Žene Blizanci deluju agresivno, a zapravo su optimistične, dobrodušne, bez zlih namera

Žena rođena u znaku Blizanci često deluje agresivnije i impulsivnije nego što zaista jeste.

Bliznakinje, foto: Depositphotos/Zhaconda
Bliznakinje, foto: Depositphotos/Zhaconda
.

U stvari, prilično je osetljiva, uvredljiva i reaguje na suptilne uticaje i doživljaje, kao i na fizičku energiju. U isto vreme, deluje i kao sitničava, mušičava i previše kritički nastrojena osoba, neretko okupirana sobom. Iako je veoma inteligentna, u životu češće reaguje emotivno nego racionalno. Pametna, snalažljiva i bistra, ona je osoba koja se dosta bavi sobom, pa često u tome i pretera, iznoseći svoje mišljenje i ne dajući nikome vremena da iznese svoj stav. Ipak, šarmantna, zabavna i visprena, uvek se glatko izvlači iz neugodnih situacija. Važno mesto u njenom životu zauzimaju porodica i dom, gde se takođe pokazuje kao osećajna i nežna osoba.

Pruža podršku partneru

Ženi rodjenoj pod znakom Blizanci, jedan od najvažnijih elemenata u ljubavnom odnosu predstavlja integritet i osećaj sigurnosti. Veoma je istrajna u nastojanjima da joj emotivna veza uspe, sve dok oseća da joj je partner potpuno posvećen. Ponekad previše osetljiva i ranjiva, može suviše ozbiljno da primi zajedljive komentare i neumesne šale. Veoma verna u ljubavi, i prilično posesivna, te nije u stanju da oprosti prevaru. Ako na nju utiče neki vatreni podznak postaje brzopleta kada su u pitanju emocije i može munjevito da reaguje, kao i da donese odluke bez previše razmišljanja. Njene emotivne veze često počinju naglo, i veoma su intenzivne, tako da se često dešava da partner ima manje energije i entuzijazma, pa ne može da ide u korak sa njom. S obzirom na to da je veliki idealista, često je razočarana što partner nije ispunio njena očekivanja, ali treba da ima na umu da niko nije savršen. Kreativna i inspirativna, pruža podršku i pomoć svom partneru u svakom području života. Rado svog izabranika predstavlja u društvu, pa voli osobe koje doprinose njenom ugledu i koje joj omogućavaju da se pored njih oseća ponosno. Zbog toga joj je veoma važno kako je partner obučen i kako se ponaša u društvu, što može da ga optereti, pogotovo što žena rodjena pod znakom blizanci ne mari preterano za individualne stavove drage osobe.

Voli da eksperimentiše u seksu

Pošto ima izraženu čulnost, za ženu blizanca bi najbolji izbor bio partner koji voli da eksperimentiše, koji je otvoren za sve što je novo, i unosi raznovrsnost u seksualni odnos. Brzo uči, pa će joj dosaditi monoton i jednoličan partner koji ne voli novine. Za nju je veoma važno da joj muškarac bude i prijatelj, a ne samo ljubavnik, i da je uključen i u ostale sfere njenog života.
Teži ka harmoniji i miru,veoma ceni privatnost i otkriva svoja najdublja osećanja jedino u najintimnijim okolnostima, i samo onima prema kojima oseća izuzetnu bliskost, što je samim tim znak naklonosti prema njima.

Dobar organizator i vođa

Žena Blizanci je izuzetne radne energije, uvek pozitivna, optimistična i puna vedrog duha i samopouzdana. Radosna i veoma kreativna, u stanju je da i u najtežim životnim okolnostima stvori nešto originalno i osmisli svoj život. Ne boji se ni fizičkog, niti intelektualnog napora, brza je i efikasna. Veliki je avanturista, mladalačkog duha i uvek je željna igre, ne voli ograničenja i mnogo polaže na ličnu slobodu, tako da ne voli kada oseti da je u obavezi prema bilo kome, ali je i spremna da prihvati veliku odgovornost kada je to potrebno. Dobar je organizator i vođa, hrabra je i ponosna. Obožava putovanja i sposobna je da uči kroz iskustvo.

Izvor: sveosvemu.com