Astro

Numerološka prognoza za april 2017. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Izračunajte svoj bioritamski broj za mesec april i pripremite se na izazove koji vas očekuju ovog meseca!
05.04.2017. - 10:09h

Svaki mesec u godini nosi svoj broj - za april je to broj 4, a kada mu se doda godina na globalu (2017. godina je u znaku broja 1), dobijamo 5. To je broj koji daje određene aspekte za bioritamske brojeve od broja 1 do 9, piše Lovesensa.

Bioritamski broj izračunajte ovako = dan + mesec rođenja

Na primer: 24. 06. = 2 + 4 + 6 = 12 = 3

Bioritamski broj 1 (1 + 5=6)

Pitanja srca su vam u centru pažnje i ljubav skače na vrh vaše liste prioriteta. S druge strane, mesec donosi nestabilnost odnosima kojima ističe rok trajanja i neke od tih veza će se možda i završiti. Neke ćete ljude morati da pustite da odu iz vašeg života. Porodica i prijatelji zahtevaju više pažnje - budite posrednik, savetnik, rame za plakanje... Ipak, i na poslu ćete imati više obaveza i odgovornosti - unapređenje sledi.

Bioritamski broj 2 (2+5=7)

April će vam doneti promenljivo raspoloženje i mnogo razmišljanja. U ovom periodu introspekcije osetićete zahvalnost za sve blagoslove, za sve ono lepo u vašem životu. Snovi će biti interesantni u ovom periodu duhovnog rada na sebi. Uspostavite kontakt s prirodom, pišite dnevnik, osamite se deo vremena svakog dana da napunite baterije.

Mesečni horoskop za april 2017: Škorpija - detaljne astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje...

Pratite nas i na Viber-u!

Bioritamski broj 3 (3+5=8)

U ovom mesecu ćete doživeti uspeh pod uslovom da budete dobro organizovani, pouzdani i da obratite veliku pažnju na detalje. Poštovanje, priznanje i finansijska nagrada dolaze onima koji su pažljivi i odgovorni. Ovog meseca se usredsredite na karijeru i finansije i tražite ono što zaslužujete. Upozorenje za sve "trojke" - nemojte sebi dopuštati bilo kakvu aljkavost ovog meseca!

Bioritamski broj 4 (4+5= 9)

Ovo je vreme dovršavanja stvari i u ličnom životu i u karijeri. Obratite pažnju na detalje, posebno u oblasti finansija. Proverite stanje na svom računu i čuvajte sve račune i potvrde. Na vidiku su promene na poslu i sjajne prilike za ličnu promociju. Osetljivi ste i skloni da pravite mnogo buke ni oko čega. Neko do koga vam je stalo odlazi na duže vreme.

Bioritamski broj 5 (5+5=10=1)

Ovo je mesec entuzijazma i novih početaka, sejete u više životnih oblasti i ostvarujete svoje želje u poslu, finansijama i ljubavnom životu. Smeši vam se novčani dobitak.

Ovo je takođe period venčanja, učvršćivanja braka a za problematične veze se pronalazi rešenje.Ako ste usamljeni, velike šanse su da ćete baš u ovom periodu pronaći svoju srodnu dušu. U komunikaciji budite taktični.

Bioritamski broj 6 (6+5=11=2)

Ovo je emocionalan period u kom ćete biti usredsređeni na svoje odnose sa drugima. Suptilni ste, intuitivni i čitate druge između redova. Mudri ste i diplomatični što vam pomaže u odnosima.Vaši odnosi i sa podređenima i sa nadređenima će se popraviti.

Bioritamski broj 7 (7+5=12=3)

Događaji u ovom mesecu inspirišu kreativnost, razigranost i optimizam kao i potrebu da budete fleksibilni i prilagodljivi. Mogući su finansijski izazovi koji se mogu prevazići preispitivanjem prioriteta.

Numerološki vodič za 2017. godinu: lična afirmacija za bioritamski broj 8 i godišnja prognoza...

Potrebno je da uravnotežite materijalno i duhovno u svom životu. Nemojte dozvoliti da vam privremeni zastoji unište ambiciju. Ljubav i veze su povoljni ovog meseca. Nova poznanstva i prijateljstva!

Bioritamski broj 8 (8+5=13=4)

Vaša karijera je sada top prioritet i zahteva mnogo vaše pažnje, vrednog rada i preciznosti.

Možda ćete osećati frustraciju, umor, obeshrabrenost . Osećate da stagnirate i da vam je potrebna promena. Ovaj mesec će vam doneti praktične ideje kako da ostvarite tu promenu. Za sada, nemojte da donosite važne odluke u ljubavnim vezama.

Bioritamski broj 9 (9+5=14=5)

April će biti dinamičan i pun uzbuđenja i važnih promena, prihvatite ih. Ovog meseca ćete biti na pravom mestu u pravo vreme. I na poslu i u društvu moći ćete da se predstavite na pravi način. Bićete privlačni ljudima. Pored svih tih uzbuđenja, trebaće vam samodisciplina i fokusiranost na redovne obaveze. Čuvajte se preteranog prepuštanja uživanjima i neodgovornosti u ljubavnim odnosima.

Izvor: Lovesensa