Detaljan nedeljni horoskop: Lavovi se inate, Blizanci šarmiraju, Vage privlače novac, a Strelca čekaju velike poslovne promene

U velikom nedeljnom horoskopu saznajte do detalja šta vas čeka u novoj sedmici!

.

OVAN

Hrana
Pred vama je sedmica u kojoj ćete ići iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. Apetiti variraju, pa su vam u jednom danu dovoljni lagani i jednostavni obroci, a već u drugom „sve po redu“ – od predjela, pa na dalje....zaključno sa velikim parčetom čokoladne torte...

Ljubav
Nema teorijske šanse da vas zaobiđu uzbuđenja, bilo da ste „slobodnjak“ ili zauzeti pripadnik ovog znaka. „T“ kvadrat između Marsa, Urana i Venere (gde su Mars i Uran u kvadratu, Venera i Mars u kvadratu, a Venera i Uran u opoziciji) donosi ogromnu energiju, kojom možemo iz korena promeniti postojeće stanje, ali je u isto vreme ta energija manje više nekontrolisana. Zato će u emotivnim vezama sada zaista biti povuci – potegni situacija, a neki odnosi mogu ne pući, nego bukvalno eksplodirati. Gde je spas? Pa naravno, u velikom zemljanom trigonu koji je takođe prisutan, što bi značilo – zauzeti – samo mirno i polako i sve može da prođe baš kako treba. Kod slobodnih – avanture, iznenadni počeci veza...

Posao
U poslovnom segmentu – manje više isto kao i u emotivnom. Tenzije će biti i od toga ne možete da pobegnete, ali možete da sebe kontrolišete i na taj način ublažite ovaj uticaj. Malo vas čupa dobar aspekt Venere i Merkura pa se dogovori mogu realizovati, a može se i napraviti neki nov, koji i neće biti toliko loš. Takođe, u prilog vam ide i mlad Mesec u polju obaveza, kolega i poslovne svakodnevice, pa se sada može otpočeti sa novim poslovnim projektom, a odnos sa kolegama će se ipak popraviti.

Novac
Sigurno je da će vam zafaliti novca, pa će se neki od vas okrenuti pozajmicama, a drugi – kreditima. Ako morate da se zadužite, šta da se radi. Ali ako baš ne morate – bilo bi fino da to ipak ne uradite.

Zdravlje
Taj mlad Mesec koji se dešava u vašem polju životnih navika i zdravlja krajem nedelje baš vas fino usmerava da napravite neke promene i počnete odgovornije da se odnosite prema sebi....

BIK

Hrana
Uvedite više ribe, morskih plodova, povrća u svoju ishranu. Tikvice, patlidžan, paprike i šargarepa izuzetno odgovaraju vašem organizmu sada. Od voća – preporučuju vam se dinje, kajsije, smokve i šljive. Od mesa – samo ono manje masno, kao što su piletina, ćuretina.

Ljubav
U prvoj polovini nedelje još ćete i moći da funkcionišete skladno i smireno sa emotivnim partnerom, ali po ulasku u drugi deo sedmice spremajte živce na gotovs. U najgorem slučaju – sa voljenom osobom će biti nemira, sukoba, bura i oluja. U najboljem – strasti će „pucati“ na sve strane. No, najverovatnije je da ćete dobiti miks ova dva, pa ćete se svađati i miriti sa takvim žarom, kao da vam život od toga zavisi. A slobodni? Pa, šta da vam kažem – imate mlad Mesec u polju ljubavi i očito je da ste spremni za neke nove početke. A tih početaka – oho ho ho ho – itekako može biti! Ako se u ovoj sedmici ne smuvate sa nekim, onda će se to dogoditi u narednoj nedelji....ali ova vam osoba neće pobeći...

Posao
Možda jeste nervozni i impulsivni, ali mozak vam i dalje radi sto na sat i ne dozvoljava vam da u brzini napravite neku pogrešku. Odličan aspekt Merkura sa Saturnom daje vam razboritost, mudrost i sposobnost da svoje iskustvo pretočite u odlične poslovne poteze! Takođe – doneće vam podršku od osoba koje su već dugo blizu vas, bilo kao savetnici, bilo kao poslovni partneri, saradnici. Odluke koje u ovoj sedmici budete doneli mogu promeniti vaše poslovno usmerenje! Zato – birajte mudro!

Novac
Početkom sedmice ćete potrošiti poslednji dinar iz džepa i taman kad budete pomislili da ćete morati da se zajmite, pare će početi da se slivaju u vaše džepove...

Zdravlje
Dame bi mogle da prošetaju na redovnu kontrolu kod ginekologa. Gospoda – uzimajte više tečnosti. I jedni i drugi – osetljivost grla.

BLIZANCI

Hrana
Tokom ove sedmice najviše će vam prijati mlečni proizvodi, posebno kiselo mleko, mladi sir, jogurt – koje možete uzimati uz jelo ili napraviti od njega užinu, dodavanjem komadića omiljenog voća. Da biste poboljšali varenje uzimajte žitarice, koštunjavo voće i dosta zeleniša.

Ljubav
I ove sedmice vam komunikacija sa suprotnim polom ekstra ide od ruke i zato nemojte da štedite svoj šarm i lepršavost – pričajte, dopisujte se, zavodite! Imate odlične šanse da se neko baš onako slatko „zakači“ za vas. Ako ne pre – ljubavni sastanak možete zakazati u danima vikenda. Srećno! Oni koji su u vezama i brakovima u sve su boljem raspoloženju, i samim tim – skladnijem i lepšem odnosu sa partnerom. Mlad Mesec u vašem polju doma otvara novo razdoblje za vas i voljenu osobu. Sada bi bio dobar momenat da porazgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima – bilo da su to planovi o ulasku u zajednicu, ili finansijama i pitanjima vezanim za decu ili članove vaše porodice.

Posao
U ovoj sedmici možete napraviti neke vrlo značajne pomake u poslovnom segmentu. Očekuju vas važni dogovori, kontakti sa osobama koje imaju sluha za vas i koje vas razumeju, ali i realizacija poslova i projekata koji u samom startu obećavaju stabilnost i dugotrajnost. Sada možete završiti i ono što ste u prethodnim mesecima pokrenuli, i to prilično uspešno. Malo ćete obratiti pažnju na odnos sa kolegama, jer tu može biti neprijatnih iznenađenja i negativne energije. Izbegavajte rasprave.

Novac
Prilivi nisu ujednačeni, ili dobijate manje novca nego što ste očekivali. No, neki prilivi vam idu sa strane, pa ćete uspeti da bez većih problema pregurate ovu nedelju.

Zdravlje
Moguća je nervoza i nesanica – najverovatnije zbog vremenskih uslova koji vam ne odgovaraju. Kod starijih – moguće urinarne infekcije.

RAK

Hrana
Od vikenda i mladog Meseca u znaku Device – pravi je momenat za one Rakove koji žele na dijetu ili hoće da naprave velike promene po pitanju ishrane. Do tada – uživajte još malo u slatkišima i sladoledima...

Ljubav
Ni vaš znak ova sedmica ne može da zaobiđe kada su u pitanju ti neki neugodni i turbulentni aspekti. Vi ćete biti previše osetljivi, a partner kao da neće imati razumevanja za vaše promene raspoloženja. Zato nije ni čudo što će odnos biti skokovit. Savet – trudite se da zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima i aktivnošću....a ništa neće faliti ni da strast dignete na kvadrat... Romantiku ostavite za neko drugo vreme...Oni koji su slobodni neka se zaljubljuju, neka žude, neka uzgajaju leptiriće u stomaku...Venera je ušla u vaše polje ljubavi, ali ovo je Škorpionska Venera, pa će vatre strasti da vas „napadnu“ sa svih strana. U prevodu – prepustite se, jednom se živi...

Posao
Vaši poslovni potezi u ovoj nedelji trebaju da budu proračunati i promišljeni. Bolja je situacija da ostvarite i pokrenete nešto sa čim ste već u prethodnom periodu započeli, nego nešto potpuno novo. No, čak i noviteti mogu profunkcionisati, ali uz više uloženog truda. Poslovni segment daje opcije za dobre rezultate, i vaša motivisanost i akcija sada samo mogu tome dodatno doprineti. Mlad Mesec u znaku Device podstiče vas na akciju i daje nove šanse, pogotovo nezaposlenim Rakovima.

Novac
Iako će na samom početku nedelje izgledati da nećete uspeti da naplatite jedno potraživanje, ipak u drugom delu ovog perioda imate realizaciju.

Zdravlje
Solidna zdravstvena situacija, pogotovo kod mlađih pripadnika znaka. Oni stariji – obratite pažnju na grlo i pluća.

LAV

Hrana
Mogući su problemi sa varenjem, usporen rad želuca i creva. Iz tog razloga – izbegavajte preobilne obroke, tešku i premasnu hranu. I dalje je potrebno akcenat baciti na voće i povrće, a vašem stomaku će prijati i supe, čorbe, lagana variva.

Ljubav
Inat je loš zanat – rekoše Lavovi, a ona se zainatiše... Malo se šalimo, naravno – ali negde shvatate poentu. Sada možete da funkcionišete super sa partnerom, ako želite, jer je dovoljno samo malo truda da vaša komunikacija i odnos budu odlični. A možete i na drugi način – kroz taj čuveni inat, kroz ljubomorisanje ili isključivost. Na vama je – šta vam se više dopada. A ako ste slobodni – nemojte da zabijete glavu u mobilni telefon i da ne gledate oko sebe – ima tu interesantnih ljudi u vašoj blizini, možda čak i u saobraćaju. Ukoliko idete na neko kraće putovanjce – eto još jedne prilike da upoznate nekog ko bi vas baš mogao zaintrigirati. Emocije mogu da vas „poklope“ i pronađu u ovoj nedelji...

Posao
Povoljne vesti, neke fine informacije dolaze do vas. Ne izgleda taj vaš poslovni segment ni malo loše tokom ove sedmice. Gledajte samo da se nešto ne zamerate nadređenima i trudite se da održavate korektan odnos sa njima. Ukoliko nešto ne možete sami da završite i obavite – sada imate i podršku od osoba koje ste upoznali preko posla. Na kolege baš ne računajte stopostotno – jednom će vam pomoći, drugi put vas ostaviti na cedilu, da se sami snalazite. No, i pored tih sitnih nedostataka – zadovoljni ste.

Novac
U ovoj sedmici budite štedljiviji, ne rasipajte novac a gledajte i da ne ulažete u nešto što je neprovereno i nesigurno.

Zdravlje
Sem preporuka koji stoje po pitanju ishrane, možete imati i problem sa spavanjem i naglašeniju nervozu, naročito u drugom delu sedmice.

DEVICA

Hrana
Dobar je momenat da započnete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Savetuje vam se više voća, a manje mleka i mlečnih proizvoda. Mesni proizvodi u umerenim količinama, a meso grilujte ili koristite što manje ulja u njegovoj pripremi.

Ljubav
Pogotovo od drugog dela sedmice, komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom bi trebala da krene uzlaznom linijom. Ostavljate jedan pomalo mučan, pomalo komplikovan, ali ponajviše – zbunjujuć period sa voljenom osobom iza sebe. To ne znači da ćete na dalje imati samo mirno more, ali makar ćete neke probleme ostaviti u prošlosti. Naravno, gledajte da u međuvremenu ne zabrljate nešto, što se može dogoditi – pogotovo ako ste skloni da flertujete... Slobodne Device su se baš aktivirale. Pojačala se komunikacija sa nekim koga poznajete preko posla i primećujete da vam razgovori sa ovom osobom sve više prijaju. Druga strane ne krije svoju zainteresovanost i želju da se nešto pokrene između vas.

Posao
Pozicija Meseca u vašem polju karijere početkom ove sedmice aktivira promene koje ste u prethodnom periodu već pokrenuli. Možemo da kažemo da ulazite u završnu fazu i da bi vrlo brzo, kod nekih već ove a kod nekih tokom sledeće nedelje moglo da dođe do konkretnih dešavanja. Iznenadiće vas neke vesti i informacije, koliko god da ste ih do sada željno iščekivali. U ovoj ste nedelji odlično organizovani, sistematični i ažurni – ovo iskoristite da biste uspeli da ispoštujete veću količinu obaveza pred sobom.

Novac
Uspećete da naplatite neka potraživanja od ranije ili da kroz dodatni poslovni angažman poboljšate svoj finansijski segment.

Zdravlje
Mlađe Device – dosta dobra zdravstvena situacija. Kod starijih – budite više u aktivni i u pokretu – šetajte, družite se, provodite vreme na vazduhu.

VAGA

Hrana
Manje mesa i mesnih prerađevina, ali ribu možete konzumirati u neograničenim količinama. Od mlečnih proizvoda – koristite kiselo mleko i probiotik jogurte, koje možete kombinovati sa voćem i pahuljicama. Od povrća – prijaće vam keleraba, kupus, zelena salata, krastavci.

Ljubav
Venera, vaša vladarka, u vašem je znaku do kraja ove sedmice, pa još uvek možete da balansirate i da budete fini i slatkorečivi prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. No, čak će i vama to povremeno biti teško zbog napetih aspekata sa Marsom i Uranom, pa ćete verovatno, povučeni partnerovim rečima ili postupcima i vi umeti da odreagujete i da vam povremeno „padne klapna“. Ako ste usamljeni (mada je za jednu Vagu to prilično teško, maltene pa nemoguće), više osoba pokušava da privuče vašu pažnju. I to definitivno deluje. Neizmerno uživate u nekim kontaktima i evidentno je da je neko u vama zapalio žestoke vatre strasti i emotivnog ludila. Ljubavne pozornice su spremne. Spremite se i vi da zaigrate.

Posao
Dogovori, aktivnosti, susreti – poslovni segment se žestoko uskomešao, a vi se bar za sada, dosta dobro snalazite u svemu tome. Očekuje vas tokom ovog perioda par vrlo značajnih susreta, od kojih će makar jedan pokrenuti dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali. Mora se priznati da ćete biti prilično zatrpani poslovnim, ali i ličnim obavezama i malo je verovatno da ćete uhvatiti pa i trenutak mira u ovoj sedmici. Neki planovi koje u tajnosti dogovarate sa šefovima, sada počinju da se jasnije uobličuju.

Novac
I dalje ste u periodu vrlo korektnih priliva, pa nemate nikakvog razloga da se žalite. To što volite da potrošite, to je već vaša stvar...

Zdravlje
Povremeno se možete osećati umorno, ali to je zbog previše aktivnosti i obaveza koje vas iscrpljuju. Imaćete malo problema i sa spavanjem, i to više u drugom delu sedmice.

ŠKORPIJA

Hrana
Izbegavajte namirnice koje vam izazivaju nadimanje i otežan rad creva. Mahunarke, kupus, mlečne proizvode (sem probiotik jogurta), jake začine, gazirane napitke. Odgovaraju vam tikvice, pečurke, patlidžan, krastavci, šargarepa, krompir u manjim količinama. Od voća – lubenice, breskve, dinje.

Ljubav
Trenutno su vam poslovne i lične obaveze najbitnije – u tom pravcu ste se usmerili maltene u potpunosti i mora se priznati da ćete tokom ove nedelje imati jako malo vremena za emotivnog ili bračnog partnera. Iskreno, možda je tako i bolje jer ćete uspeti da izbegnete nervozu druge strane, koja je sada jako prisutna. I dalje vas povremeno muče napadi ljubomore, ali i nekih preispitivanja, ali za sada uspevate da ih kontrolišete. Slobodne Škorpije su usmerene na svoje planove i sada pripadnici suprotnog pola jako teško dopiru do vas. Maltene pa ne primećujete pokušaje nekih osoba da vas zainteresuju za sebe, a čak i ako vidite – trenutno nemate vremena da previše razmišljate o tome ili uradite nešto po tom pitanju.

Posao
Mentalno ste premoreni zbog jakog tempa u poslovnom segmentu koji traje bez prestanka ko zna koliko dugo unazad, ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš učinak na radnom mestu. Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije, sada već dobija svoje obrise ili se u potpunosti realizuje. Dobijate novu poslovnu ponudu, o kojoj vredi razmisliti. U svakom slučaju, ovo je sedmica u kojoj će se neko angažovati oko vas i predložiti vam dogovor ili saradnju.

Novac
Aspekt Jupitera iz vašeg znaka sa Plutonom ne dozvoljava vam da finansijski „kljoknete“ i uvek vas u poslednjem trenutku izvlači iz novčanih kriza.

Zdravlje
Niste loše po pitanju zdravlja, ali niste ni u najsjajnijoj energiji. Varirate – čas se osećate fenomenalno, čas nemate ni trunku snage.

STRELAC

Hrana
Mislim da su već i vrapci na granama naučili napamet upozorenja koja vam se mesecima daju kada je ishrana u pitanju. Morate pronaći balans i morate početi da se ponašate odgovornije prema sebi. Lagani, raznovrsni i hranljivi obroci su ono što vam je potrebno

Ljubav
Prelazak Merkura, planete koja obeležava vaša emotivna partnerstva, u znak Device tokom ove sedmice – otvara novo, mirnije poglavlje sa voljenom osobom. Kao da ćete oboje u jednom trenutku shvatiti šta vam je zaista važno, a to je mir i stabilnost i krenućete zajednički da radite na tome. Polako stvari dolaze na svoje mesto – iskoristite svaki momenat da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka sada imaju znatno aktivniji društveni život. Otvaraju se nove mogućnosti, bilo da je u pitanju samo komunikacija sa suprotnim polom, flert ili želja za avanturom. Bitno je da se vi osećate dobro i da shvatate da imate više emotivnih opcija...

Posao
Iznenadiće vas neke povoljne vesti i okretanje situacije u vašu korist, iako se tome već neko duže vreme nadate. Uspećete sebi da obezbedite podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Jasno vam je da neka obećanja koja su vam data ne mogu biti ispunjena sada, ali ste dobili rokove koje ste spremni da sačekate. Mlad Mesec u vašem polju karijere otvara pred Strelčevima nov period koji ih vodi ka poboljšanju pozicija. Neke velike promene su pred vama. Budite strpljivi.

Novac
Vesti o novcu će doći do vas. Verovatno je u pitanju neka veća suma koja vam je potrebna da zatvorite „rupe“ i pokrijete dugovanja koja imate.

Zdravlje
Dobro se osećate iako imate povremene padove energije i nervozu. Ipak, ove nedelje uspevate lakše da sa tim izađete na kraj.

JARAC

Hrana
Ove sedmice uvedite više povrća u svoju ishranu, a umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda. Eventualno u obzir mogu doći jogurt i mladi sirevi. Loš izbor namirnica može vam doneti probleme sa varenjem i bolove u stomačnoj regiji.

Ljubav
U vašim emotivnim vezama i brakovima biće nekih promenljivih raspoloženja tokom ove nedelje, ali to ne bi ni na koji način trebalo da utiče na stabilnost vašeg odnosa. Partner jeste nešto emotivno nestabilniji nego inače, ali vi uspevate da strpljenjem, tolerancijom i podrškom to prevaziđete. Jednostavno – imaćete razumevanja za drugu stranu i nećete dozvoliti da bilo šta pokvari vaš odnos. Oni koji su usamljeni – ukoliko ste mislili da ste sto posto završili sa prošlošću – ma, jednostavno niste. To ne znači da će se ona aktivirati u ovoj nedelji, ali će vam biti tu non stop u malom mozgu. U međuvremenu, biće nekih interesantnih kontakata, ali sve je to površno, lagano i ne vodi u konkretnija dešavanja.

Posao
Prosto osećate da će se neke situacije „prelomiti“ i da će vas konačno usmeriti u pravcu koji već dugo priželjkujete. U suštini, sve polako dolazi na svoje mesto i već u ovoj nedelji možete imati razgovore koji vam daju uvid da će sve uskoro krenuti da se odvija mnogo intenzivnije i brže nego do sada. U međuvremenu, potrudite se da svoje obaveze obavljate na vreme jer ćete u ovoj sedmici često biti u cajtnotu sa vremenom. Bitni kontakti sa osobama koje smatrate autoritetom i koje vas podržavaju.

Novac
Novčani prilivi nisu bajni tokom ove sedmice, ali ipak ćete uspevati da ostvarite stabilnost. Uspevate da zatvorite više manjih dugovanja.

Zdravlje
Zdravstvena situacija bi trebala da krene ka znatnijem poboljšanju, pogotovo kod starijih Jarčeva. Mlađi se, standardno – osećaju prilično dobro.

VODOLIJA

Hrana
I dalje ste u periodu kada vam je baš neophodno da vodite računa o svojoj ishrani koja mora biti umerena, ali u isto vreme raznovrsna. Lagani i hranljivi obroci koji bi trebali da budu sačinjeni od većeg procenta povrća, sa malo mesa. Jedite što više voća.

Ljubav
Jaki nemiri postoje unutar vas, i ove ćete sedmice sa posebnom pažnjom pratiti svaki partnerov korak i meriti svaku njegovu izgovorenu reč. Neke nejasne sumnje vas okupiraju i ne možete da odredite da li one imaju realnu osnovu ili su samo jedan od vaših strahova. Povucite ručnu kočnicu ukoliko budete želeli da krenete u neki napad ili optužbe. Sačekajte. Oni koji su usamljeni imaju jako lepe kontakte i komunikaciju sa osobama koje nisu blizu njih ili koje upoznaju prilikom putovanja. No, vi i dalje imate mogućnosti da uđete u tajnu emotivnu priču sa osobom koja je zauzeta, ali sa kojom vas rade jake strasti i sa kojom imate osećaj da se poznajete minimum tri života unazad...

Posao
Povremene tenzije u odnosu sa nadređenima i autoritetima koje su bile prisutne u prethodnom periodu, sada se stišavaju. Ne samo to nego ćete tokom ove sedmice verovatno sa njima sesti i porazgovarati o nekim promenama i realizaciji planova koji bi trebali da se aktiviraju u skorijem narednom periodu. Neke od tih promena vam se baš i ne dopadaju, ali ste svesni da su one neophodne i jasno vam je da će vremenom dati prave rezultate. Povoljne vesti vam dolaze sa više strana, novi poslovni kontakti.

Novac
Nije vam drago što su se neke obaveze nakupile i što ćete ove sedmice morati da ih čistite. No, ako je za utehu – imaćete vrlo solidne prilive.

Zdravlje
Bićete povremeno napeti i nervozni i sigurno je da ćete imati problem sa spavanjem. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

RIBE

Hrana
Još jedna sedmica u kojoj će kvalitet vaše ishrane zavisiti od vašeg raspoloženja. Uglavnom jedete preko volje, čisto da ne biste bili gladni. No, zato kada su grickalice i slatkiši u pitanju – tu trenutno ne možete i ne uspevate da se kontrolišete.

Ljubav
Mlad Mesec u polju emotivnih partnerstava označava da ćete sa voljenom osobom ući u novu, povoljniju fazu. No, obzirom da je ovo dešavanje na samom kraju sedmice, jasno vam je da su pred vama dani koji će i na dalje biti promenljivi, čas vas radovati, a čas terati u nervozu i razmišljanja. Ipak, može se doći u sklad, samo sa malo truda i bolje komunikacije. Ukoliko ste slobodni udvara vam se osoba sa kojom imate manju razliku u godinama (bilo u plus ili u minus) i za koju nekako intuitivno osećate da bi mogla da vam donese stabilnost i emotivni mir. Ulazite u period kada postoje mnogo veće šanse da se sredite i smirite po pitanjima ljubavi.

Posao
Jasno vam je da ćete morati da zauzmete stav po nekim pitanjima i da ne odstupate od njega. Ukoliko je bilo problema u poslovnom segmentu, naročitu u odnosu sa pretpostavljenima – sada ste u periodu kada se može pronaći rešenje ili dogovor. Odnos sa kolegama je i dalje vrlo promenljiv – u jednom momentu korektna saradnja, u drugom nerazumevanje i napetost. Drugi se previše oslanjaju na vas i previše očekuju da vi sve „ispeglate“ i sredite – to vam donekle prija, ali vas i jako umara.

Novac
Za planove koje imate i želite da ostvarite jasno vam je da nemate dovoljnu finansijsku potporu. Neki od vas će ozbiljno početi da razmišljaju o uzimanju kredita.

Zdravlje
Rešićete neke sitnije zdravstvene probleme koji su se aktivirali u prethodnom periodu. Stariji pripadnici znaka mogu imati manjih problema sa venama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs