Neko će danas pokušati da manipuliše Blizancima, ali biće "provaljen", Lavovi će teško doći do mira

Bikovima saradnici neće rado izaći u susret, dok će Vodolije previše očekivati od partnera... Šta kažu zvezde, šta danas očekuje vaš horoskopski znak?

.

OVAN

Danas ćete uspeti da na pravi način izađete sa nekom većom poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi lično ste prilično dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko nekih sitnijih provokacija od strane voljene osobe.

BIK

Napravili ste plan prioriteta i dnevnih obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas malo usporiti. A malo i iznervirati. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Danas ćete želeti da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je verovatno da ćete u tome i uspeti. Moguće je da će neko od kolega pokušavati da manipuliše vama, ali ćete mu brzo pokazati da je „provaljen“. Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli.

RAK

Kao da ste tokom ovog dana u „praznom hodu“. Ništa se posebno podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je dosta jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom delu dana.

LAV

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite kao muva bez glave da biste ovo odradili na vreme. Dosta nervoze u toku dana, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u krupnicu, pa u svađu. Mir je teško dostići.

DEVICA

Neko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u velikoj žurbi, pokušavajući da ispoštujete kratke rokove koji su vam nametnuti. Uvedite malo više strasti u svoje emotivne relacije. Manite priču, ona je ionako kontraproduktivna.

VAGA

Vaša organizacija u poslovnom segmentu je dosta dobra tokom dana i moći ćete da završite one obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam pozitivna kritika od strane saradnika ili nadređene osobe. Mogućnost susreta sa nekim ko vas jako privlači naglašena je u drugom delu dana.

ŠKORPIJA

Neke velike obaveze ste ostavili iza sebe i osetićete veliku rasterećenost. Danas je dan za opuštanje od nekih napetih momenata, moguće je da ćete se truditi da izbegavate veliku gužvu i jače kontakte sa poslovnim saradnicima. Danas neusklađenost sa emotivnim partnerom.

STRELAC

Danas biste mogli čuti dosta zanimljive vesti od strane poslovnog saradnika. Imaćete razloga da budete zadovoljni, mada ste svesni da će ovde realizacija tek doći. U kontaktu sa osobom koja vam je zanimljiva ste previše povučeni i ne odajete ništa od sebe. Druga strana je zbunjena vašim ponašanjem.

JARAC

Vi ste vrlo otvorena osoba i danas će vam izuzetno smetati jer će vam se povremeno činiti da neko od saradnika ili kolega pokušava da na lukav način izvuče nešto iz vas. Verovatno ste u pravu po ovom pitanju. Budite otvoreniji prema nekim sa kim ste od skora u emotivnom kontaktu.

VODOLIJA

Odredite danas prioritete i ne dozvolite da vas distrakcije sa strane ometu u onome što ste isplanirali. Koncentracija vam je danas vrlo bitna, da ne biste napravili neke propuste u poslovnom segmentu. Previše očekujete od voljene osobe, a vi lično niste spremni da se prilagodite.

RIBE

Vi lično se uvek trudite, ako ste ikako u mogućnosti, da najbližim kolegama i saradnicima priteknete u pomoć. Zato će vam jako zasmetati što osoba koja vam je potrebna nalazi izgovore i izvlači se, prepuštajući teret obaveza vama. Ljudi su jednostavno takvi, prihvatite to.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs