Devicama danas sleduju dugo očekivane promene na emotivnom planu, Vage da se prepuste parneru i ljubavi!

Dok će Jarčevi biti razočarani, pred Bikovima je odličan dan. Ovo je horoskop za 5. decembar...

.

OVAN

Jedna osoba pojačava svoj pritisak na vas. Jasno vam je da ne možete da se uskladite sa njom i da je neophodno da prihvatite da ste trenutno u lošijem položaju. Nešto lošije i turobnije raspoloženje tokom ovog dana i biće potrebno dosta vremena da se opustite sa voljenom osobom.

BIK

Odličan dan jer em možete uraditi mnogo em možete postići jedan konkretniji dogovor sa osobom koja vam je bitna. Osećate stabilnost pored nekog I danas ćete biti skloni da napravite ustupak voljenoj osobi koji vam ona odavno traži.

BLIZANCI

Morate izvršiti promene u svojoj organizaciji posla I deo obaveza prebaciti na ljude koji vas okružuju. Iako neki neće baš biti oduševljeni ovim vašim rasporedom, dovoljno ste ubedljivi da okrenete stvari u svoju korist. Ovu vašu sposobnost danas iskoristite u komunikaciji I sa voljenom osobom ili simpatijom.

RAK

Presrećni ste jer ste jedan komplikovan projekat ili zamornu poslovnu obavezu priveli kraju. Još više će vam prijati kada shvatite da je ono što ste uradili naišlo na veliko odobravanje nadređenih. Posle perioda zatišja od par dana, spremni ste da se opet u većoj meri posvetite partneru.

LAV

Odlične pozicije za sve ono što želite da uradite po pitanju posla jer imate dobru komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt I spremni su da vas saslušaju I podrže. Dobar je dan I za smirivanje tenzija u emotivnim odnosima, kao I za ozbiljniju priču sa partnerom.

DEVICA

Danas baš I nemate neke posebne namere da se posvetite svojim poslovnim obavezama. Gledaćete da izvrdate sve što možete sve vreme se praveći da ste do grla u poslu. Ono što vas trenutno zanima je emotivni segment jer su tu krenule da se dešavaju neke promene koje iščekujete odavno.

VAGA

Ovaj dan neće doneti neku ekstra potsticajnu energiju, provešćete ga više nego mirno, ali u ovom trenutku vam je baš to potrebno. Dobro, možda I zagrljaj voljene osobe….zato ćete se truditi da ugovorite neko dešavanje u kućnoj atmosferi I da se prepustite partneru I vašoj ljubavi.

ŠKORPIJA

Neko uporno blokira vaša nastojanja I vi se zbog toga nervirate. Danas možete doći u sukob sa osobama od autoriteta ali I sa zahtevnim saradnicima. Ne može se reći ko bi u ovoj borbi mogao da izađe kao pobednik, ali je definitivno pred vama jedan naporan dan. Okrenite svoje misli nekim lepšim temama.

STRELAC

Okončanje jednog posla koji vam je oduzimao vreme. Vrlo ste zadovoljni onim što ste uradili. Iskuliraćete neke negativnosti od strane kolega I okrenuti se svojim dnevnim obavezama. Dogovor sa voljenom osobom kojem ste se radovali verovatno će morati da bude prolongiran.

JARAC

Umećete da se prezentujete, da svoje mišljenje iskažete na način koji je drugoj strani prihvatljiv I da na taj način otvorite sebi neka vrata. U emotivnom segmentu želite da posvetite više vremena voljenoj osobi ali je ona trenutno jako opterećena svojim poslovnim dešavanjima. Bićete pomalo razočarani.

VODOLIJA

Našli ste način da rešite jedan problem I osećate duboko zadovoljstvo zbog toga. Doduše, potrebno je da u hodu I na brzinu ispravite neke stvari, ali sada vam to nije teško. Umete da budete malo lukavi u partnerskim odnosima I da drugu stranu navedete da se ponaša onako kako vama odgovara.

RIBE

Nečija usluga će vam pomoći da prevaziđete jednu situaciju. I u nekom ranijem periodu ste videli da se na ovu osobu možete osloniti, pa će ovo danas samo biti još jedna potvrda vaših razmišljanja. Dan koji je dobar za zabavne aktivnosti I za izlaske.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs