Lavovi danas šarmiraju sve oko sebe, a Vage i Ribe imaju nekih nedoumica...

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za ovu sredu, 19. decembar...

.

OVAN

Sa ubedljivošću nastupate u nekom razgovoru, dogovoru, sastanku i možete ostaviti jak utisak na osobu sa kojom ste u kontaktu. Ovo vam je bitno jer smatrate da bi vam posao ili projekat o kome pregovarate mogao promeniti poslovnu budućnost. Lep dan za svaku vrstu emotivnih kontakata.

BIK

Zaista ne postoje razlozi da vas dotiču komentari osobe koja je po stažu ili godinama starija od vas. Ono što vam je prezentovano shvatite kao dobronamernu kritiku koja nije bila usmerena da vas ponizi ili omalovaži. Mislite da ne pridajete dovoljno pažnje partneru i verovatno ste u pravu.

BLIZANCI

Imali ste poslovnu dilemu i sada možete da odahnete. Sve se završilo baš kako treba i to verovatno posredstvom neke vaše ideje ili predloga. Pošto je poslovni segment prošao odlično, trebalo bi da se aktivirate i u emotivnom. Danas je odlično vreme za susret i kontakt sa dragom osobom.

RAK

Danas je moguće da ćete morati da donesete važnu odluku u vezi posla ili projekta na kome radite. Ne smatram da ćete imati većih problema oko toga jer ste u potpunosti svesni i koliko možete i šta su vam prioriteti. U odnosu sa nekim ko vam se dopada nastupićete samouvereno.

LAV

Danas je svaki vaš potez pravi, u potpunom ste skladu i sami sa sobom i sa ljudima sa kojima ste u kontaktu, pa ovo vreme iskoristite da prezentujete i sebe i svoje potencijale. U odnosima sa suprotnim polom osvajate osmehom i dobrim raspoloženjem a vašem šarmu će biti maltene nemoguće odoleti.

DEVICA

Vaša razmišljanja su prava, vaša intuicija radi savršeno i danas je potrebno malo vaše volje i angažovanosti da neke poslovne situacije privedete kraju. Vaši potezi mogu biti potkrepljeni i značajnim informacijama od ljudi za koje znate da im možete verovati. Dan začinite emotivnim susretom.

VAGA

Dobro ćete razmisliti o rečima prijatelja ili kolege sa kojim dugo radite. Smatrate da ima istine u onome što ste čuli, samo vam nije jasno kako da te informacije koje ste dobili uklopite u dešavanja. Pokušavate da privučete nečiju pažnju, ali osim povremenih izraza naklonosti, ne postižete ništa konkretnije.

ŠKORPIJA

Nekoga čitate kao otvorenu knjigu i to ćete morati da mu kažete u lice. Istina je da ćete se jedno vreme suzdržavati i pokušavati da nabacujete po koju sarkastičnu opasku ali ćete ipak progovoriti na kraju. Sad, koliko u tome ima zaista istine, a koliko ste vi od svega napravili teoriju zavere, to je već pitanje...

STRELAC

Vaši se planovi odvijaju kako treba i vi ste većim delom zadovoljni. Doduše, očekivali ste da ćete se danas više finansijski ovajditi, a ispalo je da za posao koji ste radili dobijate neku smešnu sumu (bar je ona u vašim očima smešna). Sa emotivnim partnerom dobra mogućnost zabave u popodnevnim satima.

JARAC

I do vas danas mogu stići informacije koje čekate duže vreme. Baš ono što vam je trebalo da dodatno začini ovaj, već dobar dan. Možete se susresti sa partnerom ili sa osobom koja vam je važna i napraviti dogovor o nekim zajedničkim planovima.

VODOLIJA

Neko će vam priteći u pomoć i vi ćete i te kako umeti to da cenite. Sa poslovnim saradnicima i kolegama danas imate jako dobar odnos i vreme je da pokrenete neka pitanja koja vas muče. Isto bih vam savetovala i što se emotivnog segmenta tiče – odlično je vreme da vidite tačno na čemu ste.

RIBE

Posvećeni ste svojim obavezama, ali još uvek niste uspeli da rešite neke nedoumice koje nosite. Savet je da i dalje neke stvari držite za sebe, pogotovo ako su to informacije o nekim vašim planiranim budućim potezima. Potrebno je da osobi kojoj je stalo do vas date naznaku da vam je u mislima.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs