Najveće "dramske umetnice" u trudnoći: Jarčice imaju ispade besa, Ribe neprekidno paniče...

Nije svaka trudnoća ista! Pa tako ni svaka trudnica. Za neke je to zaista drugo stanje pa ne mogu do kraja ni da uživaju u svojoj trudnoći. Ovih pet znakova reaguje na svoj način, a svi ostalo moraju oko njih da trpe.

.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca inače su jako organizovane osobe – ali u devet meseci trudnoće pate zbog svoje naravi (i svi oko njih). Sve mora biti savršeno, jer i kod najmanje sitnice planu poput vulkana. To nije naporno samo za buduću majku, već i cela porodica pati zbog njenih čestih promena raspoloženja i besnih ispada.

Ribe

Ribe su neverovatno brižne i emotivne, pa ne mogu da prestanu da misle na maleno čudo u svojoj utrobi. Zbog toga stalno odlaze kod lekara (za svaki slučaj), maltretiraju sve oko sebe pitanjima u vezi deteta i trudnoće, a doktor "Google" je stalno u akciji. Ta stalna preterana briga otežava Ribama uživanje u trudnoći.

Ovan

Za vreme trudnoće ste mnogo sigurniji nego inače. Sve znate bolje od drugih i ne dopuštaš prijateljima i članovima porodice da vam nešto kažu, a kamoli daju neki savet. Zbog toga trudnice rođene u znaku Ovna često se raspravljaju s drugima i često su u stresu zbog neslaganja sa svima.

Rak

Kad su trudne, žene u znaku Raka postanu jako osećajne. Od „Juhuuu, život je tako lep!“, pa do „O, Bože, kako ću to izdržati?!“, jako je malo praznog prostora. Stalne izmene kuknjave i ekstaze idu većini na živce.

Devica

Device su ekstremno dobro organizovane. Sve što je vezano za dete obavićete mnogo unapred. U vašem kalendaru će se retko pronaći prazno mesto. Ako dođe do nečeg neplaniranog, to vas potpuno izbaci iz takta – onda se pod svaku cenu pokušavate da se vratite na zacrtani put. Stalni pritisak nije nimalo ugodan…

Izvor: miss 7