Rakovima će se "čaša prepuniti", a vagama danas stižu ponude koje se ne odbijaju!

Evo šta vam zvezde predviđaju za petak, 2. novembar...

.

OVAN

Danas vam stoji specifično raspoloženje i osećaj da su neke situacije pri kraju. Ne budite iznenađeni ukoliko danas poslovni segment bude užurban, ali i sa velikim mogućnostima da vam donese neke potpuno neočekivane, pozitivne događaje.

BIK

Danas možete očekivati kulminaciju u nekim saradnjama i prelazak na drugačiji nivo...ili vaš odlazak na potpuno drugu stranu. Neke šanse se tokom ovog dana mogu otvoriti potpuno neočekivano i u poslu i u emotivnom delu.

BLIZANCI

Danas je najpovoljniji momenat da poslovnom segmentu posvetite punu pažnju i da završite sve one obaveze koje imate. Možete u jednom delu dana biti preopterećeni, ali ne odustajte od stvari koje ste započeli. Danas moguće bitno poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža.

RAK

Današnji dan nagoveštava mogućnost velikih preokreta u vama bitnim relacijama. Konkretno su danas mogući neki problemi u porodičnim odnosima i emotivnim vezama. Imate želju da presečete neke stvari, jer vam se “čaša prepunila”.

LAV

Trenutno ste u periodu kada morate shvatiti šta je ono što vam je suštinski važno i potruditi se da napravite dobar temelj i osnovu za dalje. Danas blago promenljivo raspoloženje, ali uglavnom uspevate da se izborite sa tim.

DEVICA

U periodu ste kada morate završiti neke stvari koje ste otpočeli, da vam kasnije ne bi predstavljale problem. Usmerite se na bitne poslovne, ali i lične obaveze. Danas ćete se osećati raspoloženo i spremno da napravite neke velike promene.

VAGA

Današnji dan nagoveštava velike promene koje se vezuju za polje karijere. Danas su moguće ponude koje će biti teško odbiti, a postoji i spremnost kod vas da napravite potrebne „rezove“. Emotivno izuzetan dan.

ŠKORPIJA

Danas imate potrebu da neke svoje lične prioritete i planove konačno privedete kraju ili pak pokrenete. Šta god da radite – budite svesni da sada ulažete u budućnost. Iako ćete povremeno imati osećaj da kasnite nemojte brinuti – na pravom ste putu. Ima vremena za sve.

STRELAC

Danas ćete imati osećaj da su neke situacije krenule ka rešavanju. Vrlo su blizu trenuci velikih promena. Najveće promene će se dogoditi u emotivnom segmentu gde je moguće da upoznate osobu koja može biti jako značajna po vas.

JARAC

Danas vam se otvaraju mogućnosti da uz podršku ljudi koji su im važni ostvarite ono što ste planirali. Konkretno će se danas dogoditi neke bitne situaciije, vezane za privatne poslove i emotivni segment. Mogućnost jakog novog poznanstva.

VODOLIJA

Danas možete očekivati promenu u planovima i okretanje na možda potpuno drugačiju stranu i u poslovnom, ali i u emotivnom delu. Neki od vas će čak poželeti da stave tačku na pojedina partnerstva.Pre bilo kakve odluke, dobro razmislite.

RIBE

Današnji dan vam donosi dobru energiju, ali I osećaj da je moguće ostvariti ono što ste namerili. Vaši se planovi dobro odvijaju. Poznanstvo preko posla može nekima danas usmeriti emotivni deo u potpuno drugačijem pravcu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs