Astro

PET astro kombinacija koje se najstrastvenije vole!

Po horoskopu postoje neke kombinacije koje izazivaju veliku strast i varnice, jer se baš ti horoskopski znaci magnetski privlače.

17.10.2020. - 20:00h
Strasne kombinacije
Strasne kombinacijefoto: Depostiphotos/HayDmitriy

Znate i sami da neke osobe kod vas mogu izazvati samo dosadu, a neke druge od vas mogu napraviti najstrastveniju osobu! Neki ljubavni spojevi se ne mogu ponoviti, i to je ta hemija koju delimo samo sa određenim osobama, piše mogujatosama.rs. A evo ko je po horoskopu, upravo ta osoba za tebe!

STRELAC I BLIZANAC

Kod ovog para nikada nije dosadno! Vatreni temperament Strelca neće ostaviti ni jednog Blizanca ravnodušnim. Blizanci obožavaju šarmantne, nekonvencionalne i otvorene Strelčeve i njihov kosmopolitizam, dok će Strelčeve zabavljati nemiran i vedar, pomalo infantilan duh Blizanaca.

Kod ovog para, naglašena je privlačnost na dubljem, mentalnom nivou. Oba znaka su željna novih stvari i znanja, pa će mnogo vremena provesti u razgovoru, jer će imati šta da nauče jedno od drugog. Naizgled površan, Blizanac će možda ponekada i nervirati Strelca nekim tračevima i plitkim pričama, jer smatra da je svojim filozofskim duhom iznad toga, ali ukoliko sve ostane na slatkim provokacijama, to može izazvati buru strasti.

Svakako, ovaj par će uživati u zajedničkim avanturama, jer je to ta strast koja ih spaja.

 

DEVICA I RIBE

Da se suprotnosti privlače, najbolje dokazuje ova astrološka kombinacija. Čelična disciplina po kojima je poznata Devica, zabavljaće haotične Ribe, koje ne umeju da žive na taj način. Ovo će biti i savršena prilika da ih Devica nauči tome, jer je povremeno potrebno i Ribama da imaju neki red u životu.

Sa druge strane, Ribe će svojom dubokom emotivnošću i seksualnošću otopiti nervozne i suzdržane Device. Shvatiće da u životu ne mora sve da bude pod konac, da i malo haosa u životu nije strašno, niti može bilo šta drastično da poremeti. To će za Device biti pravo malo otkrovenje, koje će je vezati za ovakvog partnera.

Ono što ovaj par drži na okupu je činjenica da mogu da promene život jedno uz drugo, naravno uz otvorenost da prihvate te promene.