Ako imate simpatiju pročitajte OVO OBAVEZNO pročitajte pre nego što uđete u vezu! Otkrijte kakvi su horoskopski znaci u ljubavi...

Kako Zvezde vide horoskopske znake kada su u ljubavnoj vezi? Kako se ophode prema partneru/partnerki i da li su skloni vođenju igrica?

foto: Depositphotos/4pmphoto@gmail.com
foto: Depositphotos/4pmphoto@gmail.com
.

Ovan

Odlazi čim nestane strasti! Pripadnici ovog znaka zaljubljuju se brzo i celim srcem. Veza sa njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka.

U ljubavi su često nepromišljeni, svađe sa njima su česte pa začarani krug svađanja i mirenja može se protegnuti poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to dogodi, izlaze iz odnosa.

Bik

Ne voli da ostavlja! Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti.

Neće se vezati za svakog, a onoga koga puste blizu nameravaju čuvati do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je ona senzualna.

Blizanci

Ne ostavlja, ali daje drugome razloge za to! U svojoj suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, a svog partnera mogu da testiraju do krajnjih granica ljubomore.

Ponekad će ih mučiti flertovanjem sa drugima, a upravo tako će i dati povod partneru da ih ostavi.

Rak

Najsretniji je ako se veže sa jednim partnerom za celi život! Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi.

Ipak, oni mogu biti poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su verni.

Lav

Veze obično traju od jedne do dve godine! Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah.

Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje želje, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi pa njihove veze traju obično od godinu do dve.

Devica

Ceni sigurnost u dugim vezama! U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Odani su i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je toliko fokusiran na telesnost.

Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

Vaga

Duge veze temelje se na prijateljstvu! Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu.

Skrasiće se ako ih partner u potpunosti fizički zadovoljava, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Jedan od najodanijih znakova! Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće telesna energija, oni su jedan od najodanijih znakova. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se sa mnogo izazova i ljubomore.

Skrasiće se samo pored partnera koji je siguran u sebe i kome potpuno veruje.

Strelac

Dugo razmišlja pre nego što se veže! Neodlučni su po emotivnim pitanjima pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore.

Teško se vežu i u ljubavnim željama su nestalni, a skrasiće se s partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali znaju ih dobro sakriti.

Jarac

Očekuje apsolutnu vernost! Pripadnici ovog znaka su tradicionalni i teško se vežu za nekoga, ali ako to učine, znači da misle da bi to moglo potrajati celog života.

Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će vas otpisati. Dobar ljubavni život i deca su ono zbog čega Jarčevi vole ljubavne veze.

Vodolija

Potreban je stalan izazov! Teško ostaju sa ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Različitost je za njih omiljeni začin života.

Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali to puca ako bi se morali previše prilagoditi. Skrasiće se sa partnerom s kojim im nikada nije dosadno.

Ribe

Najvernije među horoskopskim znacima. Svoj život bi najradnije proveli samo sa jednim partnerom! U ljubavi su uporni, romantični, a iz odnosa će otići kad nakupljene frustracije ne mogu držati u sebi.

Izvor: atma.hr