Najbolje i najgore osobine znakova u vezi

Ulazak u ozbiljnu vezu obično znači prihvatanje svih partnerovih vrlina i mana, makar nam ovo drugo bilo prilično teško. Ali, svako ima mračnu stranu, što je potpuno normalno, ali na njoj treba raditi - kao i na vrlinama.

.

Evo koje su pozitivne i negativne strane svakog zaljubljenog horoskopskog znaka:

Ovan

Zaljubljeni Ovnovi direktni su i iskreni u svojim namerama, jer nemaju vremena da igraju igrice i prave se nedostupnima. Ako im se neko sviđa, to će mu odmah dati do znanja.

Negativno: Ovnovska narav je prilično teška i uvek sebe stavljaju na prvo mesto. Njihova ultimativna reakcija na sve negativno je bes, jer imaju osetljiv ego i ne znaju kako drugačije da reaguju.

Bik

Bikovi su uvek spremni da planiraju i da izgrade zajednički život s partnerom. Odani su i predani, pa im nije problem da vode računa o svakodnevnim sitnicama, jer su stabilni i praktični.

Negativno: Obožavaju sigurnost i komfor, pa neočekivane stvari vrlo lako uzdrmaju i naruše njihovu rutinu.

Blizanci

Kada osećaju da se mogu opustiti, Blizanci su vrlo zabavni sagovornici i žele da saznaju sve o partneru. Otvoreni su za učenje i obožavaju uzbudljive avanture, zavođenje na dnevnoj bazi i provođenje vremena s partnerom u zabavi.

Negativno: S obzirom na to da su promenljiv vazdušni znak, Blizanci često stvari prepuštaju slučaju. Iako se lako posvađaju, ne vole drame, pa čekaju partnera da reši probleme. Takva pasivnost nije dobra u ozbiljnim vezama.

Rak

Zaljubljeni Rakovi otvoreno dele s partnerom svoje osećanja, a ako su povređeni ili uzrujani, neće ćutati. To je vrlo dobra osobina, jer upućuje na to da je ovaj znak spreman da se baci na rešavanje problema. S Rakom će partner uvek osećati da je pažen i mažen.

Negativno: Iako su nežni i pažljivi, Rakovi imaju tvrdu "ljušturu". Čak i ako ste jako povezani s nekim Rakom, on nekad ne voli da govori kako se tačno oseća, jer želi da zaštiti ranjivu stranu svoje ličnosti.

Lav

Lavlja sklonost drami u novim vezama prelazi u divne romantične gestove. Kada su zaljubljeni i predani, njihov ego miruje. Dragu osobu će obasipati darovima, lepim rečima i znakovima pažnje.

Negativno: Lavovi vole da se sve vrti oko njih i ako ne dobijaju istu količinu pažnje koju daju, nastaju problemi. U takvim situacijama sebe će gledati kao žrtvu koju se iskorišćava, piše Net.hr.

Devica

Kada je Devica u uravnoteženoj vezi, pažljiva je i predana i sve je u najboljem redu. Njena sklonost kritici je smanjena, a sklonost zapažanju detalja iskorišćava da bi vezu učinila još boljom.

Negativno: Kao i svi promenljivi znakovi, Devica nije dobra u konfrontacijama i sukobima. Zna dobro da komunicira, ali neretko probleme stavlja pod tepih.

Vaga

Zaljubljene Vage su odlični partneri koje odmah rešavaju eventualne probleme. Mirne su, ali šarmantne i vole da provode vreme s voljenom osobom.

Negativno: Ovo je znak koji uvek pokušava da nađe balans u svom životu i zna da bude vrlo neodlučan.

Škorpija

Nema toga što Škorpija neće napraviti za osobu koju voli. Ovo su jedinstveni, intenzivni partneri koji žude za potpunom predanošću, a to traže i od druge strane.

Negativno: Na svet često gledaju kao na mračno, opasno mesto, a na život nešto s čim se treba konstantno boriti.

Strelac

Optimistični i otvoreni, Strelci u vezama obožavaju s partnerom da istražuju nova mesta, kulture, da upoznaju nove ljude. S njima nikada nije dosadno i uvek su spremni za diskusije o različitim temama.

Strelci su, takođe, promenljiv znak, pa znaju da budu neodlučni i nedosledni. Vole slobodu i promene, pa u jednom trenutku mogu delovati hladno, dok su u drugom opet strastveni i zainteresovani.

Jarac

Jarci su oprezni kada je o ljubavi reč, ali kada vole, onda ruše zidove i postaju pažljivi, posvećeni i pouzdani. Svaki trenutak s partnerom žele da iskoriste na najbolji mogući način i veza im je na prvom mestu.

Negativno: U odnosu koji im je važan mogu se ponašati kao šefovi, jer vole da drže kontrolu nad situacijom.

Vodolija

Zaljubljene Vodolije su pronicljive i intuitivne, i traže originalne načine kako da se još više približe partneru. Često su emocionalno blokirani, ali kada im neko puno znači, otvaraju se i poveravaju.

Negativno: Ovi ekscentrici Zodijaka prilično su kompleksnog karaktera i ne vole lance i okove u vezama.

Ribe

Ribe, kao zadnji znak Zodijaka, imaju u sebi malo od svakog znaka, što ih čini mudrima i saosećajnima. Predivni su partneri koji će sve učiniti za voljenu osobu, jer tako funkcionišu i vole bezuslovno.

Negativno: Ribe su vodeni znak, ali i promenljiv, podložne su osećanju povređenosti, piše Net.hr, a prenosi N1.