Blizanci u novoj nedelji osetljivi na kritike, slobodne Ovnove neko “opija”

Šta planiraju zvezde sa vašim horoskopskim znakom tokom sedmice od 5. do 12. februara.

.

OVAN

Hrana
Polako počnite da pripremate širu garderobu, jer će vam svakako vrlo brzo zatrebati. Kao da vas sa svih strana mame slatki i slani zalogaji, a vi ne možete da im kažete „ne“. Još ako je uz dobar ručak ili večeru i neko fino vince....e onda je slika uživanja potpuna....
Ljubav
Ovnovi koji su u dužim emotivnim vezama počeće ozbiljno da se bave razmišljanjima u pravcu ozvaničenja odnosa ili makar početka zajedničkog života. Nemam nameru da vas zadržavam i sputavam, ali možda ovaj period i nije toliko povoljan za donošenje tako važnih odluka. Ipak sačekajte još neko vreme, čisto da budete sigurni sto posto u svoje namere. Onima u braku – neke sitne trzavice u ponedeljak, čisto da započnete ovu sedmicu u „velikom stilu“. Ostatak ovog perioda je korektan i miran. Slobodne Ovnove će neko da opije, da zanese, toliko će se zaljubiti da neće znati gde je desno, a gde levo. Da li će doći do konkretizacije odnosa i početka veze, to je još pod znakom pitanja....
Posao
Vaš vladar Mars je tokom ove nedelje u kvadratnom aspektu sa Neptunom, pa se vama lično ne savetuje da idete nekim „zaobilaznim putevima“ kada je posao u pitanju. S druge strane pak, ovaj aspekt može vam doneti nesigurnost i zabrinutost, pogotovo ako neko iz vašeg okruženja širi neistine o vama ili pokušava da vam potkopa ugled. Potrudite se da budete maksimalno ažurni i da svoje obaveze izvršavate čim dođu na dnevni red, jer možete zaboraviti nešto značajno, što će vam napraviti problem.
Novac
Novac će vam ove sedmice sam kliziti iz ruku i imaćete osećaj da ne možete da ga zadržite. Pojavljivaće se troškovi, računi koje morate regulisati, a stoji mogućnost i da neke pare izgubite...
Zdravlje
Čuvajte grlo i pluća, jer su posebno osetljivi ove sedmice i očas posla od lake prehlade možete navući bronhitis. Takođe, stoje vam mogućnosti za alergije, čak i trovanje hranom i stomačne viruse.

BIK
Hrana
Ove nedelje ste baš, baš dobro raspoloženi da uživate u hrani na svakom mestu i u svakoj prilici. Naglašen hedonizam, naglašena naročito potreba za slatkišima, mada nećete ni ostalim namirnicama reći ne. Bar da ste u nekom jačem pokretu i akciji, pa da imate gde da se trošite....

Ljubav
Slobodni Bikovi se mogu vrlo fino zagrejati za nekog, moguće za osobu koju upoznaju preko posla ili preko nekog od kolega. Očigledno je da i druga strana reaguje na vas, ali bih vam ovom prilikom ipak savetovala nešto više opreza pre nego što se zatrčite u ljubavnu priču. Naime, nešto lošija pozicija planeta na nebu govori o tome da ova osoba možda nije u potpunosti iskrena, da nešto krije od vas, ili da pak vi očekujete previše....Samo iz tog razloga – ukoliko je to moguće, ne prepuštajte se baš celim srcem....Ukoliko ste zauzeti – moguće je da i vi i partner u ovom trenutku pokušavate da izazovete ljubomoru jedno kod drugog. Ne znam zbog čega to radite i zašto kvarite trenutni, dobar odnos...
Posao
Ne držite se čvrsto za neke planove, jer je moguće da ćete tokom ove sedmice morati da ih promenite i prilagodite se novonastalim okolnostima. Niste sigurni na koji način da shvatite i protumačite poteze poslovnih partnera i saradnika i razmišljate da li postoje neki skriveni motivi sa njihove strane, koji vam ne idu u korist. Dosta toga vam u ovoj nedelji može biti obećavano, a jako malo ispunjeno, pa se više oslonite na sebe, nego na druge. Očekuju vas i neki manji, ali nervirajući problemi sa dokumentacijom.
Novac
Nije baš najpogodniji period niti da se bavite nekim ulaganjima, a mogli biste i po pitanju ličnih troškova da malo povučete ručnu kočnicu. Neko ko vam duguje pare, izbegava odgovor kada će ih vratiti....
Zdravlje
Mogući su problemi sa probavom, naročito kod starijih Bikova. Trebalo bi da neke namirnice izbacite iz jelovnika. Kod mlađih – mogući hormonski disbalans.
BLIZANCI
Hrana
Stomak vam je nešto osetljiviji ove sedmice, a sa druge strane – vi ste postali totalno neumereni i samo gledate šta ćete da pojedete. Potrudite se da namirnice koje koristite za pripremu obroka budu sveže i kvalitetne, ali ih za svaki slučaj i dobro termički obradite...
Ljubav
Ukoliko ste u vezi – smatraćete da je parner previše kritički nastroje, da vas opterećuje i da vam non stop drži pridike, a da za tako nešto nema pravog razloga. E sad, pitanje je koliko ste objektivni po ovom pitanju, pošto se mora priznati da se vi, sa partnerove tačke gledišta, ponašate prilično neodgovorno i neozbiljno. U suštini, najbolje bi bilo da pronađete „zlatnu sredinu“ i da pokušate da oboje izađete nešto više u susret jedno drugom. Što se tiče slobodnih Blizanaca, možete se zainteresovati za osobu koja je starija od vas, ali koja vas neodoljivo privlači nekom svojom mističnošću i izraženom seksualnošću. Dokle god ne očekujete ništa previše ozbiljno, svakako ćete uživati u dešavanjima sa ovom osobom.
Posao
Pripremite se unapred da vam ova sedmica neće biti ni malo lagana. To ne znači da će u njoj biti nekih strašnih dešavanja i velikih problema, ne. Pre označava da ćete se iscrpeti u obavezama na dnevnoj bazi, da ćete morati da se prilagođavate okolnostima ili zahtevima onih sa kojima sarađujete i da ćete morati da održavate jedan jak tempo, sve vreme fokusirani na ono što radite, da ne biste pogrešili. Naročitu pažnju obratite na dokumentaciju, a u dogovorima budite spremni na kompromisna rešenja.
Novac
Potrošićete više nego što ste planirali, a imaćete problem sa naplatom potraživanja, tako da vam je ova sedmica pomalo finansijski nestabilna.
Zdravlje
Sem načina ishrane, stariji Blizanci bi trebali i da obrate pažnju na urogenitalni trakt. Mlađi će se uglavnom osećati dobro.

RAK
Hrana
Bilo bi divno kada biste sa svog menija u potpunosti tokom ove nedelje izbacili kolače, torte, slatkiše, ili se makar trudili da ih zamenite zdravijim alternativama –voćem, svežim ili sušenim. Potrebno vam je više povrća, naročito onog zelenog – spanaća, zelene salate, brokolija, blitve...
Ljubav
Neko vas baš lepo intrigira i zanima, iako o ovoj osobi ne znate mnogo, a ni ona se ne trudi da vam da neki veći uvid u svoju ličnost i dešavanja kod sebe. Možda ne krije ništa od vas, nego je po prirodi pomalo zatvorena, ali za svaki slučaj ne biste trebali da pravite „račun bez krčmara“ i da već sebe vidite u srećnoj emotivnoj priči sa svojom srodnom dušom....Pustite neka se sve ovo razvija polako, a vreme će pokazati da li se oko ove osobe zaista vredi truditi....Takođe, Rakovima koji su slobodni može da se dopadne i neko sa kim su u kontaktu preko društvenih mreža. Ukoliko ste zauzeti, nemate neki savršen odnos trenutno, ali uspevate da se uklapate kada je to potrebno. Vežu vas zajednički interesi i planovi.
Posao
Ove sedmice pokušajte da budete nešto taktičniji, prvenstveno kada su dogovori u pitanju. Sa kolegama odnos nije savršen, ali uz malo kompromisa – svaki dogovor je moguće napraviti. Neke novosti i informacije dolaze do vas, ali je pitanje sada da li se na njih možete u potpunosti osloniti, pa slavlje ostavite za drugu priliku – kada dobijete zvaničnu potvrdu da je ovo tačno. Ukoliko sarađujete sa strancima, može doći do manjih problema sa dokumentacijom ili dozvolama koje su vam potrebne.
Novac
Povećanje troškova, naročito onih vezanih za kuću i za mlađe članove porodice. Kod privatnika takođe jači odliv finansijskih sredstava.
Zdravlje
Ukoliko imate probleme sa holesterolom ili šećerom, u ovim biste danima trebali da povedete više računa o sebi ili da odete na kontrolu kod lekara.

LAV
Hrana
Nešto jači apetit sleduje vam i ove sedmice, i čak iako ste na nekoj dijeti, nećete moći da je ispoštujete i održite. Pokušajte da jedete hranu koja nije puno kalorična, a koja će ukloniti osećaj gladi – kokice, piletinu, ćuretinu, puno svežeg voća, naročito jabuka.
Ljubav
U emotivnim vezama i brakovima postoje istovremeno vrlo intenzivna osećanja prema voljenoj osobi ili partneru, ali postoje i problemi koje ne možete zanemariti i praviti se da ih nema. Sve ovo vam može donositi da se povremeno osećate nesigurno i preemotivno, slabo, dok ćete imati i druge faze u kojima ćete pokušavati da nametnete svoju volju i gospodarite. Ova nestabilnost će potrajati tokom cele sedmice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, misli vam se često okreću prema jednoj osobi, ali trenutno ne vidite način da se odnos pokrene u jačoj meri ili konkretizuje. Moguće je da je ova osoba udaljena od vas ili da u ovom periodu ne postoji mogućnost za češće susrete ili komunikaciju.
Posao
Osećate se zarobljeno u nekim okolnostima, poslovima, dogovorima – koje u ovom trenutku niste u mogućnosti da promenite. Stvari izgledaju nerešivo samo na prvi pogled, moguće je da ćete neke od zastoja i blokada i uspeti da prevaziđete tokom sedmice u koju ulazimo. Takođe, povećan obim poslova i obaveza donosiće vam da po mnogim pitanjima žurite, a biće teško ispoštovati vremenske rokove koji su vam dati. Kratkotrajni problemi sa dokumentacijom ili dogovorima mogu biti rešeni za par dana.
Novac
Na neke troškove niste računali, i sada morate da opteretite svoj budžet da biste ih zatvorili. Nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali, naročito ako radite neke usputne, dodatne poslove.

Zdravlje
I dalje ste u periodu energetskog pada, koji je sada još više izražen. Stariji Lavovi neka obrate pažnju na srce i pritisak, ali i na probleme sa bakterijama u mokraćnim kanalima.

DEVICA
Hrana
Društveno ste aktivni, svaki čas ste na nekim zakuskama, ručkovima, slavljima – i nije ni čudo što počinjete da primećujete da obilje slatkih i slanih zalogaja u kojima uživate, već ostavlja traga na vašoj liniji. No, ne treba zanemariti ni da vam je varenje problematično.
Ljubav
Moguće je da će u vašem emotivnom ili bračnom životu doći do nekih neusaglašenosti sa voljenom osobom, pogotovo ako ste oboje u ovom periodu prilično zauzeti i retko provodite vreme jedno s drugim. Bilo razloga za to ili ne, i kod vas i kod partnera češće će početi da se javljaju znaci ljubomore i sumnje u iskrenost druge strane. Nemojte ćutati o stvarima koje vas muče, potrebno je da razgovarate i prevaziđete ove momente. Ukoliko ste slobodni, a postoji osoba koja vam se dopada, morate pronaći pravi način da joj to i pokažete. Problem je u tome što ćete vi ili preterivati, pa opsedati porukama i pozivima drugu stranu, ili pak ići u drugu krajnost i čekati da vaša simpatija sve sama shvati i pokrene...
Posao
Čini vam se da neke stvari idu suviše sporo i uporno ćete pokušavati da ih „pogurate“ iako će to dovoditi samo do kontra rezultata – do većeg kočenja i zastoja. Koliko god vam se žurilo, potrebno je da pustite da sve legne na svoje mesto i samo se otvori, jer je to jedini način da sada stignete do svojih ciljeva. Budite strpljivi, iako vam to neće lako pasti. Takođe, u ovom će periodu doći do nekih promena u postojećim dogovorima koje će vas iznenaditi i neće vam baš odgovarati. Pokušajte da se prilagodite.
Novac
Novac vam dolazi u većem obimu, ali se povećavaju i troškovi. Opterećenje budžeta - naročito oko kuće, nekih popravki i majstora.
Zdravlje
Imunitet vam je prilično promenljiv u ovim danima. Stariji pripadnici znaka mogu imati respiratornih problema ili češće glavobolje. Takođe, opterećenost stomaka i želuca.

VAGA
Hrana
Jak apetit, potreba za kaloričnijom hranom, želja da se uživa u mirisima i ukusima – pratiće Vage tokom cele ove sedmice. Biće teško odoleti onim jelima koje volite, a naročito nećete moći da se oduprete svemu što je slatko, kremasto, sočno....
Ljubav
Vrlo promenljiva osećanja prisutna su i kod vas i kod partnera tokom ove sedmice. Oboje se možete osećati nesigurno i biće naglašena ljubomora i pokušaji da otkrijete da li druga strana nešto krije od vas. Potrebni su vam oboma dokazi ljubavi i pažnje, a do njih će biti teško doći. U ovakvim danima ne treba praviti rasprave, a kamoli donositi neke važne odluke, jer sve izgleda mnogo gore i komplikovanije nego što zaista jeste. Sačekajte da se neke stvari razjasne same od sebe i videćete da ste pravili problem bez problema. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se preko glave zaljubiti u nekog ko deluje prosto opčinjavajuće na vas. No, pre nego što se zatrčite, prvo proverite da li je ova osoba slobodna...
Posao
Bilo bi dobro da u ovoj nedelji ne žurite po nekim pitnim pitanjima, pogotovo ako su u pitanju poslovne ponude, koje mogu da se vezuju i za inostranstvo. Sve izgleda maltene pa bajkovito, ali dalji razvoj situacije možda i neće biti u skladu sa vašim očekivanjima. Zato, sedite i dva puta razmislite pre nego što se obavežete na nešto. Generalno gledano – povremeno ćete biti pod tenzijom zbog pritiska saradnika na vas da se nešto završi pre zadatih rokova. Proverite sve ono što se vezuje za dokumentaciju i ugovore.
Novac
Nadate se nekim većim parama, ali je itekako moguće da ćete na njih još morati da čekate. U ovom periodu ne pozajmljujte novac drugima, neće vam ga skoro vratiti....
Zdravlje
Možete tokom ove sedmice imati probleme sa spavanjem. Savetuje vam se i da povedete računa o ishrani, preterujete.

ŠKORPIJA
Hrana
Apetit će vam varirati i u velikoj meri zavisiti od raspoloženja, koje će biti prilično promenljivo ove sedmice. Možete da konzumirate sve vrste mesa i domaćih mesnih prerađevina, ali biste trebali da izbegavate proizvode od belog brašna, kao i slatkiše.

Ljubav
Ni vi ni emotivni ili bračni partner niste trenutno u nekom najboljem momentu za razumevanje i povezanost. Kao da oboje vodite neku svoju politiku, teško se uklapate i teško pronalazite zajednički jezik. Još je komplikovanija situacija ako iz nekog razloga ne verujete baš u potpunosti jedno drugom, jer ćete tada oboje biti dodatno sumnjičavi i opterećeni vernošću druge strane. Slobodni pripadnici znaka kriju simpatije i naklonost koju osećaju prema nekom. Trudite se da zadržite hladnu glavu i neki opušten stav, ne shvatajući da na taj način udaljavate ovu osobu od sebe, jer ona postaje nesigurna i smatra da vam se ne dopada. Ovo je neko ko je vredan vašeg truda i trebali bi da se otvorite više....
Posao
Poslovni segment ove sedmice funkcioniše promenljivo, ali je takođe moguće da su vaša očekivanja prevelika, pa onda nećete biti zadovoljni onim što uspete da realizujete. Ukoliko očekujete pomoć ili podršku od nekog, moguće je da će ona izostati i da ćete se naći prepušteni sami sebi. U suštini, ne biste trebali da se oslanjate na druge tokom ove nedelje, jer je malo verovatno da mogu ispuniti svoja obećanja. Privatnici bi trebali da provere dokumentacijju i srede papirologiju i dozvole i to što pre.
Novac
Ne umete da baratate novcem tokom ove nedelje, pa bi bilo dobro da se zaustavite i kada su ulaganja, ali i neka troškarenja u pitanju. Imate tendenciju da ispraznite novčanik.
Zdravlje
Kod nekih od vas može doći do problema sa spavanjem, ali i sa krvnim pritiskom. Takođe, moguće su meteoropatske glavobolje i reakcije kod hroničnih bolesnika.

STRELAC
Hrana
Krvna slika vam je slabija nego inače, pa biste trebali da je poboljšate konzumirajući džigericu, spanać, cveklu....U ovoj nedelji svakako izbegavajte alkohol, a više se okrenite nekim toplim napicima – čajevima, kakau, toploj čokoladi.
Ljubav
Jupiter, vaš vladar i Merkur, planeta koja vlada vašim vezama i brakovima, ove su nedelje u aspektu kvadrata, što svakako neće povoljno uticati na komunikaciju i odnos sa partnerom. Još ako ste neke stvari prećutkivali jedno drugom u proteklom periodu, sada se otvara prilika da ih iznesete na dnevni red, naravno, na najkomplikovaniji i najburniji način. bez obzira na to što je Saturn izašao iz vašeg znaka i „oslobodio vas“, očigledno je da vaše bitne emotivne relacije imaju još dugačak put do smirivanja....Slobodni Strelčevi možda ni sami ne znaju šta tačno žele od ljubavi u ovoj nedelji. Ili ćete „juriti“ za osobama koje su zauzete, ili ćete pak imati neobavezne izlete sa suprotnim polom.
Posao
Brza nedelja, u kojoj ćete biti non stop „na vezi“ sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Biće problema koji će se javljati, a biće i nekih teškoća u komunikaciji, za koje će vam trebati mnogo strpljenja da ih prevaziđete. Naradićete se i natrčati i napričati za sve pare. No, bitno je da će biti i rezultata kojima ćete moći da budete, makar delimično, zadovoljni. U ovoj vam se nedelji može ponuditi nešto novo, o čemu biste trebali da razmislite, ali nikako da odlučujete na brzinu. Dajte sebi dovoljno vremena i prostora.
Novac
Ne preporučuje vam se da investirate u neke poslove ili reklamu (ako ste privatnik) jer će vas sve to koštati mnogo više od onoga što ste očekivali. Zarade će teško pratiti troškove.
Zdravlje
Moguće je da ćete se u ovoj nedelji više trošiti i iscrpljivati, pa će i imunitet biti na klackalici. Starija populacija neka povede računa o hroničnim tegobama.

JARAC
Hrana
Ove nedelje se sve nekako namešta da vas mami kada je hrana u pitanju. Imate pozive sa više strana, da li od prijatelja, poslovnih partnera – a na dnevnom redu je sve ono što vi volite i u čemu neizmerno uživate.
Ljubav
Sa partnerom ćete uspevati da se složite samo po onim pitanjima koja se vezuju za posao ili za novac. Oko svega drugog nemate pravu komunikaciju, a voljena osoba će vam često prebacivati kako u odnos ulaže mnogo više pažnje i poštovanja od vas. Vas lično će nervirati to što partner, sa vaše tačke gledišta, menja raspoloženja na svakih sat vremena i to nećete moći da podnesete niti da tolerišete. U suštini – najbolje bi bilo da se oboje posvetite svojim obavezama i zaboravite jedno na drugo makar na par dana. Slobodni Jarčevi imaju osećaj da se uzalud trude oko nekog i da je ta osoba gluva i slepa na njihove pokušaje osvajanja. To samo tako izgleda na prvi pogled, dajte vremena vremenu da reši situaciju....
Posao
Iako će sedmica krenuti dosta mirno i statično, to će biti samo na njenom početku, ne zavaravajte se i ne opuštajte se. Vrlo brzo će doći gužva, mnogo posla i obaveza, ali će vrlo brzo doći i nerviranje zato što nekim osobama ne možete da objasnite da nisu u pravu i da greše. Umesto što pokušavate ovakvo nešto, bolje je da se usmerite na sopstvene obaveze, koje se gomilaju i čekaju na vas. Ne računajte mnogo na kolege, ali ne računajte ni na tuđa obećanja u ovoj nedelji, jer se neće realizovati.
Novac
Novac dolazi iz više izvora i to je odlično po vas. No, ono što nije dobro jeste da su i troškovi i odliv novca znatno povećani, pa ih morate držati pod kontrolom.
Zdravlje
Hronični bolesnici bi trebali da obrate pažnju, naročito oni koji imaju problem sa krvnim pritiskom. Kod mlađih Jarčeva - moguće tegobe sa probavom.

VODOLIJA
Hrana
Morate voditi računa o ishrani, jer ste i u ovoj nedelji pod jakim uticajima planeta, koje vas „teraju“ da tamanite sve pred sobom. Ono što bi vam najviše prijalo jeste barena hrana, mnogo svežeg voća i povrća. Smanjite konzumiranje proizvoda od mesa. Mlečni napici umereno.
Ljubav
I vaši i partnerovi postupci su u ovoj nedelji povremeno ishitreni, hiroviti, promenljivi, pa nije ni čudo što se teško usaglašavate i što imate problema da održite neku stabilnu i kvalitetnu komunikaciju. Ono što je naročito bitno jeste – oboje ste skloni da previše dramite i preuveličavate sve ono što se dešava, pa bi bilo odlično da pokušate da sednete i porazgovarate na koji način ovo možete rešiti. Ako ne može drugačije – dajte više prostora jedno drugom. Slobodne Vodolije idu iz krajnosti u krajnost. Ili „napadaju“ ili se pak povlače u ćutanje, osećajući se nesigurno i sputano. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, možda je najbolje da je pustite da ona „vodi igru“, pošto vi očigledno sada niste sposobni za to.
Posao
Planete u vašem znaku sada su u kvadratu sa Jupiterom iz polja karijere, što vam svakako otežava kontakte sa saradnicima, donosi previše posla i čini da se trošite do krajnjih granica. Jeste, sve ovo izgleda vrlo komplikovano, ali ne znači da ne možete da se izborite sa tim. Sada imate nekih problema i sa nadređenima i autoritetima. Trudite se da poboljšate komunikaciju, a ukoliko to druga strana odbija – bolje se povucite. Nemojte se inatiti i tvrdoglaviti sa onima koji su iznad vas, jer ne možete pobediti.
Novac
I dalje ste u periodu kada lako zarađujete, ali još lakše trošite. No, dobro je što nekako uvek kada novac zafali, otvori se situacija koja vas pogura ka rešenju...

Zdravlje
Sem problema sa ishranom i kilogramima, tokom ove sedmice možete imati i tegobe zbog promenljivog vazdušnog pritiska. Kod starijih – grlo i pluća su osetljivi.

RIBE
Hrana
Upozoreni ste da ste u periodu kada će se sve što pojedete odmah odraziti na vašu liniju, ali ne vidim da ste se iole potrudili da to i sprečite. Dakle – uživate u svemu što pojedete, a jedete mnogo. Non stop ćete nešto grickati, a verovatno je da ćete i tokom noći obilaziti frižider.....
Ljubav
Opet je komunikacija problem kod onih u emotivnim vezama i brakovima. Nikako ne uspevate da pronađete kompromis po nekim pitanjima i oboje ste ubeđeni da ste u pravu. Kod nekih parova ovo može ići čak i u pravcu dubljeg distanciranja, ili pak „traženja utehe“ u nekoj drugoj osobi. Mislim da je to pogrešan potez i da vam može samo doneti dodatne probleme, a vi radite kako hoćete....Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, da će dešavanja sa suprotnim polom biti, to je više nego izvesno. Sad, da li će to ići u pravcu nekih ozbiljnih priča ili će ostati samo na nivou zanosa, sanjarenja, avanture, trenutno je jako teško reći. Možda je najbolje da pustite da vreme odredi šta je pravo za vas....
Posao
Neke lošije situacije uglavnom se vezuju tokom ove sedmice za komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Ne bi bilo iznenađenje ni da u nekom trenutku otkrijete da neko iz vašeg najbližeg okruženja širi priče o vama ili radi protiv vas. Da će te se nervirati oko ovoga, hoćete, ali nemojte da dozvolite da to utiče na kvalitet vašeg rada i na vaša dostignuća. I pored ovoga, vi ćete uspevati da napravite dobre dogovore, da završite obaveze koje su vam važne, iako će žurba i jak tempo biti dosta naglašeni.
Novac
Daleko ste trenutno od finansijske stabilnosti i već počinjete da se brinete kako ćete zatvoriti neke obaveze i regulisati račune. Samo polako, ovo će se ubrzo rešiti....
Zdravlje
Psiha vam je malo destabilizovana, a vi čim ste nervozni i pod stresom – automatski imate i pad imuniteta. Čuvajte grlo i pluća.