Rakovi danas jurcaju kao muve bez glave, a Lavovi ne znaju gde će od posla

Šta su vama zvezde priredile za ovaj petak, 21. decembar?

.

OVAN

Dan vaših velikih obaveza i zauzetosti. Pitanje je kako ćete izaći na kraj sa svime što vas čeka, ali ono što je dobro jeste da ćete uspeti da uradite više nego inače. Nije dobar dan za emotivne kontakte jer ste suviše nervozni i psihički iscrpljeni poslom. Radije ostavite vikend za susret.

BIK

Emotivni segment će vam danas najviše okupirati misli. Najveća je verovatnoća da se ovde meša neki bivši emotivni partner, neka sećanja kojima nikako ne možete da se oduprete. Ukoliko mislite da ste spremni na to, nije nikakav problem – aktivirajte se. Kontakt se može ostvariti…..

BLIZANCI

Obratite pažnju na svoje porodične relacije ili na odnose sa kolegama. Danas ovde može biti turbulentno ili iznenada mogu zahladneti odnosi a vi ćete morati da budete glas razuma koji se nekako trudi da stvari dovede u normalno stanje. Odlično je vreme da ostvarite komunikaciju sa nekim ko vam je simpatičan.

RAK

Znate li kako izgleda kada trčite kao muva bez glave na sto strana odjednom, a postižete malo… Obratite pažnju na to kakav će vam biti današnji dan… Biće teško uhvatiti neki minut za sebe, bar sve do večernjih sati. A I tada je pitanje da li ćete biti raspoloženi za nešto drugo sem za dremku…

LAV

Upregnuće vas na poslu sve u šesnaest. Doduše, nećete se vi buniti baš mnogo kada vidite kakvo vam je okruženje gde morate da budete. Čini mi se da ćete biti okruženi ljudima koji su baš zanimljivi, a neki od njih će vam se itekako dopasti. Rasućete svoj šarm i duhovitost i pokušati sve da ih očarate.

DEVICA

Neke stvari danas idu kako treba, neke druge koče, sve u svemu – nećete biti nezadovoljni kada izađete sa posla. I pored svih obaveza, jasno vam je da ste ostavili pozitivan utisak na nekog. Što se emotivnog segmenta tiče, nadali ste se susretu, ali izgleda da nema ništa od tog posla…

VAGA

Niste zadovoljni ni malo kako se odvijaju situacije na poslu, ćutite i ključate u sebi, a ako vas neko “podbode” bićete spremni da u njemu tražite krivca za vaše trenutno stanje. Danas će emotivnom partneru biti naporno sa vama, jer ćete tražiti svaku sitnicu kao razlog da se durite.

ŠKORPIJA

Neko vam je došao “na zicer” i to tačno onda kada je trebalo. Vi ste osoba koja ume da pamti kada joj se zamere i danas ćete sa zadovoljstvom vratiti….da druga strana vidi kako to izgleda kada se ponaša prema vama kako ne treba. Bojim se da i partner spada u osobe koje bi danas mogle da dobiju “preko nosa”.

STRELAC

Mislim da od problema sa nadređenom osobom danas nećete moći da pobegnete, koliko god se vi trudili da se prilagodite. Nije problem u vama, mislim da je druga strana danas nešto nervozna i okupirana svojim ličnim problemima, pa se istresa na drugima. Ne raspravljajte se, nema nikakve svrhe.

JARAC

Kada od ranog jutra sve krene nekako na krivo, obično takav bude i ceo dan. E, izgled mi da je vama baš jedan od takvih dana kada ništa ne ide kako bi trebalo. Ako već vidite da je tako, opustite se i pustite da se stvari rešavaju same od sebe. Potrudite se da ovo ne utiče na vaš odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Sva druga problematika pada u vodu kada vas spopadnu finansijski problemi. A čini mi se da vam je baš to prioritet. Imate dugovanje koje morate da rešite (a novca, naravno, nemate) pa ćete se rastrčati na sve strane da biste ovo završili. Buran dan i verovatno vam popodne i predveče neće biti ni do čega.

RIBE

Danas imate problem sa ljudima sa kojima dolazite u relacije, bilo da su one poslovne ili emotivne. Moraćete da se naoružate strpljenjem I da shvatite da će biti potrebno mnogo volje I napora da se neke stvari srede. Problem je u tome što je vaše raspoloženje loše, a što će ovo samo dodatno uticati na vas.