Ribe danas ne razumeju ni sebe, a kamoli partnera, dok Device misle da je dan kao stvoren za ljubav...

Ljubavi treba da se posvete i Blizanci...

.

OVAN
Nažalost, negativnosti iz prethodnog dana prebacile su se I u ovaj, iako ste neke stvari uspeli da odradite I odložite po strani. Neizvesnost, nedefinisanost, nesigurnost – cela paleta loših osećanja koja će vas danas zaokupljati I neće vam dati mira. Nije dobro za emotivne kontakte.

BIK
Neke stvari ste uspeli da odradite na vreme I sada sa zadovoljstvom posmatrate kako drugi žure pokušavajući da vas stignu. Vi ćete se okrenuti komunikaciji I pokušati da ugovorite jedan susret koji vam je bitan. Na žalost, malo je verovatno da ćete uspeti jer je druga strana zatrpana poslom do guše.

BLIZANCI
Čini vam se kao da ste danas izgubili kompas gde ćete I šta ćete. Pokušali ste da napravite neku šemu rada I da se organizujete, ali shvatate da su to bile samo vaše uzaludne nade. Neko suptilno pokušava da vam objasni gde ste pogrešili, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to. Emotivno – dobar dan.

RAK
Jedan problem ste rešili ali ih je ostalo još dosta koji čekaju vaše angažovanje. Sa žaljenjem shvatate da ćete morati da promenite neke planove koje ste imali za popodne. Tek u večernjim satima moći ćete da se posvetite sebi.

LAV
Danas vas čeka nešto smireniji dan. Sređujete zaostatke, sve vreme se boreći sa tvrdoglavim ljudima koji neće da vas saslušaju I private neke predloge, za koje znate da bi vam olakšali život. Jedva ćete čekati da se odvučete kući I da zaboravite na sve. Najbolje sa dragim osobama Ili partnerom.

DEVICA
Niste sigurni da li postupate ispravno u jednoj poslovnoj situaciji, ali ćete se uporno držati svojih stavova. Pre nego što odreagujete, proverite da li ste dobro razumeli informacije koje su stigle do vas. Zbunjujuće situacije koje vam mogu napraviti neprijatnosti. Dan je jedino dobar za emotivne susrete.

VAGA
Neke osobe koje su vam važne jesu na vašoj strani, ali vi I dalje ne vidite rešenje situacije. Nemate strpljenja, ne želite da popustite pod pritiscima osobe koja vam nameće svoje stavove, a u isto vreme ne želite da trajno poremetite odnose. Neko će ovde morati da popusti, ali je vrlo neizvesno ko će to biti.

ŠKORPIJA
Rešili ste da u potpunosti zanemarite sve ono što je vezano za posao I da pustite da se situacije reše same od sebe. Ne želite više da gubite živce na bespotrebne sukobe. Emocije koje u vama bujaju sve više pokušavate da potisnete, jer ne želite da se otvorite….još uvek.

STRELAC
Danas je vreme da posvetite sebe porodici. Moguće je da se treba odraditi jedan veći posao gde će se zahtevati vaše veliko angažovanje. Uvek volite da budete na usluzi osobama koje su vam drage, ali će sve ovo verovatno poremetiti vaše planove za izlazak. No, šta da se radi….dođu tako neki dani…

JARAC
Nervozu osoba iz poslovnog okruženja uopšte ne primećujete I ne želite da uzmete u obzir. Smatrate da ste apsolutno u pravu I ne želite da popustite. U poznanstvu sa nekom novom osobom trudićete se da ostavite dobar utisak. Ne može da se porekne da ste zainteresovani.

VODOLIJA
Ako danas imate poslovnih obaveza, čuvajte se da ne napravite značajnije greške, jer će odmah biti primećene a vi prozvani od strane nadređenih zbog njih. Nije vam koncentracija na najvišem nivou, pa se bolje posvetite redovnim obavezama koje radite mehanički. Zato je dobar dan za sva emotivna pitanja.

RIBE
Velike promene raspoloženja I ljudima oko vas će biti teško da vas “pohvataju” I razumeju. Ni vi sami niste siguri šta se dešava, u jednom trenutku ste jako dobro raspoloženi I duhoviti, u drugom već upadate u zabrinutost I nerviranje. Partner može biti zabrinut I smatrati da je on kriv za ovu situaciju.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs