Ljubavni horoskop za avgust: Blizanci imaju najveći potencijal za sreću, problemi za Devicu, Ribe rešene da nađu novu ljubav

Ljubavni horoskop za avgust: Dugo, toplo leto se nastavlja, a avgust donosi mnogo uzbuđenja i iznenađenja u emotivnim odnosima. Ko će se zaljubiti, ko će flertovati, kome slede nesporazumi sa partnerom a ko uživa saznajte u ljubavnom horoskopu za avgust 2017, piše Astrologija & Bahove kapi.

.

OVAN

Na ovom planu, vaš je znak podržaniji od svih ostalih. Nemojte sedeti skrštenih ruku već preduzmite nešto konkretno: ohrabrite suprotnu stranu nekim diskretnim znakom.

Mesečni horoskop: Avgustovsko sunce Jarčevima topi srce, Lavovima nabija tenziju...

BIK

Ovo je mesec za stabilizaciju ljubavi sa stalnim partnerom. Ukoliko niste u vezi, pokušajte da poboljšate komunikaciju i da proširite krug osoba sa kojim se družite. Novu ljubav biste mogli naći na nekom mestu za izlaske tipa kafić ili šoping centar. Obratite pažnju na Blizance ili Devicu. Ukoliko ste u vezi, iznenadite partnera sa manjim poklonom.

BLIZANCI

Vaš znak, s obzirom na Jupiter u Vagi, poseduje najveći potencijal za sreću na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Ipak, ako u ljubavi nešto ne funkcioniše, prilika je da se zapitate da li ste dovoljno dali sebe. Povećajte nivo tolerancije, naročito u drugoj polovini meseca.

RAK

Stupate li u novu vezu ili pokušavate li da „izgladite“ nesporazume sa stalnim partnerom, svakako to učinite u prvoj polovini meseca, dok Merkur ne pređe u retrogradni hod. Vaša emotivna povredljivost, često zna da bude kamen spoticanja u vašoj vezi. Imajte to u vidu, pre nego se naljutite na partnera. Nekad je pametnije ne odgovoriti na partnerovu provokaciju.

LAV
Vaša će ljubav, u ovom periodu, imati odlike tajnosti. Zgodan period za neki flert, ukoliko ste njemu naklonjeni. Novu ljubav možete naći u znaku Raka ili Ribe. Ako ste u vezi, pričuvajte se nesuglasica, zbog retrogradnog Merkura, naročito u drugoj polovini meseca.

DEVICA
Venera, planeta ljubavi, u opoziciji je sa vašim poljem ljubavi. To je nagoveštaj, ako ste u vezi, mogućih problema i to u drugoj polovini meseca, kada planeta komunikacije Merkur krene u retrogradan hod. Ako tražite novu ljubav, spremite se na izazove koji vas, zasigurno, neće mimoići u ovom periodu. Partnera možete potražiti u znaku Raka, Vodolije ali ga možete upoznati uz pomoć vašeg prijatelja.

VAGA
Tražite li novu ljubav, najpre je potražite u vašem profesionalnom okruženju. To je glavni savet za ovaj mesec. Ukoliko ima nesporazuma sa partnerom, pokušajte da ih izgladite u prvoj polovini meseca, budući da će vam to biti mnogo teže kasnije. Ako tražite novu ljubav, potražite je u znaku Raka.

ŠKORPIJA
Flertovi su, i nadalje, vaš najjači ljubavni adut. Što kažu: “ kad vam život da limun, napravite od njega limunadu“. Ako nemate stalnog partnera(a želeli bi da ga imate), potražite ga u znaku Raka ili u osobi koja je iz inostranstva. U drugoj polovini meseca mogući su nesporazumi sa partnerom. Ne pokušavajte da „isterate istinu na čistac“ jer će vam ostati gorak ukus u ustima.

STRELAC
Plaža, u inostranstvu, okupana suncem, fantastično je mesto koje vam može doneti ili ojačati ljubav u ovom mesecu. Druga polovina meseca, može vam doneti nesuglasice na ljubavnom planu, zato budite tolerantniji. Neka Škorpija ili Lav, misli na vas.

Pratite nas i na Viberu!

JARAC
Planeta ljubavi je u vašoj kući partnerstava, pa je ovo idealan mesec za novu vezu, bilo da niste u vezi, bilo da ste se „smorili“ postojećom. Posebnu pažnju obratite na osobe u znaku/podznaku Rak. Druga polovina meseca je problematična kad je u pitanju komunikacija sa partnerom, te izbegavajte rasprave.

VODOLIJA
Kuća ljubavi i kuća veza su direktno povezani, pa je ovo sjajna okolnost za novu ljubav! Skoro ceo mesec će Venera, planeta ljubavi, boraviti u vašem prirodnom polju radnog okruženja, te je to mesto gde možete naći novu ljubav. U novu vezu stupite pre druge polovine meseca. Ako ste u vezi, izbegavajte rasprave u drugoj polovini meseca jer vam ništa dobro doneti neće.

RIBE
Venera, planeta ljubavi, nalaziće se ceo mesec u vašem prirodnom polju ljubavi. Ovo su sjajne planetarne okolnosti, pogotovu ako ste rešeni da pronađete novu ljubav. Prva polovina meseca je znatno povoljnija za uživanje u ljubavi. Ne pokušavajte rasprave sa partnerom u drugoj polovini meseca. Među Rakovima ćete najlakše naći novu ljubav i to na odmoru ili na mestima za izlazak ili opuštanje.

Izvor: besnopile/astrologija&bahovekapi