Detaljan nedeljni horoskop: Ovnu škripi u vezi, Rakovima partner ljubomoriše, Škorpije čeka novi krug "pakla"

Turbulentna nedelja za mnoge horoskopske znake, naročito na polju emocija i partnerskih odnosa!

.

OVAN

Hrana
I u ovoj ste nedelji razapeti na sto strana i imate problem sa manjkom vremena. I pored ovakve vaše užurbanosti, ne dozvolite da vaš organizam, ali i imunitet trpe zbog neadekvatne ishrane. Pojačajte je kaloričnijim namirnicama, ali i belim lukom, celerom, limunom.

Ljubav
Ne možete se baš pohvaliti kvalitetnom komunikacijom sa partnerom u ovom periodu. U prevodu – gledajte da se žestoko ne „potkačite“, pogotovo u prvom delu sedmice, jer reč po reč i situacija može očas posla kulminirati. Moguće je da vas partner pritiska po nekim pitanjima i probija vam mozak jednim te istim pridikama, ali zarad očuvanja vašeg odnosa – iskulirajte. Usamljeni – na prvom mestu i dalje je strast, ali svesni ste i sami – ona vas može uvući u raznorazne, manje ili više komplikovane veze i vezice. A bivši? Pa, kao da vas vrebaju sa svih strana – gde god krenete, naletite na nekog od njih....ili vas se ničim izazvano sete i pošalju vam poruku....Savet – ne vraćajte se u prošlost, tamo ste već bili...

Posao
Vrlo, vrlo tokom ove nedelje obratite pažnju na papirološka pitanja. Takođe – ako se dogovarate sa nekim, ne potpisujte bez da ste dobro proučili svaku, pa i najmanju stavku ugovora. Na sve ovo – neki saradnici se jednog dana ponašaju korektno i poslovno, a već sledećeg vas nešto presiraju, nameću vam svoja mišljenja....jednom rečju – nerviraju vas i unose vam nemir u svakodnevno funkcionisanje. Pokušajte da imate strpljenja u nekim situacijama. Neka vam jezik ne bude brži od pameti...

Novac
Novca će biti više nego inače, ali će vas neki nepredviđeni troškovi izbaciti iz takta. Ako razmišljate o uzimanju kredita ili refinansiranju – ne žurite, razmislite još jednom...

Zdravlje
Raznorazne upale i infekcije kao da samo čekaju na vas. Takođe – skloni ste povredama, budite nešto oprezniji na dnevnoj bazi.

BIK

Hrana
Ove nedelje vam je apetit izuzetno pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite...

Ljubav
Vrlo, vrlo nezgodna sedmica za one odnose koji nisu stabilni ili za one emotivne relacije gde je već neko izvesno vreme vruće – hladno situacija. Jedna reč može izazvati buru koja može itekako da se završi prekidom. Ukoliko je to priča koja vas muči i opterećuje – onda je to sasvim ok....i vreme je da se preseče nešto što odavno nije dobro. Ali, ukoliko želite da ostanete sa trenutnim partnerom, onda pokušavajte da balansirate.....A usamljeni? Prošlost se sve više približava, meteorskom brzinom....Neki od vas je jedva očekuju, drugi se pomalo plaše šta ta prošlost u budućnosti može doneti....No, izvesno je da je mnogo toga ostalo nedorečeno....možda i jeste vreme da se stvari konačno raščiste.

Posao
Biće više situacija tokom ove nedelje koje će vas mentalno iscediti. Vi nećete biti osoba koja izaziva problem, ali ćete imati utisak da ste magnet za svaku vrstu konflikta, bilo sa saradnicima, bilo sa autoritetima ili sa osobama koje su korisnici vaših usluga. Još ako se i neka pravno legalna, zakonska problematika umeša – e onda će situacija biti kompletna. Vi funkcionišite samo polako, samo lagano – budite korektni prema drugima čak i kada su oni ne baš dobro raspoloženi i nervozni.

Novac
Em će biti nekih informacija vezanih za posao koje vam se neće svideti, em će biti par većih troškova koji će vam poprilično isprazniti džepove.

Zdravlje
Svi oko vas nešto kašljucaju, šmrkću.....Vi se još dobro i držite, ali vas tokom ove nedelje ipak može saplesti jedna manja prehlada...

BLIZANCI

Hrana
Prave ste „Toze nervoze“ u ovoj sedmici i sigurno je da ćete po pitanju apetita ići iz krajnosti u krajnost – čas gladni kao vuk, čas mrljavite po tanjiru i preskačete obroke. Uzimajte više tečnosti i ne jedite s nogu – preskačite brzu hranu, grickalice i slatkiše. To pravi obroci nisu.

Ljubav
Nije strašno, ali nije ni savršeno u vašim partnerskim odnosima. Imaćete utisak da taman prevaziđete jedan problem, kad eto ga novog, spremnog da ga – naravno vi rešavate. Partner je nekako sporovozan, sve je prepustio vama, a vi se nervirate i raščišćavate, gunđajući u sebi. Problem nije u vama dvoma, već u okolnostima koje su oko vas. Proći će, samo polako i bez stresa. Ukoliko ste usamljeni, ima tu nekih vrlo zanimljivih dešavanja. Sigurno je da se pojavio neko zbog koga povremeno u mozgu imate minijaturne zemljotrese i ne znate gde udarate. Vrtite se jedno oko drugog, flertujete, čačkate se – jednom rečju – muvate se sve u šesnaest. A i neko iz prošlosti vas se setio. Ali kasno, više vas ne zanima.

Posao
Neke dobre vesti, prijatne informacije, najave novca ili napredovanja – obeležiće ulazak u ovu sedmicu. Da je lepo, lepo je – pogotovo ako ste to prilično dugo čekali. No, to ne znači da vam je ova sedmica mirna. Izgleda meni da ćete se vi lepo natrčati i dobrano oznojiti na poslu. Moraćete da ispravljate i rešavate mnogo toga, da se možda bakćete i sa papirima ili sa nekim zakonskim procedurama. Sve u svemu – jedna vrlo brza, ne toliko loša, ali prilično zamarajuća nedelja za vas.

Novac
Kako god okrenuli – izgleda da stabilnost po pitanju finansija trenutno ne možete da postignete. Non stop imate osećaj da ste na klackalici.

Zdravlje
Kašljanje, kijanje, šmrckanje, prehlade svih vrsta. Čuvajte grlo, čuvajte bronhije i pluća. Pravi ste mamac za bakterije i viruse.

RAK

Hrana
Uhvatiće vas neka prolazna neraspoloženja tokom ove sedmice, neki emotivni, mentalni „padovi“ pa će vam svaka hrana biti neukusna, nećete biti ni malo gladni i nećete uživati ni u najomiljenijim jelima. Ako ništa drugo, makar konzumirajte više voća i više tečnosti, naročito čajeva.

Ljubav
Partner nešto ljubomoriše, samo vas nervira svojim postupcima i rečima – a vi se trudite da stvari ispravite, sredite, da pronađete rešenje i sve izgladite. Iako u nekim momentima može izgledati kao da je vaš trud uzaludan – nemojte odustajati, naravno – ako su ovakve situacije do sada bile retke i ako odnos vredi truda jer sve se ipak može srediti. Ukoliko vaš odnos doživi veći, ko zna koji po redu u nekom dužem vremenskom periodu, potres – možda je i vreme da pustite, da svedete račune i da nastavite dalje sami. Oni koji su usamljeni – prošlost je aktuelna, i sada ako to želite – možete obnoviti staru ljubavnu priču. Ako je baš to ono što vam srce i duša hoće – ne slušajte druge, vratite se unazad. 

Posao
Posvećeni ste ciljevima koji su vam bitni, ali to ne znači da će ih biti lako i ostvariti tokom ove sedmice. Pripremite se na dosta sporosti i na nešto komplikovaniju i težu komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Povremeno će vas hvatati nervoza, ali ne dozvolite da se odrazi na vaš učinak na poslu. Neke haotične situacije krenuće da se polako smiruju u drugom delu sedmice. Rešavanje papirologije koja vam je vrlo važna jeste na vidiku. Neki od vas dobiće i jako povoljne vesti koje su dugo čekali.

Novac
Iako i dalje niste u periodu finansijske stabilnosti, uspećete da zapušite neke „rupe“ koje će se povremeno javljati. Očekuje vas novac koji vam neko duguje ili nešto što niste do sada naplatili.

Zdravlje
Stariji Rakovi će imati problem sa kostima, zglobovima, kičmom, zubima. Kod mlađih – manje urinarne infekcije ili viroze.

LAV

Hrana
Imaćete utisak da nikako ne uspevate da u potpunosti zadovoljite glad koju osećate. Svaki čas ćete posezati za hranom, svaki čas nešto grickati ili uživati u omiljenom slatkišu. Privlačiće vas i hrana koja je jako začinjena. Ako do sada i niste bili neki pobornik ljutog, sad ćete promeniti mišljenje.

Ljubav
Još jedna sedmica koja donosi dosta nervoze i gomilu neprijatnih dešavanja sa emotivnim ili bračnim partnerom. Potrebno je razumevanje da bi se stvari rešile, ali povremeno ni vi ni partner nećete imati baš nikakvu želju da se prilagodite jedno drugom. Ponovo će se na dnevni red izvući pitanja koja nisu rešena, ponovo će se vrteti jedne te iste stare priče oko kojih se stalno sukobljavate. Samo polako, proći će i ova sedmica.....Ukoliko ste usamljeni, ispada da je oko vas gomila novih osoba, mnogo zanimljivih dešavanja....ali realizacija, u smislu konkretnog ulaska u novu emotivnu priču – kao da se non stop odlaže i izmiče vam iz ruku. Opustite se i uživajte u dešavanjima, za sve postoji vreme i mesto...

Posao
Od samog početka nedelje pokrenuće se nešto što je bilo zakočeno, stići će lepe vesti, stići će prave informacije, stići će odgovori koje ste čekali. E sad, to ne znači da će ostatak nedelje biti put posut laticama ruža, naprotiv. Imaćete vi, dragi moji, itekako posla, itekako trčanja i jurnjave, itekako nervoze i sukobljavanja sa ljudima koji menjaju mišljenja i ponašanja svakog časa. No, to ćete prevazići, kao i milion puta do sada i u konačnici biti zadovoljni onim što ste uspeli da postignete.

Novac
Izgleda da ni jedna nedelja ne može da prođe a da vas neki trošak ne saplete. No, bar će biti dovoljno prihoda iz kojih ćete moći da izdvojite i platite ono što morate....

Zdravlje
Još uvek ste negde „ni tamo ni ovamo“ po pitanju zdravlja. Vitaminizirajte se, odmarajte se, spavajte, okružite se dobrom energijom i pozitivnim ljudima. Osećaćete se bolje.

DEVICA

Hrana
Burno je i oko vas i u vama, energija se troši nemilice i zaista vam je potrebna raznovrsna hrana, količinski obilnija, da biste imali dovoljno energije za sve. Pored redovnih obroka, ubacite i neke energetski jake užine, sa puno koštunjavih plodova, meda. Pravite vitaminske koktele od voća i povrća.

Ljubav
Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom će čas biti savršena, čas vam unositi nervozu. Teško je da u ovoj sedmici možete u potpunosti postići stabilnost po ovom pitanju. Kada budete u periodima kada se bolje razumete – pokrenite neka pitanja koja su vam oboma važna. Kada shvatite da ste u periodu nerazumevanja i nervoze – bolje se povucite i sačekajte da se strasti smire....Ukoliko ste usamljeni, lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom – oko vas su nove osobe koje su vrlo interesantne i koje vas „čačkaju“ direkt u mozak, što vama jako prija. No, kao i prethodne nedelje – tu se neka prošlost vrti, pa gledajte šta ćete sa njom. Bivši partner vam nudi susret. Razmislite šta ćete.

Posao
Nedelja koju će obeležiti „plus-minus“ situacije u poslovnom segmentu. Red lepih vesti, red nesporazuma. Red rešavanja nečega što ste dugo čekali, red problema u komunikaciji. Red lakoće, red komplikovanih situacija. I tako iz dana u dan. Ono što je izuzetno dobro jeste da vam mozak radi sto na sat u ovom periodu i da ne postoji problem koji nećete moći da rešite. Čak ćete i uživati u tome – da savladavate prepreke, da se borite, izborite i izađete kao pobednik.

Novac
Neke parice će vam doći, verovatno ste ih čekali i nadali im se, i sada konačno stižu do vas. Ne mogu da vam stabilizuju finansije, ali će vam doneti da malo lakše dišete.

Zdravlje
Ne brzajte, ne žurite – možete se povrediti. Takođe – budite oprezniji i u saobraćaju ove sedmice. Podložni ste i prehladama, osetljivi su vam grlo i pluća.

VAGA

Hrana
U ovoj sedmici vaš apetit će biti nešto pojačan i teško ćete ga držati pod kontrolom. Mamiće vas zalogaji, slatki i slani i non stop ćete nešto grickati između obroka. I dalje postoji potreba da se što više hidrirate, pa makar tu budite odgovorni prema sebi.

Ljubav
Negativne strasti su se malo primirile, a one dobre, vruće i slatke – funkcionišu savršeno. Zato drage moje Vagice – znate na koju stranu trebate da krenete kada su vaša partnerstva u pitanju. Sada u drugi plan stavite ljubomoru, neka nerviranja i probleme – a na prvo mesto stavite spavaću sobu. I uživajte. Ukoliko ste usamljeni, ljubav vam se vraća na velika vrata. Kontakt Merkura i retrogradne Venere, vaše vladarke – donosi vam da, stare, bivše, eks partnere i ljude koje znate od ranije. Ako nešto od toga vredi, vi lepo proberite i uzmite. Ako ne vredi, stavite u fijoku zaborava i zaključajte je. Ima tu i novih, nešto mlađih od vas, ali slatkih i zanimljivih i vrlo, vrlo erotski zamamnih....Vi gledajte šta ćete sad...

Posao
Stvari koje ste već pokrenuli sada su u fazi da se odvijaju same od sebe i vi tu nemate mnogo posla. Doći će vam ili neke veće pare, ili neko napredovanje ili pak neke vrlo povoljne poslovne vesti početkom nedelje – u svakom slučaju – nešto što će vas obradovati. Da ćete imati mnogo posla, hoćete. Da ćete imati obaveza preko glave, ma hoćete i to. Ali ne mogu da kažem da će vam biti loše. Nervozu i neprijatne trenutke ćete ili zaobilaziti ili rešavati. Sve ćete postići, i biti zadovoljni učinkom.

Novac
Kažu da pare ljude kvare, ali baš vas briga. Bitno je da one dolaze, a vi se trudite da vas ne pokvare u potpunosti. Idu neki novci, idu....radujte im se, ali ih nemojte spiskati za dva dana...

Zdravlje
Ozbiljno shvatite potrebu za unošenjem više tečnosti. Jako vam je osetljiv urinarni trakt i mokraćni kanali, a samim tim i bubrezi.

ŠKORPIJA

Hrana
Čas jedete redovno, kvalitetno....čas vas situacije i okolnosti uhvate „u mašinu“ pa zaboravite na hranu ili glad zadovoljavate nekim brzim obrocima ili grickalicama. Takođe, uhvatila vas je pomama za slatkišima i ne možete da je se otarasite nikako....

Ljubav
Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate da prođete još jedan „krug“ nerazumevanja, pritisaka, ljubomore. Šta da se radi, ispada da ne može drugačije. To ne znači da će u ovoj sedmici biti samo loših dešavanja, ma neće. Imaćete vi i svojih divnih momenata koje mogu obeležiti lepe i nežne reči i velika strast. Dakle, jedna klackalica od nedelje....Snaći ćete se, ne brinite. Ukoliko ste usamljeni, e tu je tek kompletna zbrka. Ima prošlosti, ima noviteta, ima osoba sa kojima imate razliku u godinama, ima strasti, ima ludila, ima flertovanja....Jasno vam je – šta vam „zapadne“ u ovoj sedmici, sve u zavisnosti od vaših ličnih predispozicija u natalnim kartama. U svakom slučaju – dosadno vam neće biti...

Posao
Prvo će vas ulazak u ovu sedmicu obradovati. Nekim lepim vestima, dolaskom nekih rešenja, završetkom papiroloških pitanja, informacijama koje vam obećavaju novac ili koje vam otvaraju nove poslovne puteve. A onda ćete se nakon toga malo svađati, malo nervirati, malo trčati i juriti. Gledajte da u brzini ne napravite sami sebi problem ili da ne odate neku informaciju koja vam je važna a koju drugi mogu iskoristiti. Takođe, gledajte da nešto ne zabrljate sa dokumentacijom.

Novac
Para će biti. Neke će doći, neke će tek biti najavljene, neke će vam vratiti, neke ćete dobiti na konto poslova koje ste ranije odradili. U svakom slučaju, oparićete se. A onda ćete to sa slašću spiskati.

Zdravlje
I pripadnici vašeg znaka moraju da vode računa da ne žure, da gledaju gde idu, da budu oprezniji u saobraćaju. Starije će malo boleti kičma i zglobovi.

STRELAC

Hrana
Trebali biste i dalje da uzimate dosta tečnosti, pogotovo čajeva sa limunom, medom, đumbirom. U većoj meri konzumirajte povrće, pogotovo kupus, brokoli, kelj, beli luk. Smanjite unos krompira i mahunarki. Izbegavajte veće količine začina, pogotovo ljuto.

Ljubav
Sa emotivnim ili bračnim partnerom morate nešto da završite u ovoj nedelji, da privedete kraju. Kod nekih – završavate sa periodom teskobe, konflikata, nerazumevanja. Kod nekih drugih pak – završavate sa kompletnim odnosom i to u velikom stilu – kroz jednu konačnu raspravu koja će rezultovati okretanjem i odlaskom, i vas i druge strane. U koju kategoriju baš vi spadate, ne znam. Sačekajte pa ćete videti. Ukoliko ste usamljeni, ljubav je tu, negde pored vas. U svim svojim oblicima i bojama. Kod nekih je tajna, kod nekih je bivša, kod nekih je glanc nova. Ali, bitno je samo da vas prati, u stopu. Biće tu lepih dešavanja, biće tu finih iznenađenja. Opustite se i pustite da vas ljubav saplete...

Posao
Polako ostavljate sve ono što je bilo za sobom. I pripremate se za novo, mnogo bolje i bogatije. Trenutno ste u periodu kada udarate temelje za ono što će krenuti od novembra. I već vidite da se mnogo toga rešava, da dolazi na svoje mesto, da se stvari polako zaključuju. Obradovaće vas vesti i glasovi koje ste čekali, dugo, možda i previše. Ali sada dolaze. Biće u ovoj nedelji nervoze, ali prolazne i zato se potrudite da vas ne pomeri sa mesta, da vas ne prodrma. Imajte veru u budućnost i radite za nju.

Novac
Po pitanjima novca zaista nemam šta podsticajno da vam kažem. Trenutno nema i nema stabilnosti i ne možete je ostvariti pa da ste još toliki. Snalazite se kako znate i umete.

Zdravlje
Nemojte da prelazite ulicu zamišljeni, nemojte da sedate za volan nervozni ili preumorni. Trenutak nepažnje i rastrojenosti može vam napraviti problem.

JARAC

Hrana
Upali ste u period potpuno jednolične ishrane. A i vi nešto jedete preko volje, čisto da biste imali nešto u stomaku. Živite na grickalicama i nekim brzinskim obrocima, ne na pravoj hrani. Menjajte nešto. I vašem je znaku potrebno dosta čajeva, dosta vitamina.

Ljubav
Dajete sebe emotivnom ili bračnom partneru, ali nedovoljno. Možda vama izgleda da se trudite, ali to je daleko od pravih rezultata. Pokažite više topline, dajte neku finu i nežnu reč. Samo prisustvo nije dovoljno, treba se malo otvoriti.....Ukoliko ste usamljeni, trenutno ste u periodu kada staro može postati novo. Naravno, ukoliko vi to želite. Ako niste u svojoj glavi raščistili sa nekom prošlošću, evo – sada imate popravni ispit. Pa vidite na koju ćete stranu - da li da konačno kažete „pa pa“ i zauvek stavite tačku na ovu priču, ili da date šansu još jednom....pa kom opanci, kom obojci. Ima tu i nekih novih ljudi koji se motaju oko vas, uglavnom preko interneta ili prijatelja. Ali sve je to nešto „idi mi, dođi mi“...

Posao
Biće nekih izuzetno dobrih dešavanja, ali biće i problema. Jedna potpuno šarena nedelja u kojoj će najpre biti važno da vi pre nego što nešto uradite – dobro razmislite i još bolje isplanirate. Dolaze vam vesti koje najavljuju velike promene, koje najavljuju pokretanje nečega što je bilo u zastoju a čemu se vrlo nadate. Sa druge strane – suočavate se sa promenljivim dešavanjima i još promenljivijim ljudima maltene na dnevnoj bazi. Sa njima se borite, ali ne fizički – već koristite mozak.

Novac
Nemojte rizikovati mnogo sa novcem u ovoj nedelji. I dobro razmislite u šta ćete ga uložiti. Bolje plaćajte ono što dugujete, ne pokrećite nešto novo.

Zdravlje
Moguće su povrede. Takođe – u ovom vam je periodu potrebno više odmora nego inače. I dobrog sna. I malo bolje ishrane....

VODOLIJA

Hrana
U jednom danu – počistite sve ispred sebe i još tražite repete. U drugom – preskačete obroke, jedete kao ptičica samo neke grickalice, keksiće, krekerčiće.....Vaš stomak se buni, ali se vi pravite da ga ne čujete.

Ljubav
Još jedna sedmica je pred vama u kojoj mora biti makar nekog konflikta ili negativne energije između vas i partnera. Trudićete se vi da neke stvari prećutite zarad mira u odnosu, ali jednostavno nećete moći. Druga strana će vas podbosti nekom primedbom ili ponašanjem i vi ćete onako spektakularno eksplodirati. Na svu sreću, mnogo buke ni oko čega. U prevodu – danas rat, sutra mir. Ukoliko ste usamljeni, shvatite jednu stvar – Mars u vašem znaku ide DIREKTNO i kakvo bre sad vraćanje u prošlost vi pominjete ili hoćete? Ma nema ništa od toga, te bivše ostavite tamo gde im je mesto a vi gurajte dalje. To što vas zvrckaju i podsećaju na sebe – iskulirajte. Imali su svoju priliku. A vi lepo – samo napred!

Posao
Tvrdite da su svi oko vas nešto nervozni, jedino ste vi normalni, mirni, u harmoniji sami sa sobom i drugima. Ma kako da ne. Ni ne vidite da jedan deo te nervoze oko vas izazivate vi sami. Niste u ratu, ne dočekujte druge automatski „na nož“ čim pokušaju nešto da vam kažu. Budite fini, pozitivni, otvoreni – i da vidite kako će te nervoze oko vas očas posla nestati. E da, idu vam i neke super vesti preko posla. Doduše, idu i neke koje vam se neće dopasti, ali šta sad. Ne može sve baš da bude kako vi hoćete.

Novac
Ako mislite da ste izašli iz perioda klackalice po pitanju novca – niste. Bez obzira na to što vam mogu neke veće pare uleteti u džep ove nedelje.....

Zdravlje
Smanjite malo nervozu, vrlo ste osetljivi na stres u ovom periodu. Takođe, vodite računa da se ne povredite, gledajte gde idete. Starijima – osetljivi zglobovi i respiratorni trakt.

RIBE

Hrana
Manje mesa, ali zato više ribe – bilo da je ona rečna ili morska – to će itekako i vašem stomaku, ali i vašem organizmu i zdravlju prijati. Takođe, ne posežite za slatkišima svaki čas, više se okrenite voću – naročito citrusima.

Ljubav
Prvo će vam biti divno sa partnerom. Onda ćete se sporečkati ili čuti nešto što će vas ubosti direkt u srce. Onda će vam opet biti divno. I to drugo „divno“ trebalo bi da ipak funkcioniše do kraja sedmice. Sve u svemu – jedna više divna a manje negativna nedelja je pred vama. Nemojte samo da sve to divno zanemarite a da samo sebi razbijate mozak negativnostima. Batalite to. Ukoliko ste usamljeni, prošlost je tu i dalje, u svim svojim oblicima i bojama. Bode vas u mozak, ne da vam da nastavite dalje. Zakopali ste se u nju i ne možete ni makac. Biće susreta, biće. Na tom susretu koječega može biti – i strasti i ludila u mozgu. Nećete moći da se ošašavite tri dana. Hoćete nešto novo? Da valja? E, teško sada, žao mi je...

Posao
Mozak vam čas funkcioniše savršeno, brzinom od sto na sat....čas se toliko upletete u gomilu problema, u milion informacija koje vas napadaju sa svih strana, pa ne možete da se sastavite. Znam da vam je ovaj period mentalno jako naporan, ali izdržite. Ima to svoju svrhu, naravno, iako je sada ne vidite. Neko će vam reći, došapnuti, najaviti – nešto mnogo dobro i povoljno što vam se sprema. Samo morate da sačekate, samo morate SADA da date sve od sebe. Ne posustajte. Idu dobre i velike stvari, ubrzo.

Novac
Znate i sami da ne zarađujete onoliko koliko dajete sebe. I to vas negde boli. Ali šta sad – rešiće se i ovo u vašu korist. U ovoj nedelji ste mi promenljivi totalno po pitanjima novca...

Zdravlje
Starije Ribe bi mogle imati problem sa krvnim sudovima. Kod mlađih – nesanica, loše spavanje. Pokušajte da se tokom dana više odmarate.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs