Našoj ljubavi je kraj, i onda Ovan pravi skandale, Lav je šokiran a Strelac plače i pije

Kako se svaki znak ponaša kad ljubavi dođe kraj, jesu li isti kad ostavljaju i kada su ostavljeni ?

.

Ljudi reaguju na jedan način kada reše da prekinu emotivni odnos, a na sasvim drugi kada su ostavljeni. Svako se drugačije postavlja u datoj situaciji u zavisnosti od svojih osobina i temperamenta. Otkrijte kako svaki znak reaguje na poraz u ljubavi.

OVAN

Ako je Ovan taj koji traži raskid ili traži razvod, jednostavno on ne vidi drugi izlaz ili već ima rezervno rešenje. Ako je on taj koji je ostavljen, njegov ego je veoma povređen i može stvoriti skandale. On će se baviti svim stvarima i umesto tuge, on izražava ljutnju. Raskid sa njima je materijalno jednostavan, ali emotivno ne – mogu da naprave pakao od vašeg života samo ako žele.

BIK

Pripadnici ovog znaka lako se povezuju sa ljudima i to je razlog zašto je odvajanje sa dugogodišnjim partnerom teško za njih. Ako su oni ti koji su ostavljeni, oni će patiti duboko, analizirati sve, ali će takođe stoički prihvatiti. Isto tako, ako su oni ti koji ostavljaju, trebalo bi da znate da kada odluče nema povratka nazad. Takođe, iako je veza je završena, Bikovima neće smetati povremeni seks sa njegovom bivšom.

BLIZANCI

Ako želite da raskinete sa pripadnikom ovog znaka, možete samo da budete dosadni, da ne govorite i oni će sami otići. Ako se postavite prema njima i kažete im da nisu dovoljno dobri za vas, oni neće biti u stanju da to prihvate – jer ih svi vole. Oni vas mogu pozvati u sred noći tražeći objašnjenje… Ako su oni ti koji raskidaju oni će to učiniti lukavo i sa planom – malo po malo oni će zanemariti partnera, dovesti ga do situacija u kojoj je kriv za nešto, itd.

RAK

Razdvajanja najteže padaju Rakovima jer su nostalgični, bez obzira ko inicira odvajanje. Ako su oni ti koji su otišli, oni će zaboraviti sve loše stvari iz odnosa i dalje će živeti u nadi da će se vratiti na staro, jer oni jednostavno ne mogu da podnesu osećaj gubitka.

LAV

Lav je u šoku i neverici – kako je moguće da neko želi da ostavi nekoga ko je tako divan kao što je on? Svom snagom će pokušati da objasne partneru da on/ona nikad neće naći nekog poput njih. Osveta je lako moguća i biće pažljivo isplanirana. Takođe, oni će tražiti nekog da ponovo dobiju osećaj vrednosti. Kad je u pitanju razvod, Lavovi su civilizovani i pokušaće da dokažu, do kraja života, da su oni bolji roditelj.

DEVICA

Bez obzira da li su oni ti koji su ostavljeni ili oni ostavljaju, pripadnici ovog znaka će se suzdržati od drame i učiniće sve da razdvajanje prođe civilizovano. Ignorisanje je njihova taktika koja se koristi dok sav bol postaje podnošljiv. Oni će biti okupirani drugim stvarima. Ako ostavljaju, oni će pokušati da objasne uzroke i biće previše empatični, tako da druga strana uvek misli da ima nade za pomirenje, a zapravo ne postoji.

VAGA

Pripadnici ovog znaka se na prvi pogled odlično bave sa odvajanjem. Obično oni analiziraju situaciju mesecima, iz svih mogućih uglova, i pre nego što odluče da urade finalni udarac, oni će dati mnoge mogućnosti i postaće potpuno uvereni u svoju odluku. Ako su oni ti koji su ostavljeni, što je retkost, oni nikada neće pokazati drugoj strani koliko ih boli i tako će delovati do kraja. U razvodu, oni će se pobrinuti da dobiju ” bolji ” finansijski deo.

ŠKORPIJA

Bez obzira što pripadnici ovog znaka ne doživljavaju raskid dramatično, oni su retko vezani za nekoga i odvajanje za njih je, na neki način, i prelomni trenutak u nekom delu života. Oni imaju tendenciju da budu u nezadovoljavajućem odnosu dugo vremena, naći će utehu negde drugde, i iniciraće razdvajanje samo ako se desi nešto preko čega ne mogu da pređu. Ako ih ostavite, oni postaju opsesivni, ljubomorni, oni će imati mnogo udvarača samo da izazovu ljubomoru. Uz njih, razvod je retko dostojanstven.

STRELAC

Ako pripadnici ovog znaka odluče da raskinu vezu, najteža stvar za njih će biti činjenica da gube prijatelja, pre nego ljubavnika. Ako su oni ti koji su ostavljeni – oni plaču, piju i traže utehu, jer smatraju da samo nova ljubav može obrisati staru iz memorije. U razvodu su uglavnom fer, posebno ako su deca u pitanju; dečije blagostanje je na prvom mestu.

Kada ode onaj s kim nas sudbina spaja

JARAC

Jarac nije avanturistički tip osobe, i razdvajanje je veoma traumatično za njega/nju. Ako su otišli, njima treba dosta vremena da se prikupe i da započnu novi život. Njima mnogo pomaže bes koji osećaju prema partneru, i za njih je najlakše ako čuju nešto neoprostivo – na primer, da ih je partner ostavio, jer već ima nekog novog. To im daje motiv da dokažu koliko su jaki. Ako su ostavljeni oni će to uraditi sa argumentima i tražiće “blagoslov” sa druge strane. U razvodu su precizni i nema šanse da ih možete prevariti.

VODOLIJA

Članovi ovog znaka negiraju činjenicu da se raskid ikada desio – oni ne žele da se odmah suoče sa svim tim. Ako su oni ti koji ostavljaju onda sami veruju kako će biti bolje bez drugog dela i učiniće sve da se i druga strana oseća “loše”, samo da bi se osećali bolje. Ako su ostavljeni – oni će učiniti istu stvar. Njihov lek je izlazak, prijatelji, dobra vremena ali nakon nekoliko meseci, oni postaju tužni i mogu se potpuno izolovati.

RIBE

Ako su oni ti koji su ostavljeni u vezi, oni će se boriti svim resursima da sačuvaju vezu, da ukažu na njihove dobre strane i da postoji nada. Ove nade može da traje dugo, sve dok se jednog jutra ne probude i shvate da su dobro i srećni. Ako oni ostavljaju to znači da su se zaljubili u nekog drugog. U razvodu su emotivne i zbog dece, oni insistiraju na održavanju osećaja porodice.

Izvor: zenskimagazin.rs/besnopile.rs