ni očekivali. Zelimo vam da srećni i zadovoljni uđete u novu 2019!

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs