Astro

PET astro kombinacija koje se najstrastvenije vole!

Po horoskopu postoje neke kombinacije koje izazivaju veliku strast i varnice, jer se baš ti horoskopski znaci magnetski privlače.

17.10.2020. - 20:00h
foto: Depostiphotos/HayDmitriy

JARAC I RAK

Pitate se šta hladnog Jarca, kome su važni samo karijera i posao, i emotivnog Raka, koji svoj mir vidi u stvaranju porodice, privlači toliko?

Ovde ne možemo reći da u prvi plan izbija povezanost i privlačnost na mentalnom nivou. Upravo je strast ta koja će spojiti ovaj par na prvu loptu. Rak, koji obožava nežnost, biće oduševljen kada shvati da se ispod čeličnog i krutog stava jednog Jarca krije uzvrela strast, koja samo čeka da bude otkrivena.

Kod ovog para se može desiti da Rak nema dovoljno strpljenja za arogantnog Jarca, i njegovo ignorisanje emocija, dok će Jarac umeti i da se podsmehne Raku, i njegovim ciljevima u životu, ali ako se prvi nalet strasti, a potom i ove prepreke pređu, ova astro kombinacija ima dobre izglede za dugu i veoma čvrstu vezu.

VODOLIJA I LAV

Harizma je ono što je karakteristično za oba znaka u ovoj kombinaciji, i to je ono što će ih i međusobno i privući. Lav, koji obožava da bude u centru pažnje, biće zbunjen širinom jedne nekonvencionalne Vodolije, koja će svoju pažnju nesebično usmeriti i na njega, ali i na sve oko sebe.

Vodolija je znak koji ne trpi društvene norme, nepravdu i pravila, i upravo će taj buntovnik u njoj magnetski privući Lava. Sa druge strane, Vodolija će biti očarana energijom jednog Lava, koji će je držati uz sebe, sve dok to samozadovoljstvo bude držao u određenim okvirima, i ne bude preterivao sa svojim ja.

Ova neobična kombinacija može da potraje, ukoliko Lav bude dao potrebnu slobodu Vodoliji, i shvatio da interesovanje koje Vodolija gaji prema drugim osobama samo znači da je ona pre svega veliki prijatelj, i da tu nema mesta ljubomori.

foto: Depostiphotos/HayDmitriy

ŠKORPIJA I BIK

Strast, strast i strast, to je ono što karakteriše ovaj horoskopski par. Kada se budu sreli Škorpija, koja je poznata po svojoj magnetskoj privlačnosti, i Bik, koga karakteriše velika senzualnost i hedonizam, eto pravog vatrometa strasti! Bik, koji zna kako da uživa u životu, znaće da oboji život jednoj tajanstvenoj Škorpiji, koja često zna da bude mračna u svojim dubinama.

Ipak, ako zajednička strast koju gaje u spavaćoj sobi, usmere i na mnoge druge oblasti u životu, nakon prve fatalne privlačnosti, spajaće ih i zajednička interesovanja.

Izvor: besnopile.rs