Nova nedelja je pravi trenutak da Ovan donese važne odluke hladne glave, a Devica obnovi vezu sa bivšim partnerom

Šta čeka vaš horoskopski znak tokom nedelje od 27. novembra do 3. decembra, saznajte.

.

OVAN
Hrana
Aktuelna opozicija Marsa, vladara vašeg znaka sa Uranom može doneti probleme sa krvnim pritiskom ne samo starijima, već i mlađoj populaciji. Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umereniji sa začinima.
Ljubav
S jedne strane, vladara vašeg znaka hladi I smiruje aspekt sa Saturnom, a sa druge – “prodrmava” ga I zagreva aspekt sa Uranom. Šta ovo znači? U emotivnim vezama mogli biste da malo smanjite pritisak I na sebe I na partnera I da bilo kakve odluke donosite hladne glave. Na ruku vam ide što Venera u drugom delu nedelje prelazi u znak Strelca, pa će voljena osoba umeti da vas pozitivno inspiriše, da unese jednu lepu energiju I živost u vaš odnos. Što se slobodnih Ovnova tiče, sigurno je da je u ovom periodu aktuelno više osoba kod vas. Ima tu I nekih bivših partnera, I novih uzbudljivih poznanstava. Neki od vas teže smirenju I ulasku u stabilniji odnos, dok će drugi pre uživati u nekim neobaveznim pričicama…
Posao
Malo čudan tempo dešavanja tokom ove sedmice. U jednom trenutku zastoj I stagnacija, već u sledećem trčanje navrat – nanos I pokušaji da sve završite na vreme. Takođe je I komunikacija sa kolegama, partnerima, saradnicima, pa čak I šefovima – prilično nestabilna u ovom periodu. Merkur se sprema za retrogradni hod I u konjukciji je sa Saturnom, pa ćete najbolje uraditi ako svima prilazite sa obzirom I poštovanjem, jer će se onda I oni tako odnositi prema vama. Obratite više pažnje na dokumentaciju.
Novac
Neki pritisak na vas kada je finansijski segment u pitanju počeće da popušta u drugom delu ove nedelje. Takođe, onima koji rade sa strancima I državnim firmama – bolji prilivi.
Zdravlje
Naglasili smo da bi variranje ili visok krvni pritisak mogli doneti problem starijim Ovnovima. Što se mlađih tiče, povremeno biste mogli da se osećate ošamućeno ili da lakše “kačite” viruse.

BIK
Hrana
Do polovine nedelje, dok je vaša vladarka u znaku Škorpije I na poslednjim stepenima ovog znaka, pokušajte da ishranom potpomognete izbacivanju toksina iz organizma, a ženska populacija – sređivanju hormonskog statusa. Orašasti plodovi, naročito golica I suncokret mogu vam pomoći u tome.

Ljubav
Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, trenutno je u konjukciji sa Saturnom I sprema se za svoje retrogradno kretanje. Slobodnima ova pozicija može doneti ulazak u ozbiljnu emotivnu priču, možda I sa nekim sa kim imaju razliku u godinama. Kod nekih od vas ovaj aspekt ipak će više ići kroz sećanje na prošlost I potrebu da sa bivšim partnerom ostvarite kontakt. Što se zauzetih tiče, vaša vladarka prelazi tokom ove nedelje u znak Strelca, donoseći vam olakšanje I oslobađanje od emotivne težine koju ste nosili dok je bila u znaku Škorpije. Počećete I na partnera, ali I na odnos u celosti da gledate optimističnije I veselije I lakše ćete uspevati da se I uklopite, ali I uživate u svojoj vezi.
Posao
Bikovi su u velikom procesu promena kada je poslovni segment u pitanju. Doduše, dosta toga je još neaktivno ili nedefinisano, ali i sami primećujete da se situacija ubrzava i da vas vodi ka vašim ciljevima. Neke situacije ili poslovni projekti jesu pri kraju i vama se nameće prilično jak i ubrzan tempo, ali ćete od drugog dela nedelje moći da ga adekvatno pratite. U kontaktima sa onima sa kojima radite trudite se da budete stabilni, racionalni i pribrani i da se maksimalno fokusirate na one obaveze koje su vam bitne.
Novac
Ovo je period kada možete zatvoriti neka dugovanja I obaveze iz prethodnog perioda. U svakom slučaju, proverite da niste nešto zaboravili da platite.
Zdravlje
Došao je period kada biste trebali češće da se opuštate, da budete na svežem vazduhu I okruženi pozitivnim ljudima, jer će vam to “dizati” energiju I donositi da se osećate dobro.

BLIZANCI
Hrana
Kod nekih od vas problemi sa varenjem su jako prisutni, a drugi bi mogli malo da rasterete svoju jetru, pa vam se tokom ove nedelje preporučuje kupus, spanać, paradajz, cvekla I šargarepa kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.
Ljubav
Slobodni Blizanci su trenutno u fazonu druženja, izlazaka, proslava. Društveniji ste, a imate I više zanimljivih kontakata preko društvenih mreža. Iako ćete dolaziti I u kontakt sa ljudima koji mogu prilično nasrtljivo pokušavati da vas osvoje, ipak se u ovoj nedelji otvara mogućnost jednog ozbiljnog poznanstva sa osobom sa kojom se u isto vreme jako dobro razumete, delite iste poglede na svet, ali vam I prija njena energija I pažnja koju vam ukazuje. Blizanci u emotivnim I bračnim vezama su u periodu kada lakše nego inače mogu doći do skladne komunikacije sa partnerom. Čak I ako imate neke ozbiljne teme koje morate razmotriti, ovo su dobri dani da pronađete zajedničko rešenje.
Posao
Prvi dani ove nedelje zahtevaju od vas više prilagođavanja u kontaktu sa onima sa kojima radite. Takođe, obratite više pažnje na dogovore, ali I papirologiju, jer se vaš vladar sprema da krene retrogradnim hodom, pa je itekako moguće da na nekoj strani “zabrljate”. Ipak, u vaše polje poslovnih partnerstava I onih koji su preko puta vas, ulazi tranzitna Venera, pa ćete uspevati da na lakši način ispravite probleme, ali I da ostvarite dobru komunikaciju sa onim saradnicima koji su vam važni.
Novac
Početkom nedelje pojačani troškovi, ili će pak doći do odlaganja isplate koju ste očekivali. Ostatak sedmice donosi normalno I stabilno funkcionisanje po pitanjima novca.
Zdravlje
Malo problema sa stomakom, malo problema sa zglobovima, kičmom, mišićima. Starija generacija – reumatske tegobe I artritis.

RAK
Hrana
Lako možete pokvariti stomak ove nedelje, pa obratite više pažnje na kvalitet I ispravnost namirnica koje kupujete. Takođe, prijaće vam integralni hleb, ovsene pahuljice I pirinač, takođe najbolje integralni. Preporučuju vam se I citrusi, zbog imuniteta.
Ljubav
Možete se jako zainteresovati za nekog, ali je evidentno da kod vas postoje sumnje da se ovoj osobi dopada neko drugi. Iz tog razloga nećete biti spremni da se aktivirate odmah, već ćete čekati da biste bili sigurni da I druga strana jeste zainteresovana za vas. Neki konkretniji potezi, a moguće I zanimljiva dešavanja stoje vam u drugom delu sedmice, naročito oko vikenda. Što se tiče Rakova u emotivnim I bračnim vezama, vi ste bar u prvom delu ove nedelje, izuzetno osetljivi I sa velikim promenama raspoloženja. Neki od vas u ovom periodu mogu pomisliti da je partner krut I hladan, distanciran, ili pak sumnjati u njegovu vernost. Vrlo brzo će se neki crni oblaci razići I shvatićete da niste bili u pravu.
Posao
Prvih par dana ove sedmice mogu biti prilično komplikovani I naporni za vas u poslovnom segmentu. Postoje mogućnosti za greške, ali I za problematične kontakte sa saradnicima I poslovnim partnerima. Neophodno vam je više fokusiranosti I koncentracije da biste kako valja rešili sve ono što se postavi pred vas. I u ostatku nedelje, iako će raspoloženje I okolnosti biti po vas lakši, savetuje vam se da najviše
pažnje usmerite da proverite ono što ste uradili, ali I da završite obaveze koje još uvek nisu pri kraju.
Novac
U prvom delu nedelje troškovi, a ukoliko imate nameru da investirate I uložite – možda je bolje da sačekate neki drugi period.
Zdravlje
U vašem polju zdravlja je već Sunce, a ove nedelje pridružiće mu se I tranzitna Venera. Vreme je da se energetski oporavite I ojačate imunitet.

LAV
Hrana
Dobro se osećate, fino ste raspoloženi, a raspoloženi ste I za dobar zalogaj. No, savetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa krvnim sudovima ako ste stariji, ili varenjem ukoliko ste mlađi.
Ljubav
U vašem polju ljubavi trenutno se nalaze Merkur, Saturn I Sunce, a od polovine nedelje pridružiće im se I tranzitna Venera. Kao da su se zvezde I planete udružile da vam u ovom periodu donesu dobro raspoloženje, mnogo druženja I izlazaka, ali I nekog finog sa kim ćete moći da se volite I uživate. Izuzetno ste šarmantni I pripadnici suprotnog pola vas prosto obleću. Iskoristite dane koji su pred vama za ulazak u jednu lepu ljubavnu priču. Što se tiče Lavova u emotivnim I bračnim vezama, sve češće ćete sa voljenom osobom uspevati da pronađete zajednički jezik, a evidentno je I da će vam se oboma raspoloženje jako popraviti. Ovo je odličan trenutak da se ponovo povežete I učvrstite vaš odnos.
Posao
Pojačava se sve ono što se vezuje za rad sa inostranstvom I pojedini Lavovi mogu u ovom segmentu ostvariti zaista lepe I profitabilne saradnje. Moguće je da ove sedmice dođe do nekih promena u dogovorima koje vam baš I ne prijaju, ali je možda bolje da sačekate neki drugi, pogodniji momenat da ispravite ovu situaciju. Trenutno su svi oni oko vas nervozni I nespremni za prilagođavanje. Tokom ove nedelje takođe budite nešto oprezniji po pitanju obaveza, jer je moguće da ste propustili bitne stvari.
Novac
Neke finansijske obaveze više ne možete odugovlačiti I postoji potreba da ih rešite, ili pozajmicom novca ili dogovorom sa onima kojima dugujete.

Zdravlje
Uglavnom dobra energija I jak imunitet. Ipak, nešto više obazrivosti po pitanju ishrane neće vam biti na odmet.

DEVICA
Hrana
Imate osećaj težine, šta god da pojedete, I evidentno je da postoji I problem sa varenjem I nadimanjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao I povećanjem kretanja I rekreacije da “probudite” svoj želudac.
Ljubav
Pred slobodnim Devicama je jaka mogućnost da obnove komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom. Doduše, neće se svi vratiti u prošlost, neki od vas su jako zainteresovani za osobu koja može biti nešto starija od vas, ali sa kojom imate savršenu komunikaciju I razumevanje. I u jednoj I u drugoj varijanti – ovo su dani kada se mogu napraviti velike promene I zaokreti – iskoristite ih na pravi način. Što se tiče Devica u emotivnim I bračnim vezama, evidentno je da postoji određena blokada ili neispunjenost kod vas, ali se takođe vidi da ste maksimalno posvećeni odnosu sa voljenom osobom. Iako vam neke stvari ne prijaju, ili vam pak smetaju, trudićete se da kontakt I komunikacija sa partnerom bude kako treba.
Posao
Učvršćivanje postojećih odnosa, ali I mogućnosti za ponovo aktiviranje starih poslovnih partnerstava I dogovora stoje pred Devicama ove sedmice. Generalno gledano – vaši planovi I poslovni projekti trenutno su u nekoj fazi zastoja, ili se pak odvijaju jako sporo. Da se razumemo, sve će se ovo regulisati, samo je potrebno vreme. U ovoj nedelji od vas će se zahtevati velika posvećenost, fokusiranost i odgovornost, pa se potrudite da date sve od sebe. Završite stare obaveze koje se gomilaju.
Novac
Budite svesni da, ukoliko povlačite rizične poteze, postoji šansa I da izgubite. No, nekim Devicama tokom ove nedelje čak će se I rizik isplatiti.
Zdravlje
Period kada morate više biti usmereni na potrebe svog organizma, raditi na imunitetu, ali se I truditi da se odmarate što više. Manjak energije.

VAGA
Hrana
U prvom delu nedelje, dok je Venera još uvek u Škorpiji, češće koristite med, matični mleč – ovo vam je potrebno radi imuniteta. Od drugog dela sedmice Venera prelazi u znak STrelca, pa možete da date malo sebi na volju po pitanju ishrane.
Ljubav
Prelazak Venere, koja vlada vašim znakom, u vaše polje pokreta I znak Strelca, prijaće I slobodnim I zauzetim Vagama. Ovim prvim, doneće potrebu da se više druže, izlaze, ali će im doneti I bolje raspoloženje I lakši pristup suprotnom polu. Ukoliko imate simpatiju, a ona je oklevala da napravi neki konkretniji potez prema vama, sada ćete se vi mnogo više aktivirati I krenuti u osvajanje. Zauzete Vage će osetiti olakšanje, jer će neki mračni oblaci krenuti da se razilaze sa neba njihove veze. Smanjiće se ona opsesivna ljubomora I potreba da kontrolišete partnera, koja vas je toliko mučila u prethodnom periodu. Voljena osoba I vi ćete češće nalaziti zajednički jezik, a bićete I više raspoloženi za druženja I izlaske.
Posao
Odličan momenat za realizaciju promena u poslovnom segmentu. Ne samo da ćete vi biti ažurniji, aktivniji, već ćete uspevati I da pokrenete one koji su oko vas. Možda će u nekim dogovorima koji su vam važni još uvek biti povremenih zastoja, ali to uspevate da rešite I da pronađete zajednički jezik sa saradnicima. Aktivira vam se sve ono što je vezano za inostranstvo, pa se usmerite I na tu stranu. Takođe, Vage koje su nezaposlene, sada bi već ozbiljno trebale da se bace na traženje posla.
Novac
Neuporedivo bolje šanse da zaradite nego u proteklom periodu. Ono što je negativno jeste da ćete lako I razbacivati novac, pa se malo ograničite po pitanju troškova.
Zdravlje
Od drugog dela sedmice ćete početi da izlazite iz lošeg energetskog perioda I imunitet će početi da vam se popravlja.

ŠKORPIJA
Hrana
Venera je izašla iz vašeg znaka, pa će se potreba za slatkišima I većim količinama hrane smanjiti, naročito u drugom delu ove sedmice. Imunitet vam je nešto bolji, ali još uvek biste trebali da jedete što raznovrsnije možete I više se usmerite na zeleno povrće I citruse.

Ljubav
Mesec u vašem polju ljubavi početkom ove sedmice govori da su slobodne Škorpije već onako, žestoko, zainteresovane za nekog. Doduše, obzirom na to da je u pitanju znak Riba, moguće je da je u pitanju tajna priča ili neka forma “zabranjene ljubavi”. Doduše, možda se neki od vas još uvek ne usuđuju da se otvore prema osobi koja im se dopada, čekajući pravi trenutak za akciju. Baš taj pravi trenutak mogao bi da bude u drugom delu ove sedmice, kada će nekima od vas biti dosta čekanja I krenuće “u napad”. Što se tiče Škorpija u emotivnim I bračnim vezama, tenzije će između vas I partnera krenuti da popuštaju I kakav takav mir će se vratiti u vaše odnose. Samo polako, biće ovo još bolje vremenom.
Posao
U vašem polju koje se vezuje za posao, ali I za finansije, sada se nalaze Merkur, Saturn, Sunce, I od drugog dela nedelje – I tranzitna Venera. Očigledno je da vas I posao I pare “hoće”, pa je samo potrebno da se maksimalno fokusirate na ono što vam je bitno I istrajete dok ne postignete svoj cilj. Dobar aspekt vašeg vladara Marsa sa Saturnom donosi vam stabilne poslovne dogovore, bitne partnere ili jake projekte, a neki od njih se mogu vezivati I za rad sa strancima. Biće ovo vrlo korektna nedelja za vas.
Novac
Nećete moći da se požalite na prilive tokom ovog perioda. Jedino što je potrebno jeste da stara dugovanja regulišete što pre.
Zdravlje
Problemi sa variranjem pritiska, krvnim sudovima, ali I bubrezima I žlezdama mogući su kod starijih Škorpija. Mlađima – problemi sa sinusima I glavobolja.

STRELAC
Hrana
Strelčevi mogu imati većih problema sa probavom tokom ove nedelje. Pokušajte da u svoju ishranu uvrstite namirnice koje se lako vare I koje vam neće opteretiti želudac. Izbegavajte tešku, previše kaloričnu, masnu hranu, grickalice.
Ljubav
U vašem polju ličnosti trenutno su Saturn, Merkur I Sunce, a od drugog dela nedelje u njega ulazi I tranzitna Venera. Za slobodne bi ovo mogao biti jedan odličan period, jer će bez problema osvajati one za koje su zainteresovani. No, Merkur koji se sprema da krene retrogradnim hodom upozorava da se nekima od vas približava I osoba iz ljubavne prošlosti. Očigledno je da neke priče niste u potpunosti zaključili. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama I brakovima, da ste u nekom preterano dobrom raspoloženju – pa I niste. Ipak, svesni ste da je na vama trenutno odgovornost za emotivnu vezu I imate nameru da istrajete I da date sve od sebe da biste probleme sa voljenom osobom rešili.
Posao
Budite strpljivi, to je jedino što mogu da vam preporučim. Konjukcija Merkura I Saturna u vašem znaku doneće vam ono što vam je potrebno – dogovore, pokret, neke nove projekte, ali je potrebno da prođe vreme I steknu se pravi uslovi za tako nešto. Zato ne žurite – sve će doći tačno onda kada treba. Zbog prisustva velikog broja planeta u vašem znaku tokom ovog perioda, imate sposobnosti I snage I za akciju, ali I za izbijanje u prvi plan I dokazivanje nadređenima da ste “prava osoba za posao”.
Novac
Dosta stabilni prilivi, ali oni trenutno nisu dovoljni da biste ostvarili svoje planove ili regulisali zaduženja koja imate.
Zdravlje
Mlađi Strelčevi povremeno mogu osećati umor, ali će se brzo regenerisati I oporavljati. Kod starijih pripadnika ovog znaka – potrebna je kontrola kod lekara.

JARAC
Hrana
Još malo je ostalo do ulaska Saturna u vaš znak – mesec dana otprilike, pa ukoliko do sada niste razmišljali o promeni u načinu ishrane, bilo bi dobro da I to dođe na dnevni red. Trenutno bi vam najviše odgovarala hrono ishrana.
Ljubav
Očigledno je da suprotni pol želi komunikaciju sa vama, interesantni ste im I zanimljivi, I evidentno – vrlo privlačni. No, vi se uglavnom izgovarate obavezama I pravite “selekciju” jer vas u ovom periodu ljudi uglavnom smaraju, pogotovo ako pričaju prazne priče I prodaju vam “fore” koje ste već sto puta videli. Sa nekim ste vrlo često u komunikaciji I ova osoba vam dosta odgovara. Možda biste trebali da razmislite da je pozovete da izađete zajedno? Što se tiče Jarčeva u emotivnim i bračnim vezama – vaše polje tajni je sada bukvalno krcato planetama, pa bi bilo dobro da u ovom periodu ne sakrivate « treću osobu » od svog partnera. Ipak, itekako je moguće da će se neki od vas odlučiti za malo tajnog flertovanja…..
Posao
Mars, koji se nalazi u vašem polju karijere, u ovoj je nedelji u odličnom aspektu sa Saturnom koji vlada vašim znakom. Ovaj će tranzit doneti realizaciju dugo čekanih poslova, projekata, a kod nekih – I priznanja I unapređenja, promena radnog mesta. Savetuje se I onima koji su nezaposleni da budu aktivniji, jer je moguće da će, doduše uz nečije posredovanje, uspeti da pronađu kvalitetno radno mesto.
Budite u ovoj nedelji aktivni, imate dovoljno I snage I volje I mogućnost, ali I podršku drugih.
Novac
Finansijski ne stojite bajno, ali uspevate nekako da se “čupate”, I to obično u poslednjem trenutku. Polako, I prilivi će uskoro krenuti na bolje.
Zdravlje
Psihički pritisak I dalje je dosta aktuelan kod vas, pa je potrebno da pronađete izduvni ventil I rasteretite se. Što se starijih tiče, uglavnom problemi sa kičmom i nogama.

VODOLIJA
Hrana
Prijaće vam lagana hrana I uravnoteženi obroci. Od svake grupe namirnica po malo – I bićete više nego zadovoljni time kako se osećate, ali I kako izgledate. Ono što je potrebno da izbegavate jeste prezačinjena I premasna hrana.
Ljubav
Planeta Mars približava se aspektu sa oba vladara vašeg znaka – sekstilu ka Saturnu I opoziciji ka Uranu. S druge strane, Sunce I od drugog dela nedelje I Venera su u dobrom aspektu na vaš znak, pa sve ovo ukupno donosi gomilu dešavanja u ljubavnom životu slobodnima. Biće tu svega – I prošlosti, I avantura, I zaljubljivanja “na prvi pogled”, ali I nekih priča sa zauzetim osobama. U svakom slučaju, jedno je sigurno – neće vam biti ni malo dosadno. Što se tiče Vodolija u emotivnim I bračnim vezama, vi sada pokušavate da “ispeglate” situacije iz prethodnog perioda, kada ste svojoj voljenoj osobi s vremena na vreme zagorčavali život optužbma, svađanjima, nervozom. Polako stvari dolaze na svoje mesto.
Posao
Trenutno je samo Jupiter ostao u vašem polju karijere, a gro planeta premestilo se u sektor budućnosti, ali I polje koje vlada podrškom, protežiranjem, prijateljima. Ove vam pozicije više odgovaraju, pa će se I sve ono što se vezuje za poslovni segment ubrzati I aktivirati. Imaćete mnogo obaveza, mnogo promena u poslednjem trenutku, mnogo žurbe I rešavanja pitanja u hodu, ali ćete kroz sve to uspeti da prođete sa osmehom I dobrim raspoloženjem. I vama je jasno da je neke stvari nemoguće odraditi bez vas.
Novac
U prvih par dana ove nedelje malo se obuzdajte po pitanju kupovine, ništa drugo. Sve ostalo vezano za finansije odvija se više nego dobro.

Zdravlje
Stariji pripadnici ovog znaka neka budu nešto obazriviji po pitanju zdravlja, naročito ako imaju problema sa krvnim sudovima I pritiskom. Kod mlađih – dosta dobro.

RIBE
Hrana
Mesec u vašem znaku na samom početku nedelje, donosi čudno raspoloženje, a samim tim I periode kada ne možete da se zaustavite po pitanju ishrane. Izbegavajte u ovim danima tešku I premasnu hranu, jer vam nikako neće prijati. Takođe – vodite računa o kvalitetu namirnica.
Ljubav
Slobodne Ribe će ući u ovu sedmicu sa razmišljanjima o prošlosti I ako ne budu pokušale da skrenu svoje misli na drugu stranu, verovatno će propustiti prilike koje im se sredinom sedmice nude, a koje donosi jedno novo poznanstvo. Bilo bi dobro da stavite tačku na neke stvari, a ukoliko baš ne možete, onda se polako pripremajte, jer skora retrogradnost Merkura donosi da ćete itekako krenuti “korak unazad” I možda I kontaktirati bivšeg partnera. Što se tiče Riba u emotivnim I bračnim vezama, kontrolišite malo svoje ponašanje u prvim danima ove sedmice. Moguće je da ćete u jednom od svojih čuvenih loših raspoloženja napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Više se usmerite na ljubav.
Posao
Vaše polje karijere sada je bukvalno krcato planetama, obzirom da I tranzitna Venera ulazi u njega u drugom delu ove sedmice. Da, možete uraditi zaista bitne stvari tokom ovog perioda, ali ovi aspekti nose I svoje upozorenje. Konjukcija Merkura I Saturna govori o tome da je potrebno da se prilagodite, a ne da pokušavate da isterate svoje stavove, jer je malo verovatno da ćete uspeti u tome. Takođe, sa nadređenima pokušajte da pronađete zajednički jezik, potrebna vam je njihova podrška.
Novac
Neki neočekivani troškovi kod pojedinih, ali neke Ribe mogu I neočekivano zaraditi. Trudite se da ne rizikujete preterano.
Zdravlje
Moguć je dodatni pad imuniteta, pa ćete postati “otvoreni” za sve sezonske viruse, prehlade I kijavice. Starijim pripadnicima ovog znaka – problemi sa venama I krvnim sudovima.