Moliće boga da jesen prođe što pre: Pred ovim horoskopskim znacima je težak period

Sledeći znaci zodijaka treba da vide jesen kao vreme promene, introspekcije i duhovnog zaceljenja. Iako će jesen biti loša sezona za njih, pomoći će im da zimu dočekaju smirenije.Otkrijte ko neće imati sreće ove jeseni!

.

Bik
Od 5. oktobra, Venera, vaša vladajuća planeta, započinje zbunjujuće retrogradno kretanje. Zbog toga što je ova planeta odgovorna za romantiku, ljubav, estetiku i uspeh, možda će vam biti teško da pronađete ove stvari oko sebe. Zbog retrogradnog kretanja kroz Škorpiju, ovo će biti težak period za vaš ljubavni život i druge veze. Ako ste u vezi očekujte konflikt, a ako ste sami, teško ćete naći potencijalnog partnera. Ali, ovi problemi se završavaju 16. novembra. Zimu ćete započeti sa razumevanjem onoga šta vam važno i imaćete solidnu perspektivu o životu.

Vodolija
Vaša vladajuća planeta Uran je u retrogradnom pokretu bila u avgustu. Zbog toga je stvorila nestabilnost u vašoj četvrtoj kući, porodici i vrednostima i sada doživljavate promene koje se dešavaju duboko u vama. One utiču na najintimnije delove vašeg života. Obično je Uran odgovoran za spoljne promene, ali će ovaj pokret uticati na vaš unutrašnji svet i postaće stvarno nepredvidiv. To može dovesti do promene atmosferi u kući, porodičnim sukobima i promenama u ponašanju. Srećom, retrogradni pokret se završava 6. januara 2019., upravo na vreme da ove promene pruže neverovatne zimske avanture.

Ribe
Hiron, nebesko telo koja vodi vaše najdublje tajne je u retrogradnom smeru od 5. jula. Od 25. septembra, ovaj pokret se nastavlja kroz znak Ribe. Bolna prošlost i problemi koje treba da rešite će biti jedina stvar o kojoj ćete razmišljati. Bez obzira koliko je teško, Hiron je tu da vas izleči i pomogne vam na svakom koraku. Zapamtite da je isceljenje ponekad mračan problem i zahteva da pregledate čitavo emocionalno opterećenje. Možete uspeti. Ovaj pokret se završava 9. decembra, kada se pretvorite u jaču i slobodniju osobu.

Izvor: zenskimagazin.rs