Za Blizance su timski sportovi, za Jarčeve teški treninzi koji ispituju granice...

Horoskop uzima u obzir sve vaše karakteristike i osobine i sklapa ih u celinu kako bi odredio koja bi vam vežba najviše odgovarala. Zabavite se i pronađite vaš savršen trening – možda će vam horoskop napokon pomoći da skinete višak kilograma!

.

Ovan
Jaki i uvek puni energije – Ovnovima je potreban trening gde će istrošiti tu energiju i pokazati koliko su jaki. Boks je iz tog razloga vaš idealan sport. Uz to je i najpopularniji sport ove godine.

Bik
Vi ste kao stvoreni za trčanje. Za vas su jednostavnost i praktičnost gkavni motiv za sve, pa je iz tog razloga trčanje, kao trening savršen za vas.

Blizanci
Komunikativni ste i uvek pronalazite društvo – zato su timski sportovi idealni za vas, Odbojka, košarka, fudbal, rukomet, bilo šta da izaberete ići će vam od ruke i držaće vas do kraja.

Rak
Vi niste za društvene sportove i vežbanje sa velikom grupom ljudi. Vaš idealan trening možete imati kod kuće u svoja četiri zida. Instalirajte aplikaciju za vežbanje ili izmislite sami svoj trening – bitno je da vežbate sat vremena minimalno.

Lav
Izazovi vas stalno pokreću, naročito kada u nekom treba da se pokažete. Crossfit ili neki sličan trening su za vas savršeni. Videćete koliko će vam pomoći da dođete do željene težine, ali i generalno izgleda.

Devica
Osetljivi ste i ne volite mnogo da se eskponirate. Za vas su vežbe sa tegovima koji će vaše mišiće dovesti do savršenstva – ka čemu i težite.

Vaga
Ne volite nikako da budete sami i zato vam je teško da izađete na trčanje ili bilo gde drugde na trening. Pronađite svog fitnes partnera i krenite zajedno u pohod na idealno telo.

Škorpija
Škorpije su hrabre, strastvene i tvrdoglave i vole nekonvencionalne sportove. Padobranstvo, borilačke veštine, maratonsko trčanje...

Koji horoskopski znak ne može da vas "smisli"?

Strelac
Kako volite da putujete i stalno istražujete nešto novo, planinarenje je pravi sport za vas. Ono ima sve što vi volite, a održaće vaše telo na zavidnom nivou.

Jarac
Disciplina, odgovornost i jačina – vi nikada ne odustajete! Probajte biciklizam, i to malo ekstremnije varijante koje će vam pokazati vaše granice.

Vodolija
Vodolije vole da se druža, pa im prijaju sportovi, odnosno treninzi u kojima ima mnogo ljudi i sa kojima može da priča. Zato je za vas idealan grupni trening u vidu aerobika, pilatesa, les miles programa i drugih.

Ribe
Ribe vole da su u vodi, što je i logično. Zato vaš horoskop preporučuje da se bavite plivanjem – bilo da ćete ići jedanput dnevno ili nedeljno. Menjajte ritam i način vežbanja i vežbanje u bazenu vam nikada neće dosaditi.

Smešna strana horoskopa: Šta koji znak kaže posle seksa

Izvor: zenskimagazin.rs