Astro

Bikovi su danas spremni na kompromis, uhvatite ih; S Blizancima nije lako, rešili su da se “prave mrtvi”

Uprkos tome što Rakove neko bocka direktno u mozak, oni će opušteno razrešiti svaku situaciju.
24.11.2018. - 08:30h

OVAN
Dosta brz dan je pred vama, sa mnogo sitnih obaveza, mnogo kretanja, mnogo komunikacije. Vreme će vam bukvalno proleteti, ali ćete biti zadovoljni onim što ste postigli. Odličan je trenutak da izađete sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Provešćete se odlično i upoznati nove, zanimljive ljude.

BIK
Iako je mnogo nezavršenih obaveza pred vama, vi ste vrlo raspoloženi da sve ovo i privedete kraju. Osećate se lako i rasterećeno i ne želite da se opterećujete nervozom i brigama. Spremni ste za svaku vrstu dogovora i kompromis, pa će biti lako pokrenuti neka pitanja sa voljenom osobom.

BLIZANCI
Drugi mogu potencirati da je vreme da završite neke svoje obaveze i ispunite obećanja koja ste dali, ali vi ćete se danas sklanjati i više posvećivati onome što je vama lično bitno. Vas u ovom momentu najviše interesuje emotivni segment i svu pažnju ste usmerili na tu stranu.

RAK
Sigurna sam da vas neko od kolega ili saradnika danas svojim ponašanjem „bode u mozak“ ali pokušavate da na jedan mekši, opušteniji način razrešite celu situaciju. Ovo i jeste trenutno pravi pristup, pa isti primenite i u svojim emotivnim relacijama – dobre mogućnosti za zadovoljstvo.

LAV
Možda vama danas i nije do posla, ali mislim da ćete to teško objasniti kolegama ili nadređenom. Prema tome, duboko udahnite, i spremite se da, prilično nevoljno, odradite ono što se traži od vas. Vama su u glavi prijatelji, želja za provodom, a možda i jedna osoba i susret kome se unapred radujete.

DEVICA
Nadređena osoba očekuje od vas da završite neke poslovne obaveze iako ste vi planirali da svoju pažnju usmerite na potpuno druga pitanja. Možda vam se ne dopada što vam je ovo nametnuto, ali ćete pridike zadržati za sebe. Previše očekujete i zahtevate od voljene osobe...

VAGA
Dosta promenljivo i nestabilno raspoloženje tokom celog dana. Ne biste trebali da preuzimate neke odgovornije obaveze na sebe, jer je više nego verovatno da ćete napraviti propust. Potrebno vam je opuštanje, izlazak sa prijateljima, ljudima koji su vam dragi ili voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Dan za velike planove i razmišljanja o finansijskom segmentu. Moguće je da očekujete neki novac, ali danas takođe povedite računa da ne potrošite više nego što ste planirali. Ostvarujete komunikaciju kakvu ste priželjkivali sa nekim ko vas jako i fizički ali i intelektualno privlači.

STRELAC
Danas ćete insistirati da poslovni partner ili saradnik ispuni neke obaveze prema vama i nećete prihvatati nikakve izgovore. Smatrate da druga strana nije adekvatno odgovorila na vašu korektnost i potpuno ste u pravu. Planovi vas i voljene osobe se ne podudaraju, ali vi ćete je pritiskati da se prilagodi vama.

JARAC
Ako ste se nadali da ćete danas biti oslobođeni od poslovnih obaveza, brzo ćete uvideti da vaše nade ne mogu biti ostvarene. Itekako ćete danas morati da zapnete da biste završili nešto što vam je povereno na rad u poslednjem trenutku. Malo vremena za voljenu osobu tokom celog dana.

VODOLIJA
Pošto ste u prethodnim danima odlagali sve ono što ste mogli odložiti, ispašće da ćete sve to morati da završite baš danas. I to u trenutku kada ste već napravili planove na drugoj strani, verovatno sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Sada se snalazite kako znate i umete...

RIBE
Dobre mogućnosti za zaradu, ali teško je da će ići preko redovnog posla. Ovo će biti ili neko dodatno angažovanje ili kratkotrajan poslić koji ćete obaviti i odmah naplatiti. Došao je trenutak da se rasteretite, posvetite sebi i ljudima koje volite. Vreme je za izlazak i zabavu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs