Astro parovi koji se vole, ali ako ne održavaju žar, strast im se gasi i nestaje seksualna hemija

Seksualnu hemiju ne treba brkati sa mogućnošću stvaranja dugotrajne veze. Ona je važan sastojak svakog intimnog odnosa i posebno je važan prvi korak koji će spojiti dvoje ljudi, ali ima mnogo intimnih veza koje uspešno funkcionišu i bez nje.

.

U ovoj kombinaciji energija postoji duboko unutrašnje razumevanje, sklad, zajednički interesi, ali i manjak žestoke seksualne hemije. Imate slične vrednosti i stavove, odličnu komunikaciju i dobro se razumete. Uz partnera se osećate prijatno i opušteno, ne morate ništa da objašnjavate.

Možete da budete ono što jeste. Partner je vaš ljubavnik, ali i više od toga, on je vaš najbolji prijatelj. Ove vrste veza donose prijatnost i sklad te se bez teškoća održavaju na duge staze. Ali nakon početne faze zaljubljivanja i strasti, seksualni naboj vremenom bledi. Previše ste slični i poznajete partnera skoro kao i sebe pa nema iznenađenja ili nepoznanica koje bi probudile nagonske strasti.

U ovakvim vezama treba se truditi da se seksualna hemija održi na životu. Važno je da ne radite sve zajedno, da zadržite deo svoje nezavisnostii bavite se nekim aktivnostima koje su samo vaše. Tako će postojati delovi života o kojima partner ne zna sve, deo vas koji mu ostaje nepoznat, a time i zanimljiv, izazovan. Potrebno je osmisliti scenarije koji će razbuditi maštu, odrediti dan u nedelji koji ćete posvetiti romantičnim aktivnostima i pripremiti, u zavisnosti od svog astrološkog znaka, posebne igrice koje će oživeti seksualnu hemiju.

Saznajte u tabeli sa kojim znakom se ipak morate malo potruditi oko održavanja ljubavnog žara:

Ovan - Ovan, Lav, Strelac, Blizanci i Vodolija
Vaga-  Vaga, Blizanci, Vodenjak, Lav i Strelac
Bik-  Bik, Devica, Jarac, Rak i Ribe
Škorpija-  Škorpija, Rak, Ribe, Devica i Jarac
Blizanci - Blizanci, Vaga, Vodenjak, Ovan i Lav
Strelac-  Strelac, Lav, Ovan, Vaga i Vodolija
Rak-  Rak, Škorpija, Bik, Ribe i Devica
Jarac-  Jarac, Bik, Devica, Škorpija i Ribe
Lav-  Lav, Ovan, Strelac, Vaga i Blizanci
Vodolija - Vodolija, Vaga, Blizanci, Ovan i Strelac
Devica-  Devica, Bik, Jarac, Rak i Škorpija
Ribe - Ribe, Rak, Škorpija, Bik i Jarac

Izvor: Sensa.hr