Vikendaška astro prognoza: Jednostavna je odluka, donestiti je u nedelju 6. avgusta

Šta nas čeka pri kraju ove nedelje, u kojem vladaju emocije zbog ulaska Venere u znak Raka u ponedeljak, 31. jula, otkriva nam britanski astrolog Gregori Skot. U petak, 4. avgusta, uveče Mesec ulazi u Jarca. Jupiter je u Vagi, znaku u kojem je naglašena njegova želja za povezivanjem s drugim ljudima, pa je u kvadratu s Plutonom u Jarcu.

.

Moguće je da ćete biti osetljivi zbog misli o onome što još nemate u životu i početi da uviđate šta zapravo želite, a nekih od tih stvari do sada uopšte niste bili svesni. Iako ćete možda pokušati potisnuti osećanja, oni će isplivati na površinu i sa sobom izneti za nas važne informacije o tome šta istinski želite u životu. Upravo će emocije razotkriti vaše životne snove. Ne odbacujte to! U petak će vam se pokazati kakva osoba možete postati!

Mesec u Jarcu u subotu je u konjunkciji s Plutonom. "Izađite u prirodu radi lične transformacije", savetuje G. Skot. U prirodi ćete se "uzemljiti" jer naglašena je zemlja. "Zemlja je naša majka, njeni su uticaji na nas brojni", kaže astrolog.

Boravkom u prirodi osetićete povezanost s njom čak i ako ste neko ko to inače ne voli i smatra se potpuno gradskim tipom. Takođe, u prirodi ćete se sabrati na kraju ove emocionalno zahtevne nedelje i sve će sesti na svoje mesto.

U nedelju Mesec ulazi u Vodolju i u vezu s Venerom u Raku, nežnom i brižnom. Ponovo su naglašeni osećaji vezani uz vašu viziju vlastitog života. Ovo je savršeno vreme za životne promene jer će vam dan pre postati savršeno jasno koje konkretne korake morate napraviti da bi se u vašem životu dogodile promene. Budite pozitivni - ako dosad niste, počnite na svoj život da gledate pozitivno, u čemu će vam pomoći i afirmacije, savetuje astrolog.

"Ako ustanem ujutru i osećam se užasno, nastojim da ne gunđam da se osećam loše i kako li ću samo proći kroz taj dan, nego kažem: "Zdravlje mi je savršeno, moje me telo podržava, osećam se dobro u vlastitoj koži." Čak i ako se ne osećam tako, samim izgovaranjem toga istog se trenutka osećam bolje. To me odmah podiže i menja telesne simptome. Način na koji mislimo ima veliki uticaj na nas", ističe astrolog.

Izvor: sensaklub