Astro

Vodolije danas da uzmu slobodan dan, Bikovi će biti prilično "isceđeni", Strelčeve očekuje zanimljiv susret, ali...

Šta zvezde predviđaju vašem horoskopskom znaku ovog 29. novembra?
29.11.2018. - 08:31h

OVAN

Promene u poslovnom segmentu vam prijaju i donose vam pozitivno uzbuđenje. Imate osećaj kao da se neke prepreke ruše pred vama. U drugom delu dana vrlo ohrabrujuće informacije, moguće i o poslovnom putovanju. U emotivnom delu osećate se u potpunosti dobro i stabilno.

BIK

Žurite jer ste svesni da vam je ostalo jako malo vremena da biste neke obaveze priveli kraju. Na sve ovo – poslovni saradnici vas konstantno cimaju i zapitkuju. Biće ovo malo nervozan dan. U priličnoj meri ste „isceđeni“ ali ne možete da odbijete voljenu osobu i njenu želju za susretom.

BLIZANAC

Danas dosta buran dan u poslovnom segmentu. Velika gužva, mnogo obaveza i vreme će vam proleteti u treptaju oka. Ako ništa drugo – bićete zadovoljni onim što ste postigli. Pomalo ste nervozni jer se u kontaktu sa voljenom osobom ne odvija sve onako kako ste vi planirali.

RAK

Sa nestrpljenjem očekujete pokretanje jednog poslovnog projekta u koji ste uključeni u velikoj meri. Na žalost, do vas će i danas stići vesti o pomeranju rokova. Bićete malo impulsivni u kontaktu sa voljenom osobom, ali to je samo način da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.

LAV

Još jedna prilika da pokažete svoju umešnost u poslovnom segmentu. Dosta toga će vam danas ići na ruku, mada ćete morati da žurite zbog kratkih rokova. Potrudite se da ne smetnete sa uma nešto što ste obećali. Nemojte emotivnog partnera povrediti nekom neumerenom opaskom.

DEVICA

Iako imate najbolje namere, možete danas biti isključivi u nekim kontaktima i poslovnim relacijama. Povremeno su vaši stavovi tvrdi i trebalo bi da razmislite da li ste u mogućnosti da ih ublažite. Očekujete veliku posvećenost od strane partnera, a povremeno mu ne pružate dovoljno nežnosti i pažnje.

VAGA

Neko od kolega će vas, na svu sreću u ranim jutarnjim satima, podsetiti da ste propustili da odradite jednu ozbiljniju poslovnu obavezu. Ne brinite, stižete na vreme da i ovo skinete sa dnevnog reda. U vaše poslovno okruženje dolazi jedna izuzetno zanimljiva osoba. Uživaćete u komunikaciji sa njom.

ŠKORPIJA

Očekujte veće promene raspoloženja tokom današnjeg dana. Potrudite se da u bitnim poslovnim aktivnostima budete organizovani i ažurni. Bolje ćete se osećati ako što češće budete u kontaktu sa voljenom osobom, jer vas smiruje i opušta.

STRELAC

Stalo vam je da ostavite dobar utisak na ljude sa kojima dolazite u kontakt. Očekujete mnogo od nekih razgovora, potrudite se da vaša nesigurnost koju ćete povremeno osećati, ne izbije na površinu. Zanimljiv susret sa nekim ko vam je jako privlačan, ali će sve ostati samo na komunikaciji.

JARAC

Potrebno je da dobro razmislite o svojim potezima na dalje u poslovnom segmentu. Može vam u velikoj meri pomoći ako se posavetujete sa prijateljem ili kolegom koji ima više iskustva od vas. Previše razmišljate u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Opustite se, budite svoji.

VODOLIJA

Dobri dogovori i komunikacija sa autoritetima i osobama koje su vam nadređene. Ako vam je potrebno, sada možete zatražiti uslugu ili slobodan dan za neke privatne obaveze. Dopada vam se način na koji jedna osoba pokušava da vas zainteresuje i animira.

RIBE

Danas ćete se usmeriti na pravljenje planova i strategije za naredne dane. U poslovnom segmentu je trenutno mirna situacija i nećete biti opterećeni obavezama. Razmišljate o zajedničkom vikendu sa voljenom osobom i danas ćete joj to i predložiti.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs