Iz Devica danas isijava dobro raspoloženje, Blizanci neka partneru pokažu emocije

Šta za vaš horoskopski znak danas predviđaju zvezde?

.

OVAN

Iscrpljenost zbog dešavanja iz prethodnog dana još uvek vas drži I danas će biti lako napraviti greške. Moraćete da budete efikasni pod pritiskom zbog kratkih rokova, što vama uvek teško pada. U emotivnom segmentu smirenje posle bure.

BIK

Pokušavate da organizujete obaveze za današnji dan. Smatrate da ste propustili da uradite neke stvari I pokušaćete da to ispravite. Ovo ćete verovatno preneti I u svoje emotivne relacije, gde ćete se truditi da sebe “operete” u partnerovim očima. Stalo vam je da druga strana ima dobro mišljenje o vama.

BLIZANCI

Dobar momenat da se jedna priča, dogovor pokrene. Neće vam se svideti što će druga strana više puta u toku dana promeniti vreme ili mesto sastanka, ali ćete se maksimalno prilagođavati. Pokažite emotivnom partneru svoje emocije, jer mu je danas potrebno da se “digne”.

RAK

Neko kasni sa svojim obavezama prema vama I iz tog razloga vi ne možete da obavite svoj deo posla na vreme. Ipak, svesni ste da nadređeni shvata situaciju I da će imati razumevanja prema vama. Voljena osoba vam može prebaciti to što danas nećete imati vremena za nju.

LAV

Ugovorili ste susret koji vam je bitan I smatrate da bi eventualni dogovor bio vaša odskočna daska. Pripremite se studiozno jer će vas druga strana “rešetati” pitanjima, proveravajući koliko ste istinski spremni za to. Neki sličan tretman očekujte I u susretu sa emotivnim partnerom koji sumnja u vas.

DEVICA

Odlično ste raspoloženi I puni energije za sve obaveze. I dalje je neka turbulentna situacija u poslovnom okruženju, ali će ovo vas lično malo doticati. Jedna ženska osoba pokušava da zadobije vaše poverenje ali ste vi još nesigurni da li da joj se otvorite. Romantično raspoloženje prema partneru.

VAGA

Sposobni ste da se snađete u napetim poslovnim situacijama. Reagujete smireno pod pritiskom koji će I danas biti naglašen. Emotivni partner očekuje od vas da mu se prilagodite, dok sa druge strane, ne radi ništa da bi vam olakšao. Neće vam se ovo dopasti, ali ćete prećutati I napraviti kompromis.

ŠKORPIJA

Niko neće moći da vam zameri na posvećenosti obavezama, ali ćete zato biti sami sebi najveći kritičar. Smatrate da niste dobro odradili neke stvari ili da kasnite sa onim na šta ste se obavezali. Pažljivo ćete pratiti partnerovo ponašanje I sve ono što vam govori, tražeći skrivene stvari I detalje. Sumnjate.

STRELAC

Obratite pažnju na predlog koji vam daje neko od saradnika. Ovo je nešto o čemu vredi razmisliti, ali ipak sebi dajte par dana vremena da donesete odluku. Kritike od strane partnera smatrate bezrazložnim, pa ćete se tako I ponašati I odbiti da učestvujete u bilo kakvoj raspravi ili opravdavanju.

JARAC

Stalo vam je da otkrijete sve što možete u vezi jednog poslovnog projekta I pokušavaćete da pribavite informacije iz više izvora. Dan je dobar da se poslovno unapredite, ovo može biti I kroz kontakt sa osobom koja vam je važna. Neko je zainteresovan za vas I kroz sitnice ili poruke pokušava da vas animira.

VODOLIJA

Još uvek vas drži napetost iz prethodnog dana, ali gledate da smirite situaciju sa saradnicima I da kroz neku formu dogovora nastavite dalje sa obavezama na kojima radite. Danas pokušajte da se “operete” u partnerovim očima, pogotovo ako ste u prethodnim danima napravili pometnju u vašem odnosu.

RIBE

Dobijate poslovnu ponudu koja zahteva da dobro razmislite. Koliko god da vam se predlog dopada, pokušavate da nađete njegove skrivene mane. Dajte sebi vremena I nikako ne odlučujte na brzinu. Partner vas opterećuje svojim konstantnim podsećanjem na neka vaša obećanja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs