Astro

Ko je vaša srodna duša: Blizancima treba staložen partner, Devicama neko u koga će imati bezgranično poverenje...

Ako ste sve pokušali, i još uvek niste uspeli da je pronađete, ništa ne gubite ako pokušate sa astro savetima.

27.07.2020. - 20:00h
foto: Depositphotos/ArturVerkhovetskiy

Ovan
Vama je potrebna osoba koja će uvek biti uz vas i koja će u svakom trenutku moći da vam pruži podršku. Njemu treba da se sviđa vaša želja za uspehom, a ne da ga odbija ili u najgorem slučaju plaši. Vaša idealna osoba će takođe znati da vas uspori i kaže vam da odmorite pred nastavljanje puta ka određenim ciljevima.

Bik
Kako u sve stavljate 100% energije, uz vas mora da ide osoba koja je upravo takva – sa istim hobijima i željom da sve bude savršeno i do kraja završeno. Izbegavajte osobe koje ne vole ili rade sve do pola. Kada vam pokaže koliko mu značite, bilo da su u pitanju spontani i mali pokloni ili dobro skuvan ručak, znaćete da je to osoba za vas.

Blizanci
U svakom delu vašeg života je potreban balans, jer ste vi svestrana ličnost koja ne zna da se ustali na jednom mestu. Zato vam je potrebna osoba koja voli mir i konzistentnost, jer će vam upravo takva osoba pomoći da pravite najbolje korake. Kada ne znate gde ćete, kuda i kako, vaš partner koji je staložen, će znati kako tačno da vam pomogne.

Rak
Vaše emocije su bitan deo vašeg ljudskog bića. One imaju moć da vam oblikuju dan, od jutra do trenutka kada legnete na spavanje. Potreban vam je neko ko će razumeti vaše emocije i ko će va saslušati u svakom trenutku. Vi i emocije dolazite u paketu, nikako odvojeno i to je ono što vaša voljena osoba mora da prihvati.

Lav
Vi volite da budete u centru zbivanja i ne možete da zamislite život bez malo slave. Imate tip energije koji je za pokazivanje pred publikom. Vama nije potrebna ista osoba, jer može doći do sukoba usled iste količine pažnje koja je oboma potrebna. Zato potražite osobu koja se slaže uz vašu neverovatno veliku harizmu. Pozitivnost i entuzijazam su dve karakteristike koje vaš partner mora imati.

Devica
Poverenje je ono što je vama najbitnije, a samim tim i vaš partner mora da ga ima. Poverenje u vas i vašu vezu. I lojalnost koja izbija iz vas. Potrebno je da pokazuju istu ljubav i želju prema vama kao što i vi to radite. Hemija igra veliku ulogu, pa se potrudite da je očuvate i stalno podpaljujete.