Astro

Dok Ovan u flertu često gubi meru, "strašni" Lav nema hrabrosti da priđe...

Svaki horoskopski znak reaguje drugačije u blizini voljene osobe. Ipak, uvek postoje mali signali koji ih odaju. Ukoliko ste na početku veze ili vam se neko sviđa, evo kako ćete znati da li je obostrano.

26.05.2020. - 20:00h
Par
Parfoto: Depostiphotos/g_studio

Ovan

On je osoba koja nema problema sa samopouzdanjem ni trunku, ali ponekad ne zna kada je dosta. Jedan od onih koja će besramno flertovati sa svakim tipom u sobi koji joj se svidi, što može imati svojih prednosti.

Bik

Veruje da je put da osvojiš svog momka upravo preko njegovog stomaka i ne odustaje od te zamisli. Kao predlog za dejtove uvek bira restorane, pizza barove i trudi se da sazna što više o vašem ukusu. Pamti čak i koja pića birate uz određenu vrstu hrane. Kada počne sa nekom idejom teško odustaje.

Blizanci

Blizanci su dvostruki vazdušni znak i često se osećaju kao dve osobe istovremeno. U prisustu simpatije pravi se nezainteresovano i verovatno flertuje sa potpuno nebitnom osobom, kako bi pridobio još veću pažnju izabranika.

Rak

Da bi se Rak otvorio potrebno je dosta vremena i da oseća veliku sigurnost od strane voljene osobe. On je stidljiva osoba, koja na žurkama sedi sama u sobi, piše dnevnik ili pesmu voljenoj osobi. Nekad je u redu da napravi prvi korak, ali to je retko slučaj!