Astro

Kako podnose dane bez seksa: Rak pada u depresiju, a Škorpije postaju nametljive

Seksualna apstinencija može da se dogodi i onima koji imaju partnera podjednako kao i onima koji su vezi ili braku. Dok neki ljudi manjak seksa mogu da podnesu bez posledica, drugima to itekako smeta pa usled nedostatka zadovoljenja potreba potpuno menjaju svoje ponašanje. Kako se vaš horoskopski znak nosi sa "sušnim danima"?

07.10.2019. - 20:00h
foto: Depositphotos/boggy22

LAVOVI RAZMIŠLJAJU O SEKSU 24 ČASA DNEVNO

Pohotni Lav razmišlja o seksu 24 časa dnevno. Iako istinski uživa u vođenju ljubavi, seks mu hrani i ego pa mu je potreban i kao dokaz sopstvene vrednosti. Kada apstinira postaje nervozan i sklon verbalnim sukobima.

Lavovi vole da hvale seksualnim pothvatima i brojem partnera, a neretko suprotnom polu ističu da su odlični u krevetu i obećavaju nezaboravne trenutke. Zato razdoblje seksualne neaktivnosti prikriva jer u očima drugih želi da zadrži sliku velikog i uspešnog ljubavnika.

DEVICE BEZ SEKSA SU BESNE I NERVOZE

Devica često vrlo hladnim stavom mogu da ostave utisak osobe kojoj nije stalo do seksa. Prava istina je da su zapravo jako željne nežnosti i maženja i da im nedostatak seksa prilično teško pada. Mogu čak postati jako neugodne za okolinu, što se vidi po njihovoj nervozi, izlivima besa i čangrizavosti.

Manjak seksualne aktivnosti kompenzuju radom. Ako je u braku ili vezi u kojoj ne dobija dovoljno seksa, Devica će se vrlo brzo ohladiti i odlučiti na dvostruki život s ljubavnikom ili ljubavnicom.

VAGE MOGU POSTATI PROMISKUITETNE

Vaga nije zavisnik o seksu nego o ljubavi. Oni su romantični i zaljubljive su prirosde. Problem predstavlja što ta dva pojma često brkaju. Ako njegovi pokušaji da zavede nekog odmah ne urode plodom, prelazi na drugu žrtvu.

Oni teško podnose dugu samoću i seksualnu neaktivnost, pa u tom periodu umeju i preteruju i da se odaju promiskuitetu. U duši Vage su je večni zavodnici pa čestim šaranjem i seksualnim aktivnostima hrane ego željan potvrda i priznanja.