Astro

Blizanci danas šire zadovoljstvo na drage ljude, dok strelčevima iznenadna situacija kvari planove

Šta kažu zvezde, kakvim danom ćete započeti ovu novu nedelju? Pogledajte horoskop za 3. decembar...
03.12.2018. - 08:46h

OVAN

Neke situacije će vam u jutarnjim satima jako odvlačiti pažnju od uobičajenih obaveza. Zanimljiva dešavanja i dobra atmosfera na radnom mestu. Vraćate se u kolosek oko podneva i nećete imati problema da nadoknadite propušteno vreme. Primećujete da je i voljena osoba u dobrom raspoloženju.

BIK

Predlog koji iznosite neće naići na odobravanje kolega sa kojima radite. Neke stvari ne možete sami da rešite, zato se udružite sa osobom koja vam je najsličnija po energiji I načinu razmišljanja. Poziv ili poruka od nekoga ko vam je simpatičan su vas naterali na razmišljanje.

BLIZANCI

I pored teškoća I kratkih rokova uspevate da se uklopite I susretnete sa osobom koja vam je poslovno važna. Imate više nego dobre predispozicije da razgovor prođe dobro I da budete zadovoljni rezultatom. Vrlo rado ćete svoje zadovoljstvo podeliti sa nekim ko vam je drag.

RAK

Od jedne muške osobe danas dobijate zanimljive poslovne informacije. One vam mogu pomoći da se na drugačiji način postavite prema nekom sa kim sarađujete. Mlađa muška osoba sa posla pokazuje neočekivano zanimanje za vas.

LAV

Iako vam je zadato dosta posla koji morate uraditi za neko kratko vreme, uspevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim poslovnim dešavanjima. Poziv za izlazak ćete odbiti jer trenutno želite da više posvetite vremena sebi.

DEVICA

Skloni ste da danas preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju I da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani da biste se skoncentrisali na zahtevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koju ste od skora upoznali.

VAGA

Razgovor sa jednom uticajnijom osobom vam je dao krila od ranog jutra I danas ćete biti izuzetno raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko nekih sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima. Ugovarate ljubavni sastanak.

ŠKORPIJA

Dobili ste priliku da u jednoj stvari pokažete šta znate I umećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Danas vam prija “publika” I njihovo odobravanje. Jedva čekate da ostavite sve obaveze iza sebe I da se posvetite nekome ko vam je drag.

STRELAC

Prija vam podrška koju dobijate za ono što ste isplanirali, ali ste svesni da je to sada nedovoljno da biste nešto konkretnije pokrenuli. Neka iznenadna situacija će se postaviti na put vašim namerama o susretu sa partnerom. Nećete želeti da se pravdate, ali budite svesni da se druga strana može naljutiti.

JARAC

Shvatate da je potrebno da promenite svoje ponašanje prema nekom sa kim usko sarađujete ali se još uvek ustručavate da budete direktni u razgovoru, sve se nadajući da će druga strana shvatiti signale koje joj šaljete. Skloni ste da danas preispitujete svaku partnerovu reč.

VODOLIJA

Svesni ste da je ono što se odradili dobro I nećete kriti svoje zadovoljstvo. One osobe sa kojima radite a koje su blagonaklone prema vama shvatiće ovo na pravi način, dok ćete od strane zavidljivaca doživeti otrovne komentare. Ne obraćajte pažnju. Vi ste svesni svojih kvaliteta I svojih vrednosti.

RIBE

Skloni ste da ne obraćate pažnju na sugestije I savete koje vam neko danas daje. Smatrate da vrlo dobro znate šta radite I da vas drugi samo ometaju. Želite da se susretnete sa nekim koga odavno niste videli, ali druga strana uporno odbija vaše pozive I ponude. Sačekajte neki pogodniji trenutak.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs