Astro

Ako vam se sviđa jedan Ovan ili Lav, otkrijte na kojim mestima ih možete sresti

Nismo vidoviti i ne znamo gde se tačno krije vaša srodna duša, ali ono što znamo jeste da u zavisnosti od njegovog horoskopkog znaka velike su šanse da će posetiti jedno od ovih mesta. Zato se povremeno uputite na sledeće destinacije i recite nam da li smo bili u pravu.
09.02.2018. - 18:00h
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ovan
Na putovanju, bandži džampu, raftingu....Budući da su osobe rođene u ovom znaku avanturisti koji ne mogu dugo da miruju na jednom mestu, skloni su adrenalinskim hobijima, putovanjima i sličnim stvarima.

Bik
U novom zanimljivom restoranu, na zanimljivom predavanju kako da unaprede život ili na kursu kuvanja....Jer bikovi su strpljivi, stabilni i topli ljudi ali i veliki gurmani .

Blizanci
Na večeri stand up komedije, zabavi, a možda čak i u zastoju u tramvaju. Blizanci imaju vrlo razvijen smisao za humor i vole da zasmejavaju ljude a njihov šarm nikad ne ostaje neprimećen.

Rak

Preko zajedničkih prijatelja, na poslu, komšiluku... Rakovi su oprezni kada je u pitanju ljubav i boje se da budu odbačeni pa teško da ćete ikad s njim završiti na blajnd dejtu ili da će vam prići u zadimljenom klubu.

Lav
Oni su kraljevi džungle...i dejting portala. Strastveni su, dominantni i to ne kriju. Vole lov, a najdraža „safari zona“ im je upravo internet.

Devica
Na predavanju, kursu jezika ili nekoj vrsti usavršavanja. Device su inteligentne, ambiciozne, pedantne i disciplinovane, a takve osobe ih i privlače.

Vaga
Na degustaciji vina ili domaćih sireva, promociji skupog parfema ili nove, zanimljive knjige.... Vage su veliki romantičari u duši i ljubitelji lepih zanimljivih stvari.

Škorpija
U teretani, na karaokama,na maratonu, u noćnom klubu ili u seks šopu. Škorpije su jako strastvene i i ne boje se da priđu osobi koja ih zaintrigira.

Strelac
U prvom redu na nekom muzičkom festivalu. Pitajte ga za ples! Strelac je pozitivac koji obožava život.

Jarac
Na proslavi deset godina mature ili ulici – on je vaš nekadašnji sused. Jarčevi su zabavni ali ne vole da prilaze nepoznatim devojkama. Na prvi pogled nedodirljivi, ali ustvari su stidljivi. Izbjegavaju rizik odbijanja pa će radije flertovati s devojkom koju znaju od ranije.

Vodolija
Volontirajući u azilu ili domu za nezbrinutu decu. Velikodušni su i empatični, a svoju kreativnost i energiju koriste tako da pomažu drugima.

Ribe
Na kursu salse, ronjenja ili nekom perfomansu. Ribe su izuzetno osećajne, strastvene i sklone umetnosti.

Izvor: cosmopolitan.rs