Astro

Device se zaslađuju partnerom, Ribe se i dalje ne smiruju…

Šta vas čeka ovog nedeljnog dana?
02.12.2018. - 08:00h

OVAN
Današnji dan bi bilo dobro iskoristiti za odmor, jer se vidi da su vaše energetske snage već pri kraju. No, u svakom slučaju vam predlažem aktivan odmor u smislu da odete negde van grada ili da se makar prošetate, krećete, uživate u druženju i ljudima koji su oko vas.

BIK
Dan kada bi najbolje bilo uživati u svim čarima života – u dobrom društvu, odličnoj hrani, okruženi osobama do kojih vam je stalo. Moguće je da ćete danas potrošiti i neki dinar više od onoga što ste planirali, ali šta sada – potrebno vam je opuštanje, pa nemojte žaliti....

BLIZANCI
Danas vam je najviše potrebno prisustvo i pažnja od strane voljene osobe, a vaše drago biće će biti itekako voljno da vam izađe u susret. Šta više, partner će se baš potruditi da vam ulepša zajedničke trenutke i udovolji na svaki način. Budite fini pa uzvratite pažnju.

RAK
Koliko god se danas trudili da se opustite, non stop vam u mislima stoji opterećenje zbog nekih poslovnih obaveza koje će vas sačekati u ponedeljak. Pokušajte da se rasteretite, ako niste za društvo onda pogledajte neki dobar film ili slušajte muziku koju volite.

LAV
Rešili ste da danas nećete dozvoliti da vam bilo šta poremeti planove. Ono što vam je najviše u glavi jeste druženje, izlazak, provod sa prijateljima, ali ćete naći dovoljno vremena i za voljenu osobu. Ako ste sami, danas možete upoznati nekog sa većom razlikom u godinama ko će vas jako zainteresovati.

DEVICA
Dan kada ste u potpunosti posvećeni svom domu i članovima porodice. Ponudićete se da vi spremite nedeljni ručak ili ćete se makar angažovati oko pripreme kolača. Ovaj dan ćete zasladiti i prisustvom voljene osobe. Neki dosta lepi momenti su pred vama.

VAGA
Nije vam loše raspoloženje, ali jednostavno – niste u fazonu baš za svakog. Sa nekim ljudima želite da se vidite i provedete zajedničko vreme, ali od nekih drugih ćete bežati što dalje možete. Selektivni ste i to je trenutno baš tako. Više vam prija društvo prijatelja, a za voljenu osobu ćete ostaviti kasne večernje sate.

ŠKORPIJA
Bolje raspoloženje i opuštenija atmosfera obeležiće današnji dan. Iako imate nekih zabrinutosti po pitanju finansija, trudićete se da vam ona ne pokvare trenutke sa osobama koje volite. Moguć je i kontakt ili susret sa osobom koja živi prilično daleko od vas.

STRELAC
Imate nekih obaveza u prvom delu dana, a popodne i veče ćete uglavnom koristiti za odmor i opuštanje. Sad – neko će se opuštati uz voljenu osobu, a neko uz prijatelje ili u dobrom provodu. Svako prema svojim afinitetima i mogućnostima. Bitno je da se provedete lepo.

JARAC
Pozvani ste na neko okupljanje, proslavu ili izlazak. Dvoumićete se da li da odete, jer ne smatrate da ste trenutno najbolje društvo, ali bi trebalo da se ipak odazovete pozivu. Drugi deo dana je mnogo bolji po vas, zato ne sumnjam da ćete se lepo provesti i da nećete zažaliti što ste otišli.

VODOLIJA
To što biste vi hteli na sto strana odjednom je zaista lepo, ali ne verujem da ćete sve ono što ste planirali uspeti da uglavite u 24 sata, koliko vam je na raspolaganju. Prema tome, moraćete da odredite prioritete i da nekoga bacite u zapećak. Sad vi vidite šta ćete i kako ćete....

RIBE
Ovaj dan definitivno treba provesti van kuće. Vi ste se u poslednje vreme toliko usedeli, ne mrdate nigde i ne radite ništa, da je jednostavno neophodno da se malo pokrenete i razmrdate. Bilo bi idealno kada biste prepodne iskoristili za neku šetnju ili rekreaciju, a popodne za malo druženja sa prijateljima...

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs