U novoj sedmici zvezde poručuju: Rakove čeka velika promena, Device da "smire strasti", a Jarčevi da se čuvaju povreda

Sedmica pred nama donosi dosta uzbuđenja i turbulencija, naročito za pojedine znake horoskopa. Ali, krenimo redom!

.

OVAN

Hrana
Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite velike promene i zaokrete po pitanju ishrane. Pravi je trenutak da probate nešto novo – nove kuhinje, nove začine, nove recepte, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.
Ljubav
Uran ove nedelje napušta vaš znak, ali to ne znači da je sa turbulencijom u emotivnim ili bračnim konekcijama sada završeno. S jedne strane, vi ste željni slobode, željni promena, željni nesputanog života, pa vam ulasci u neke paralelne odnose neće predstavljati nikakav problem. S druge pak – Uran ulazi u partnerovo polje promena, kriza, strasti, pa će i vaše voljeno biće biti sklono da traži „hleba preko pogače“...Kuda će sve ovo odvesti, ostaje nam period od narednih šest meseci da vidimo, a vama jedna topla preporuka – držite se dobro, polećemo! Slobodnim Ovnovima je odlično i samo neka tako nastavi. Ne razmišljajte da li će se priče koje započinjete pretvoriti u nešto ozbiljnije, neka vas događaji nose!
Posao
I poslovno – krećemo u sveopšte promene! Sve ono što je do sada kočilo, otkočiće se, ali na takav način i takvom brzinom da će vam biti potrebna sva vaša prilagodljivost da se ne pogubite totalno. Sve ono što vam dođe u ovom periodu čupa vas iz korena i „prebacuje“ na neko drugo mesto, na ono na kojem zaista morate i trebate da budete. Ako popijete otkaz (ili ga sami date), vodite se onim – ovo je potrebno, jer me čeka nešto potpuno drugačije. A da vas čeka, čeka vas. Pustite sudbinu neka vas vodi..
Novac
Novac će i dolaziti i odlaziti potpuno van vaše mogućnosti kontrole. Iznenadni prilivi, ali isto tako neočekivani troškovi....
Zdravlje
Mlađim Ovnovima stoji dobra energija, polet i želja za pokretom. Stariji neka češće kontrolišu pritisak i krvne sudove. Promene u načinu ishrane donose vam dobrobit.

BIK

Hrana
I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će u potpunosti preći na „letnji režim“ i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će neko drugi shvatiti da pod hitno mora da uvodi novitete da bi se osećao dobro.

Ljubav
Ni do sada vaši partnerski odnosi nisu bili bajni, a od ulaska Urana u vaš znak i njegovog kvadrata sa Marsom, planetom „onih preko puta vas“ tek ulazite u period kidanja, suočavanja, preispitivanja. Vreme je da se na neke priče stavi oznaka „the end“, vreme je da se neke druge iz korena menjaju, ali je isto tako vreme i da neki od vas potpuno neočekivano i na iznenađenje svih – zakorače u zajednički život. U prevodu – sada može da se desi sve, i još malo preko toga. Ove nedelje je i mlad Mesec u vašem znaku – Bikovi ulaze u novu životnu fazu, a gde će sve ta faza da ih odvede.....to ćemo nestrpljivo čekati da vidimo...Slobodni – eventualno preko posla nešto, onako – više avantura i flert nego prava ljubav....
Posao
U vašem su znaku Sunce, Merkur, Uran ali i mlad Mesec, tako da je pravi trenutak da se pokrećete, aktivirate, delujete! Mars ulazi u vaše polje karijere, pa nekima od vas već „mirišu“ velike poslovne promene, koje će naravno (a kako bi to kod vas bilo drugačije) biti obojene žurbom, nervozom, intenzitetom. U ovoj nedelji ste kao pomereni iz ležišta, pa ćete čas funkcionisati savršeno, čas imati osećaj da vam situacije izmiču iz ruku u potpunosti. Samo polako, navići ćete se već, ne brinite!
Novac
Sedmica pred vama je dobra za zaradu, a pojedinci bi mogli baš lepo da se opare. Malo samo zakočite kada je kupovina u pitanju i sve će biti u redu.
Zdravlje
Mogli biste imati manjih problema sa probavnim traktom i varenjem. Kao što je to već navedeno na početkuk teksta – promene po pitanju ishrane su zaista više nego dobro došle.

BLIZANCI

Hrana
Imate „zdrav“ apetit ovih dana i uživaćete u svakom zalogaju. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane. Neophodno vam je sveže povrće.
Ljubav
Natovarila se gomila planeta u vašem polju tajni, između ostalih – i Merkur koji vlada vašim znakom, pa nije ni čudo što će neki od vas, naročito preko poslovnog segmenta, biti u iskušenju da malo „šaraju“ ili makar flertuju sa strane. Odnos sa emotivnim partnerom pokazuje tendenciju da se smiruje, ali je za to potreban obostrani trud i dosta strpljenja. Izbacite tvrdoglavost i sujetu iz vaše komunikacije i sve će ići neuporedivo lakše. Vas slobodne i dalje „hoće“ nove emotivne prilike, ali neće biti ništa čudno ukoliko baš u ovoj sedmici nastavite jedan prekinut kontakt ili obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom. Doduše, ne verujem da će vas ovo nešto naročito dugo držati, ne želite da se vraćate korak unazad.
Posao
Malo opreza početkom nedelje, jer će biti dosta nervoze u poslovnom okruženju. Moguće su neočekivane situacije, rasprave ili čak prekidi odnosa sa saradnicima iz inostranstva. U svojoj glavi imate mnogo planova i ideja, a neke od njih ćete od ovog perioda početi polako i da realizujete. Ukoliko ste privatnik – sledi vam obnova saradnje sa bivšim poslovnim partnerom. Takođe, neki od vas su u vrlo ozbiljnim pripremama da se osamostale i pokrenu sopstveni biznis. Samo polako, ne žurite.
Novac
Ulazak Venere u znak Raka i vaše polje koje vlada finansijama doneće vam bolje prilike za zaradu, ali i lakšu mogućnost da rešite neke obaveze i dugovanja.
Zdravlje
Dobar trenutak bi bio da, ukoliko ste stariji pripadnik znaka, prekontrolišete stanje svog organizma. Kod mlađih – varenje, grlo.

RAK

Hrana
Ova sedmica je prosto savršena da, ukoliko vam je to želja, nabacite pet kilograma....Ako vam to baš i nije namera, onda vam je jasno šta morate činiti – povući ručnu kočnicu kada su slatkiši u pitanju i truditi se da odolite hedonističkom raspoloženju koje će vas preplaviti.
Ljubav
Do polovine sedmice iskušenje u vidu osobe koju ste upoznali preko kolega ili prijatelja, ili pak preko društvenih mreža, biće prilično jako. Nezgodno je što je u tom periodu odnos sa stalnim partnerom prožet nervozom i povremenim burnim momentima, pa će neki od vas lakše pronaći opravdanje za sebe i upustiti se u čari tajnog odnosa. Nije mi namera da morališem, ali prosto – budite svesni da takvi postupci imaju svoje posledice, pre ili kasnije. Slobodni će jedva dočekati ulazak Venere u svoj znak, jer je to zvanično početak perioda kada će simpatije koje gajite prema nekom imati mogućnosti da se realizuju. U svakom slučaju, dani pred vama su lepi za uživanje, za opuštenost i neke divne momente.
Posao
Velike promene dolaze na dnevni red od ove sedmice. Uran koji je sedam godina boravio u vašem polju karijere i verovatno vam mnogo puta testirao živce do krajnjih granica, seli se u vaše polje budućnosti, podrške, prijatelja. I mlad Mesec u istom polju pred Rakovima najavljuje početak nove poslovne faze u koju ste upravo zakoračili. Par napetih momenata na početku sedmice, a nakon toga sledi vam opušteno funkcionisanje, nove prilike za saradnju koje se pojavljuju i mnogo bolje raspoloženje.
Novac
Sa Venerom u polju ličnosti privlačićete novac, ali ćete isto tako biti i široke ruke. Pokušajte da pronađete balans.
Zdravlje
Na prvom mestu – potrebne su promene u načinu ishrane. Takođe, biće vam osetljivo grlo i pluća. Starijim Rakovima – proverite žuč i jetru.

LAV

Hrana
Još jedna „neugodna“ nedelja, bar po vaš probavni trakt i željenu kilažu. I dalje ste u vrlo hedonističkom raspoloženju i očigledno je da previše popuštate sebi. Pokušajte da razmislite šta je to što radite pogrešno i da napravite neke „rezove“.
Ljubav
Ulazak Marsa u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka itekako može da razbije statičnost koja već dugo funkcioniše u vašim bitnim relacijama. Sad, nisam baš sigurna da ste želeli da se stvari promene na ovakav način – da vas i partnera uvedu u nervozu i naprasitost, ali sad šta da se radi. Potrudite se da više vremena provodite sa voljenom osobom, a da se manje opterećujete poslovnim dešavanjima. Pogotovo nemojte nervozu sa posla donositi u svoju vezu. Ukoliko ste slobodni – vama sledi iznenađenje za iznenađenjem. Nove osobe se pojavljuju preko noći i zaista je teško odlučiti se kojoj od njih dati šansu i pokloniti pažnju. Polako, ne žurite – biće toga još u vremenu koje dolazi!
Posao
I zvanično – eto Urana u vašem polju karijere! Spremite se da ga ugostite u narednih minimum sedam godina! Od ove nedelje – krećemo brzo, krećemo burno....pa dokle stignemo! Takođe, i mlad Mesec je u vašem polju karijere i negde vas obaveštava da vam slede promene posla, pozicije, a nekima i funkcionisanje na više strana. Vi ove sedmice imate želju da menjate stvari iz korena i prosto me ne bi začudilo ukoliko bi neki od vas i dali otkaz. No, ne žurite nigde. Čekajte prave prilike, a biće ih sigurno!
Novac
Novca čas ima, čas nema. Prilivi i troškovi se smenjuju jedan za drugim, a vi nekako uspevate da balansirate. Kako – to samo vi znate.

Zdravlje
Starijim Lavovima – kičma, zglobovi. Mlađima – nervoza, mogućnost povreda. Problem sa ishranom aktuelan je i kod jednih i kod drugih – potrebna je makar blaga rekreacija.

DEVICA

Hrana
Odjednom ćete osetiti potrebu za malo „konkretnijom“ hranom. Iako to vašem stomaku neće baš uvek odgovarati, sa zadovoljstvom ćete navaliti na meso i mlečne proizvode. Od ove sedmice jedete „sve po redu“ – od predjela, supe, glavnog jela pa do slatkiša – ne preskačete ama baš ništa!
Ljubav
Odnos sa emotivnim partnerom će u velikoj meri zavisiti od vašeg raspoloženja, a sigurno je da makar u prvoj polovini nedelje ono neće baš biti stabilno. Nervozni ste zbog nekih situacija na poslu ili ličnih problema, a ne zbog ponašanja voljene osobe, jer je ono u ovom periodu sasvim korektno. Iz tog razloga, pokušajte da podelite svoje probleme sa drugom stranom, da se otvorite....ili se makar potrudite da voljena osoba to ne oseti. Za vikend ćete već biti mnogo smireniji. Što se slobodnih tiče, izvesne su i simpatije i jaka hemija prema jednoj osobi. Iako se zaista može nešto brzinski pokrenuti, ipak je izvesnije da će razvoj ovog odnosa ići laganim, ali stabilnim tempom. Vrlo brzo ćete biti srećni!
Posao
Uran tokom ove nedelje ulazi u vaše polje inostranstva, državnih i javnih ustanova, proširenja poslovanja. Doduše, zbog napetog aspekta sa Marsom koji vlada vašim poljem komunikacije i promena, moguće je da će stvari krenuti u onom pravcu koji ne želite, ili da pak može doći do problema u dogovorima sa saradnicima. Pokušajte da ne odlučujete na prvu loptu i smirujte strasti u sebi. Uran će vas u svakom slučaju odvesti tamo gde priželjkujete, ali možda ne odmah u prvom „pokušaju“.
Novac
Možda ćete dati pare na neko putovanje, kurs, odlazak na seminar, ali za tim novcem nemojte žaliti. Prilivi će biti korektni.
Zdravlje
Nervoza će biti dosta prisutna. Takođe, i dalje su vam jako naglašene mogućnosti za povrede, bilo u saobraćaju, bilo na radnom mestu ili kod kuće.

VAGA

Hrana
Kolebanja apetita su jako naglašena. Takođe, promenljivost u vašoj odlučnosti – čas ste na nekom striktnom režimu ili se zdravo hranite, čas odete u potpuno drugu krajnost i nadoknadite sve ono što ste sebi uskraćivali....
Ljubav
Opa! Evo Urana u vašem polju promena, kriza, strasti, a evo i Marsa – vladara partnerskih odnosa u polju ljubavi! U prevodu – slobodne očekuju iznenadne ljubavne promene, nova poznanstva, odnosi u kojima sve pršti od varnica i koliko god vi tvrdili da vam „nije ništa“ i da ste se samo zagrejali, a ne i zaljubili – i ta ljubav počinje da vam kucka na vrata i to vrlo uporno. Nema šta, moraćete da otvorite, hteli ne hteli. Kukali ste za promenama, a sada kada one kreću, mogu samo da vam kažem – vežite se čvrsto i spremite se za poletanje! Zauzeti – Uran jeste izašao iz vašeg polja partnerstava gde vam je pometnju pravio prethodnih sedam godina, ali posledice su još uvek tu. Zato, ove nedelje – mirno i bez rasprava!
Posao
A na poslu – pomalo nepredvidivo. Može doći do velikih promena u postojećim saradnjama, ali iskreno rečeno – neke od njih mogu i pući pošto već „krckaju“ po šavovima. Dalje, može se dogoditi da vas kontaktira bivši poslodavac ili saradnik i počećete ozbiljno da se zanosite mišlju da ovu priču obnovite. Venera, vaša vladarka ulazi u polje karijere i svojim će vas uticajem čuvati od nekih poteza koji vam ne idu na ruku. Imate mnogo novih ideja i neke od njih sada možete otpočeti i da praktikujete!
Novac
Novac dođe, vi ga lepo prebrojite, duboko uzdahnete....i prosledite ga dalje. I tako iz dana u dan. No, ako je za utehu – makar ga ima da možete da pokrivate troškove....
Zdravlje
Ako ste mlađi – zdravije se hranite, više budite u pokretu. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – obratite pažnju na pritisak. Moguće su i meteoropatske reakcije, i to učestale.

ŠKORPIJA

Hrana
Jedan deo vas strogo vodi računa o tome šta, kada i koliko jede. Drugi pak deo pokazuje tendenciju da se potpuno povremeno razulari i da vas „natera“ da slistite sve što vam dođe pod ruku. Koji će od ova dva dela odneti prevagu? U ovoj nedelji – ni jedan....

Ljubav
E pa, sad je zvanično – od ove sedmice zauzete Škorpije ulaze u dugotrajan vremenski period u kojem će njihove bitne emotivne relacije doći u fazu velikih promena i preispitivanja. Iako će aspekt Urana trajati narednih više od sedam godina (ušao je u vaše polje partnerstava), najintrigantniji period je narednih šest meseci i počinje upravo – sada! Svi odnosi koji su nestabilni, doživeće brodolom i slavno potonuti, kao i oni u kojima partneri ne žele da se promene i napreduju kao par. No, biće tu i lepih iznenađenja – odluka o početku zajedničkog života ili stupanje u brak....pratićemo, pa ćemo videti....Slobodni – ovi aspekti važe itekako i za vas, s tim što su donekle mirniji – očekujte lepa iznenađenja ove nedelje!
Posao
Sve ono što važi za emotivni, važi i za poslovni segment. Neke će Škorpije već u ovom periodu osetiti neodoljivu potrebu da pobegnu od postojećih poslova i možda otpočnu nešto potpuno novo. Druge će samo biti nervozne i čekati da im se pruži prilika da saspu sve što imaju, a onda se okrenu i odu. Najbolje će proći one koje ove dane i ogroman energetski potencijal koji postoji, iskoriste za pokretanje ideja i planova koje im se već duže vreme krčkaju u glavi. Budite kao ove poslednje Škorpije!
Novac
Sami ćete svojim potezima izbijati sebi novac iz ruku. Vrlo ste darežljivi, lako dajete novac na sve i svašta umesto da ga ostavite za ono što vam je zaista potrebno.
Zdravlje
Mogući problemi sa krvnim sudovima, cirkulacijom, pritiskom. Aktuelne i povrede i to na radnom mestu ili kod kuće. Budite obazrivi!

STRELAC

Hrana
Velika fizička aktivnost i trošenje energije tokom ove nedelje, pa će vam zaista biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolja varijanta bi bila da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su vam neophodni i minerali i vitamini.
Ljubav
Mozak vam je previše opterećen nekim brigama, problemima, nedoumicama. Sve to potiskujete, gurate negde u dubinu duše, ali to nećete moći još dugo da radite. Sve ono što vam je već duže vreme teško, počeće da izbija iz vas tokom ove sedmice, naravno – donoseći probleme u emotivnim vezama i brakovima. Kao da polako ulazite u fazu iz koje se ne može dalje na isti način. Stvari se moraju ili menjati iz korena, ili se od njih mora u potpunosti odustati i staviti tačka. Na koju ćete stranu vi i vaš partner – to će samo vreme pokazati. Ukoliko ste slobodni, preko poslovnog segmenta imate jedan izuzetno lep i neočekivan susret, nešto što će vas u potpunosti „dići“ i preplaviti vas zadovoljstvom i srećom.
Posao
Koliko god mislite da niste – spremni ste za promene. Čak i ukoliko pokušate da ih zaustavite, to nećete biti u mogućnosti – one će svakako doći, same od sebe. Vaša poslovna situacija dolazi na preispitivanje i dogodiće se veliki preokreti, ne samo u ovoj nedelji, već i u vremenu koje je pred vama. Ali, ovo je početak. Imaćete probleme sa papirima i dogovorima u ovom periodu, a verovatno i u komunikaciji sa saradnicima. Vi uradite ono što je do vas da bude dobro, a za ostalo – neka se pobrinu zvezde!
Novac
Opterećeni ste materijalnom i finansijskom situacijom i neke stvari iz ovog segmenta vas jako bodu u mozak. Dugovi kao da se gomilaju, umesto da se smanjuju....
Zdravlje
Manji stomačni problemi, naročito starijim pripadnicima znaka. Što se mlađih tiče – jaka nervoza. I jedni i drugi mogli biste da razmislite o promenama u životnim navikama.

JARAC

Hrana
Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebali biste da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju koju trošite.
Ljubav
Mlad Mesec u polju ljubavi i ulazak Urana u isto polje odgovaraju slobodnim Jarčevima. Doduše, moram da primetim da ove pozicije planeta više odgovaraju onima koji žele strast, koji žele nešto neobavezno, slobodno, bez opterećenja nego onim Jarčevima koji baš hoće da se zaljube istinski. Ne izgleda mi da su te prave emocije sada moguće, jer kao da vas sve situacije vuku na potpuno drugu stranu i nameću vam drugačije prioritete. No, ništa ne fali ni dati sebi povremeno na volju i prepustiti se uživanjima, zar ne? A kada bude vreme za pravu ljubav, onda ćemo lako....Ukoliko ste zauzeti – pa, onako. Ništa posebno. Taj vaš odnos trenutno nit smrdi nit miriše. Otaljavate ga nekako, i vi i partner. I to je to....
Posao
Mars je ušao u vaše polje posla, pa će sve izgledati kao da se pokreće. Postoji problem samo što ćete u tom pokretanju svaki čas naletati na neku prepreku ili začkoljicu koju ćete morati da rešavate. Što se više budete nervirali, manje ćete postizati. Presaberite se i samo polako. Ništa ne može pre vremena. I pored ovoga, postoji šansa da tokom ove nedelje rešite neke papirološke zavrzlame ili da dobijete odgovore i informacije koje ste očekivali. Moguć je kraći poslovni put koji će vam koristiti što se kontakata tiče.
Novac
Presipanje iz šupljeg u prazno je vaša osnovna zanimacija ovih dana po pitanju novca. Troškovi uleću bez ikakvog reda i redosleda.
Zdravlje
Slična slika kao prethodne sedmice – i dalje naglašene mogućnosti za povrede, nervoza, a kod starijih – problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

VODOLIJA

Hrana
Vas će uhvatiti takav energetski ciklon da je veliko pitanje kako će se to odraziti na vaše navike po pitanju ishrane. Možete neke navike (i namirnice) saseći u korenu, možete napraviti kompletan zaokret i uvesti nov režim ishrane, a možete i biti neuhvatljivi i u potpunosti varirati po pitanju apetita....
Ljubav
Mars ulazi u vaše polje ličnosti, a Uran u polje doma....O zauzeti, treba li da vam prevodim? Ovu ogromnu energiju možete iskoristiti tako što ćete „živnuti“, što ćete ulepšati odnos sa voljenom osobom, što ćete biti inicijator pozitivnih promena, što ćete obradovati i iznenaditi partnera.....a možete ih iskoristiti i na drugačiji način, pa biti svadljivi, zajedljivi, naprasiti i samo tražiti svađu. Na vama je i na vašim karakterima....Ukoliko ste slobodni, neko će vam uleteti u život i isti vam izvrnuti naglavačke. No, nećete se buniti, suviše ćete biti obuzeti strašću i ludilom koje će vas okupati od glave do pete. Samo neka se uživa i zabavlja.....a da li će trajati ili neće, ma ko će sada o tome da razmišlja???
Posao
Niko živ ne zna kako će se ovi aspekti koji postaju aktuelni odraziti na vas i na vaše poslovanje. Vi ćete biti nepredvidivi, donositi odluke u trenutku, seći bez milosti, svađati se.....Isto tako, vi ćete praviti nove poslove preko noći, pokretati priče koje već duže vreme krčkaju u vama....Prosto rečeno – na svetlost dana iznećete potpuno drugačije vas, sa novim načinom funkcionisanja, novim prioritetima i ogromnom pokretačkom energijom. Hajd pa neka je sa srećom! Jedino mogu da vas posavetujem – budite pametni!
Novac
Troškovi vezani za kuću. Neko će krenuti u veliku čistku, neko će početi da se bavi renoviranjem, a neko će se odlučiti za kupovinu stambenog prostora. Prilivi – tu su, ali se ne zadržavaju dugo....

Zdravlje
Mars u vašem znaku čini vas impulsivnim, neopreznim, žurite i jurite a ne gledate gde. Vodite računa o povredama, posekotinama, opekotinama. Mogući i problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

RIBE

Hrana
Naglašena nervoza....a gde je nervoza, tu su i problemi po pitanju ishrane. Vi ćete jednog dana jesti sve što vam padne pod ruku, jer će napadi gladi biti ogromni. Već u sledećem – funkcionisaćete na dva lista zelene salate i jednoj jabuci. Sve vam zavisi od raspoloženja....
Ljubav
Period nestabilnog funkcionisanja u vezama i brakovima i dalje je dosta naglašen. No, ulaskom Marsa u vaše polje podsvesti i tajni, kao i Urana u vaše polje komunikacije, problemi se mogu dodatno produbiti, pogotovo ako vi u nekom momentu odlučite da se malo „zabavite“ sa strane. Takođe, ove nedelje neke partnerove tajne mogu izaći na videlo, što tek ne bi bilo dobro. U prevodu – napeto, nesigurno, nervozno. Što se tiče slobodnih Riba, vi možete odlučiti da krenete u neku kombinaciju ili tajnu šemu sa osobom koja je zauzeta. Isto tako – neke vam nove osobe mogu ušetati u život (možda je bolji izraz – bupnuti vam u život), ali za sada ništa od ovoga ne pokazuje mogućnost ozbiljnije emotivne priče...
Posao
Neke situacije na poslu vas zaista mogu mučiti i opterećivati – bilo da je u pitanju papirologija, rešenja, dozvole, ili pak komunikacija sa saradnicima. Ni u jednom momentu nećete moći da se opustite i tenzija u vama mogla bi splasnuti tek u danima vikenda. Ne dozvolite da vam oni sa kojima radite unose nervozu, ne padajte na provokacije i nemojte konstantno preispitivati svaki svoj potez. Mala je verovatnoća da postoji neka greška kod vas, više je izvesno da drugi pokušavaju da na vas svale odgovornost.
Novac
Bitno je da će vaši prilivi biti korektni. E sad, što će vas troškovi hteti ove nedelje, šta da se radi. Doduše, jedan veliki deo novca će otići na vaše zadovoljstvo....
Zdravlje
Jedino što će vam zaista smetati jeste nervoza koje ćete se teško rešiti. Razmislite da krenete sa nekom rekreacijom...

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs