Ovim astrološkim kombinacijama ne gine "opa-cupa" u krevetu kad-tad

Toliko nesvesni svoje karme, gaze kroz život i menjaju partnere u potrazi za onim pravim. Ali, zvezde znaju vašu istinsku ljubavnu sudbinu, a ovi znakovi će hteli to ili ne, morati da se spoje u plamenu divlje požude i tu nema izuzetaka. Ribe nisu ni svesne šta je Devica u stanju da napravi od njihovog ljubavnog života, kao i da je njihov spoj neizbežan, dok Blizanci trzaju na Strelčeve ni ne sluteći da ih očekuje karmička seks avantura iz koje se nikada neće čitavi izvući.

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

RIBE I DEVICA

Ribama je sve opušteno ko da žive u svetu u kome nema briga. Oni su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasiti. Retki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja po pitanju seksa veoma liberalna.

Sa druge strane, Devica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vreme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nevolja je u tome što taj model primenjuju i u seksu. Kada se spoji sa Ribom, Devica dobija vetar u leđa i njene osobine se udvostručavaju, a u kombinaciji sa ovim nezasitim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbegnu.

STRELAC I BLIZANAC

Ova dva znaka se preterano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje prosto savršeno dopunjuju jedna drugu.

Strelčevi, ionako divljih hormona, hemijski reaguju na prisustvo Blizanaca i njihov uticaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racinalnim Znakom. Libido, emocije, želja i shihička zavisnost od Blizanaca je neminovna. Potrebno je samo smestiti ih u istu sobu i varnice počinju.

Blizanci sa druge strane, svesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strelčevima ovu problematiku ipak češće rešavaju njihove genitalije nego racio, čitaj mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nežnosti u javnosti preterane i nepodnošljive.

Izvor: besnopile.rs