Ako želite da se neko od ova četiri horoskopa znaka zaljubi u vas, moraćete pošteno da se namučite!

Zaljubljivanje, samo po sebi, ponekad može biti veoma složeno. Ali, ako ste te (ne)sreće da vam se svidi osoba koja je u ovom horoskopskom znaku, pripremite se da je čekate čitavu večnost.

.

Kome se ne smuči njihovo premišljanje, traženje igle u plastu sena i visoka očekivanja može se nadati pozitivnom ishodu. Ova četiri horoskopska znaka se toliko sporo i oprezno zaljubljuju da će vas na kraju izludeti.

RAK

Ovaj znak poznat je kao najemotivniji i treba mu baš puno vremena da se zaljubi u nekoga. Ali, kada se to desi, apsolutno ćete ih držati u šaci. Kada je ljubav u pitanju, kod njih nema ništa polovično - žele ili sve ili ništa. Rak će pre biti sam, nego sa nekim u koga nije zaljubljen do ušiju.

VODOLIJA

Oni su slobodnjaci i iako nemaju ništa protiv zaljubljenosti, pre će je ostaviti za druge. Ljubavni život i Vodolija su obično na sigurnoj udaljenosti.

DEVICA

Zaljubljivanje je za Devicu jako složen proces. Ljudi rođeni u ovom znaku silno žele da se zaljube, ali uvek se desi nešto što im sve pokvari. Najveći krivci su zapravo one same, jer im treba mnogo vremena da se opuste i počnu da veruju drugima.

JARAC

Ovaj znak ne prihvata ništa manje od idealnog, jer tačno zna šta želi u ljubavi i do tančina kako izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Naravno, kada je pronađe ubrzo shvata da svako ima svoje mane, pa se mnogo lakše odljubljuje i nastavlja svoju potragu.

Izvor: index.hr